Equinor seniorklubb i Stavanger - STASEN

STASEN er foreningen for Equinors pensjonister i Stavangerområdet - det finnes søsterforeninger tilknyttet de fleste av Equinors kontorsteder. Vi holder månedlige gratis medlemsmøter, arrangerer turer i inn- og utland. I tillegg har vi mange aktive grupper og andre aktiviteter. Du finner informasjon om disse på underliggende nettsider.

Hva skjer?

Medlemsmøte 1. november - tid for påmelding

Neste medlemsmøte er allerede om to uker, som vanlig i Frelsesarmeens lokaler, med to hovedtema. Tradisjonen tro vil neste års reiseprogram presenteres av våre reisekoordinatorer. I tillegg vil Kristin Øye Gjerde, Oljemuseet presentere "Equinor 50 år – et industriminne på nett fra Norsk Oljemuseum."

Du melder deg på her. Påmeldingsfrist onsdag 27. oktober kl 1800.

Ut i naturen drar til Borestranden torsdag 21. oktober

Du finner detaljer her

Hyttetur?

Stasens medlemmer har tilgang til Equinors bedriftshytter, i B-trekningene for sesongene eller hytter som er ledige utenfor sesongene. Vi merker at interessen for dette er på veg opp, for vi mottar nå flere meldinger fra medlemmer som ikke klarer å få bestilt. Styret kan ikke hjelpe med dette, den rette adressaten for påloggingsproblemer er Equinor IT-support . Men før du ringer dit bør du lese bruksanvisningen på vår hytteside - kanskje du ikke har vært inne siden Cabin-Web ble oppgradert og du ble bedt om å oppgradere din bruker?!!

Er Cinemateket noe for deg?

Cinemateket viser ukentlig gamle klassikere og de beste filmene du så den gang i søttiåra... Som del av samarbeidet vi utvikler med Sølvberget tilby vi våre medlemmer inntil fem gratisbilletter til Cinematekets formiddagsforstillinger, kl 12. på tirsdager. Prosedyren er enkel, det er ingen forhåndspåmelding - du sier bare at du er Stasen-medlem i luka. Medlem nummer seks må betale selv...

Uken film finner du under "Annet aktuelt"

Annet aktuelt

STF 60+ med mange flotte turer på programmet

Her har du høstprogrammet