Kom eens proefroeien / Lid worden van RV Weert

Kom eens proefroeien

Als je zelf wilt ervaren hoe leuk roeien nu echt is, kom dan een keer proefroeien. Stuur een mail naar secretaris@rv-weert.nl waarin je aangeeft dat je een keer wilt proefroeien. Wij nemen dan contact met je op,

Lid worden

Stuur een mail maar secretaris@rv-weert.nl waarin je aangeeft dat je lid wilt worden (of interesse hebt om lid te worden) en dan nemen wij contact met je op.

Je kunt je ook meteen inschrijven als lid. Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het op naar:

Roeivereniging Weert

Industriekade 50

6006 SJ Weert

Invullen, scannen en mailen naar secretaris@rv-weert.nl kan ook.

Beginnende roeiers starten eerst met de basisinstructie. Roeien is een technische sport die bewegingscoördinatie, concentratie en samenwerking vereist. RV Weert vindt het belangrijk om cursisten goed te leren roeien. Door een gedegen roei-instructie willen we sportblessures zoveel mogelijk voorkomen, de roeiveiligheid bevorderen en schades aan het bootmateriaal tot een minimum beperken. Als je de instructie met goed gevolg hebt doorlopen kun je op eigen gelegenheid iedere dag gaan roeien.

De basisinstructie start normaliter na de open dag die RV Weert jaarlijks organiseert. Op de open dag kun je je inschrijven voor de basisinstructie. Alle deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de data van de basisinstructie.

Ervaren roeier's die lid willen worden roeien een keer voor en dan wordt het niveau bepaald. Normaliter is het niet nodig dat ervaren roeiers de basisinstructie moeten volgen. Zij kunnen dan direct op eigen gelegenheid gaan roeien bij RV Weert.

In de tabel vind je de kosten voor de verschillende soorten lidmaatschap. De kosten zijn inclusief de bijdrage aan de KNRB.