Clubhuis en Vloot

Het clubhuis van RV Weert

RV Weert heeft een clubhuis met alle faciliteiten. Een gezellige kantine om samen een kopje koffie of een pilsje te drinken. Een botenloods, kleedkamers met kluisjes, een klus lokaal en een ruimte waar alle riemen en andere toebehoren worden opgeborgen. Er is ook een Ergometer ruimte zodat je altijd, weer of geen weer, aan je conditie en techniek kunt werken. Het gebouw is door de leden zelf ontworpen en in eigen beheer gebouwd. Een prestatie om trots op te zijn. In 2019 is de botenloods royaal uitgebreid zodat we nog meer boten kunnen stallen.

In de zomer zitten we lekker op ons terras met een prachtig uitzicht op de haven en het kanaal. Genieten!

De vloot van RV Weert

RV Weert heeft roeiboten voor zowel wedstrijd- als voor beginnende / recreatieve roeiers. Je kunt in je uppie roeien (skiff), met z'n tweeën of drieën (ongestuurd) of met z'n vieren (gestuurd). En nu heeft RV Weert ook een 8! Dat ziet er ongeveer zo uit.

We hebben zowel boten om te scullen (twee riemen per roeier) als om te boordroeien (één riem per roeier).

De leden hebben een belangrijke inbreng bij de aanschaf van nieuwe roeiboten zodat we ook in de toekomst de juiste boten beschikbaar hebben om in te roeien.

Op de foto's hierboven zie je een gedeelte van de vloot van RV Weert. Een aantal boten ontbreken omdat daar al druk mee geroeid werd op de Zuid-Willemsvaart. Ook onze skiffjes ontbreken op de foto.