De berichten van RV Weert vind je op onze BLOG.

Buiten roeien is echt heerlijk. Iedereen kan leren roeien en je blijft er fit bij. Klik op de balk boven dit bericht voor nog meer interessante weetjes over roeien in Weert.

De open dag van RV Weert is op zondag 14 april 2019. Dé gelegenheid om te ontdekken hoe leuk roeien is. Komen dus! Meer info over de open dag vind je hier of selecteer menu optie 'Open dag 2019'. Of klik op de balk boven dit bericht.

Zowel beginnende als ervaren roeiers zijn van harte welkom bij RV Weert. Klik op de balk boven dit bericht voor meer info.

Website & BLOG

Op deze website vind je info over RV Weert. Klik op "RV Weert" rechtsboven als je een PC gebruikt of op het menu icoon op je mobieltje linksboven op deze pagina om door de verschillende menu's te navigeren. Je kunt ook op de grijze balk klikken om de betreffende pagina weer te geven.

Vragen en opmerkingen over (het gebruik van) de website en de BLOG kun je naar webmaster@rv-weert.nl mailen.

De website en de BLOG - met de berichten van RV Weert - zijn begin 2019 opnieuw gebouwd omdat onze reguliere website offline is (al meer dan een maand...) vanwege een hack van onze provider.

RV Weert

Open dag 2019

Clubhuis & Vloot

Roei App

Hoofdsponsor

Goud sponsor