Ontdek hoe leuk roeien is en kom roeien bij RV Weert

Roeien is ontzettend leuk, zeker bij RV Weert. Én je blijft er fit bij. Iedereen kan leren roeien en nieuwe leden zijn van harte welkom bij RV Weert. Ervaren roeiers natuurlijk ook. Interesse om lid te worden? Kijk dan hier.

Website en berichten van RV Weert

Op deze website vind je info over RV Weert. Klik op "RV Weert" rechtsboven als je een PC gebruikt of op het menu icoon op je mobieltje linksboven op deze pagina om door de verschillende menu's te navigeren.

Berichten van RV Weert vind je op de BLOG. De BLOG is hartstikke nieuw en alle leden van RV Weert zijn bij deze uitgenodigd om mee te schrijven aan onze BLOG. Je kunt ook foto's delen of een video. Meedoen dus.

De website en de BLOG zijn begin 2019 opnieuw gebouwd omdat onze reguliere website offline is (al meer dan een maand...) vanwege een hack van onze provider.

Agenda

Klik op "Verder zoeken" in de Agenda en je krijgt alle roei- en RV Weert activiteiten te zien. Of klik op het icoontje rechtsboven om de volledige kalender te openen in een nieuw tabblad. Afspraak in je eigen agenda zetten? Klik op een afspraak en selecteer "kopiëren naar mijn agenda".

Kom naar de open dag van RV Weert en roei een keer mee

De open dag van RV Weert is op zondag 14 april 2019. Dé gelegenheid om te ontdekken hoe leuk roeien is. Komen dus! Meer info over de open dag vind je hier of selecteer menu optie 'Open dag 2019'.

KNRB Nieuwsbrief

Lees de KNRB Nieuwsbrief. Deze link staat ook op de pagina Roei links en onze BLOG.

RV Weert

Open dag 2019

Clubhuis & Vloot

Roei App

Hoofdsponsor

Goud sponsor