Equinor seniorklubb i Stavanger - STASEN

STASEN er foreningen for Equinors pensjonister i Stavangerområdet - det finnes søsterforeninger tilknyttet de fleste av Equinors kontorsteder. Vi holder månedlige gratis medlemsmøter, arrangerer turer i inn- og utland. I tillegg har vi mange aktive grupper og andre aktiviteter. Du finner informasjon om disse på underliggende nettsider.

Hva skjer?

Julelunchene og medlemsmøte i januar er AVLYST

Det kommer vel kanskje ikke som noen overraskelse, men styret har nå Zoomet, og blitt enige om at det ikke vil være riktig og forsvarlig å avholde julelunsjer slik smittesituasjonen i landet er for tiden. Det er trist, fordi både vi og over 300 av dere har vært veldig tent på å kunne samles i førjulstiden. Noen har til og med vært så ivrige at de har betalt før faktura var sendt ut... Disse vil få beløpet refundert.

Vårt første møte på nyåret var fastsatt til 4. januar. Slik situasjonen er, og med begrensinger både på antall personer og hvor faste stolene skal være, vil også dette arrangementet bli avlyst.

Ut i Naturen-turen den 19. november er AVLYST

.... også pga, koronasituasjonen...

Reiser 2021

Vår reisekoordinatorer arbeider på, men ytre omstendigheter vil avgjøre om vi får nyte fruktene av deres arbeid neste år... Se deres oppdatering

Er Cinemateket noe for deg?

Cinemateket viser ukentlig gamle klassikere og de beste filmene du så den gang i søttiåra... Som del av samarbeidet vi utvikler med Sølvberget tilby vi våre medlemmer inntil fem gratisbilletter til Cinematekets formiddagsforstillinger, kl 12. på tirsdager. Prosedyren er enkel, det er ingen forhåndspåmelding - du sier bare at du er Stasen-medlem i luka. Medlem nummer seks må betale selv...


Vi vil gjerne sammen med Sølvberget promotere også ekstraforestillinger og spesielle/populære filmer (selv om de ikke er gratis). Dersom du er interessert i film og vil komme på en egen mailing list, kan du sende en mail til post@stasen.no, og skrive "Interessert i Cinemateket", så er du i gang.


Uken film finner du under "Annet aktuelt"

Annet aktuelt