SUPERMAXI

Supermaxi holder til i skolehagen og i år vil rundt 90 4. klassinger holde til der. Vi tilbyr egne kurs og aktiviteter for fjerdeklassinger slik at vi holder det attraktivt å være der. Vi har blant annet anlagt en flott parkour-park der, vi har fått et drivhus og vi finner alltid på noe ekstra i ferier og langdager. Overnattingen vi har hver april/mai er det store høydepunkt!

Til vanlig er det Kristine Telebond er avdelingsleder på Supermaxi. Hun er 31 år og har tidligere vært avdelingsleder på Maxi. Kristine har en bachelorgrad i idrettsvitenskap og jobber for Grethe Roede. Hun har en gutt på snart ett år. Kristine har jobbet her i fire år, er lektor i idrettsvitenskap og er tydelig. Kristine er nå ute i permisjon.

Derfor er det Benedicte B. Arnestad som har tatt over. Benedicte har jobbet på Supermaxi siden 2017 og er dreven på alt som skjer på avdeling. Hun har stålkontroll og er alltid blid og supersosial. Et godt forbilde for barna! Benedicte har tidligere vært med på EM og VM i Cheerleading, og har flere medaljer å skryte av fra disse konkurransene.