Projecten

Behalve mijn natuur- en culinaire fotografie, werk ik momenteel vooral aan diverse artistieke fotoprojecten met modellen. Dat zijn zowel portretprojecten als naaktprojecten. Die opnames gaan door in de studio maar ook op locatie.

Voor dit soort projecten werk ik uitsluitend op TFP-basis. Dat wil zeggen dat de shoot gratis is. Iedereen draagt zijn eigen kosten. Als medewerker krijg je wel een selectie van de afgewerkte foto's in digitaal formaat.
In ruil geef je me de toestemming om de foto's te gebruiken voor publicaties en voor verkoop (tentoonstellingen, boeken, websites, enz...).

Er worden geen bijzondere eisen gesteld aan de mensen die aan mijn projecten willen meewerken. Iedereen komt in aanmerking: man/vrouw, groot/klein, dik/dun, jong/oud. Sommige projecten zijn wel alleen voor mannen en andere dan weer uitsluitend voor vrouwen. De enige voorwaarde die ik stel, is dat je meerderjarig moet zijn om voor de naaktprojecten in aanmerking te komen. Ben je minderjarig en wil je aan een ander project deelnemen, dan volstaat de handtekening van je ouders op het contract.

Interesse om mee te werken aan een van mijn fotoprojecten? Klik dan bovenaan op het menu [Contact] en stuur me daar een berichtje. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere concrete afspraken te maken.