Website en BLOG

Foutje? Bedankt!

Deze website en de BLOG van RV Weert worden regelmatig bijgewerkt. Als je tegen een probleem aanloopt, stuur dan een mail naar webmaster@rv-weert.nl. Vermeld wat er fout gaat en hoe dit te reproduceren is. Onze webnerd gaat er dan mee aan de slag.

Laat het weten als het nog ;-) beter kan

Tips en trucs zijn ook van harte welkom. Ook die kun je mailen naar webmaster@rv-weert.nl.

Vragen over de website of BLOG?

Vragen over (het gebruik van) de website en de BLOG van RV Weert kun je, jawel, ook mailen naar webmaster@rv-weert.nl.

Website of BLOG maken? Supersimpel met Sites en Blogger van Google

Deze website en onze BLOG - met de berichten van RV Weert - zijn begin 2019 opnieuw gebouwd omdat onze reguliere website begin januari 2019 offline is gegaan (en nog steeds is...) vanwege een hack van onze provider.

Deze website is gebouwd met Sites van Google. Sites is gratis en als je voornamelijk informatie wilt aanbieden dan is Sites met stip de gemakkelijkste manier om een website op te zetten. Je hebt geen enkele IT kennis nodig.

Onze BLOG is gebouwd met Blogger van Google. Gratis, supersimpel en boordevol functionaliteit. En iedereen die door de beheerder gemachtigd is als auteur kan een bericht plaatsen op de BLOG. Ook een bericht plaatsen op de BLOG is een fluitje van een cent.

Sinds onze webnerd Sites en Blogger gebruikt heeft ie zeeën van tijd over en is tie zelfs al een keer in een roeiboot gesignaleerd...