Website

Op deze website vind je informatie over roeien in Weert en Roeivereniging Weert. Klik op "RV Weert" rechtsboven als je een PC gebruikt of op het menu icoon op je mobieltje linksboven op deze pagina om door de verschillende menu's te navigeren. Je kunt ook op de grijze balken klikken om de betreffende pagina weer te geven.

Buiten roeien is echt heerlijk. Iedereen kan leren roeien en je blijft er fit bij. Klik op de balk boven dit bericht voor nog meer interessante weetjes over roeien in Weert.

RV Weert heeft alles aan boord zodat de leden iedere dag op eigen gelegenheid kunnen roeien. Klik op de balk boven dit bericht voor informatie over ons clubhuis en onze vloot.

Zowel beginnende als ervaren roeiers zijn van harte welkom bij RV Weert. Of kom een keer proefroeien. Klik op de balk boven dit bericht voor meer info.

De berichten van RV Weert vind je op onze BLOG.

Aanmelden, bootje reserveren, de weersvoorspelling, ... Klik op de balk boven dit bericht en je vindt alles wat je nodig hebt overzichtelijk op één pagina voor als je gaat roeien. Inclusief alle documenten (theorie, instructie, veiligheid, ...).

De wind was nog een beetje frisjes, maar de zon scheen volop tijdens de open dag van RV Weert op zondag 14 april 2019. Prima roeiweer dus en vrijwel alle belangstellenden maakten dan ook gretig gebruik van de mogelijkheid om een keer mee te roeien. En dat beviel blijkbaar prima, want we hebben veel aanmeldingen gekregen voor de basisinstructie 2019.

RV Weert

Open dag 2019

Clubhuis & Vloot

Roei App

Hoofdsponsor

Goud sponsor

Buienradar: Het weer in Weert (incl. windrichting en snelheid & zon op en onder).MyFleet: Reserveer een boot & schade melden.MySportsplanner: Aanmelden voor een (roei) activiteitScheepvaart tracker: Overzicht van boten die zich op "ons" roeiwater bevinden. Neem altijd een kijkje vóór je gaat roeien!