Info

Ik ben professioneel fotograaf, maar met een artistieke opleiding aan een kunstacademie. Ik heb dus ook een eigen fotostudio. Van oorspong ben ik een natuurfotograaf. Die interesse kwam al van kindsbeen af door mijn grote be(ver)wondering voor de natuur. Ik heb die natuur niet alleen gefotografeerd, maar ik heb ook wetenschappen gestudeerd. Na 40 jaren als leraar wetenschappen en aardrijkskunde aan een Antwerps college, en als gedetacheerde nascholer 'ICT-integratie in de wetenschappen', ben ik nu op rust gesteld. Met andere woorden heb ik nu dus alle tijd om me met mijn fotografie bezig te houden.

Behalve natuurfotografie, werk ik aan veel projecten met modellen. Ook in de foodfotografie en de fotografie van stillevens kan ik me uitleven, zolang het maar iets anders-dan-het-gewone is.

In de loop der jaren, heb ik wel wat prijzen gewonnen met mijn expo's en deelname aan fotowedstrijden. Sinds 2014 mag ik me QEP-fotograaf noemen (Qualified European Professional Photographer) en enkele jaren later volgde de internationale erkenning als 'Master of Light'.

Behalve de klassieke opdrachten (huwelijk, zwangerschap, producten,...) doe ik vooral artistieke projecten. Voor dit soort projecten werk ik uitsluitend op TFP-basis. Dat wil zeggen dat de shoot gratis is. Iedereen draagt zijn eigen kosten. Als medewerker krijg je wel een selectie van de afgewerkte foto's in digitaal formaat.
In ruil geef je me de toestemming om de foto's te gebruiken voor publicaties en voor verkoop (
tentoonstellingen, boeken, websites, enz...). Interesse om mee te werken aan een van mijn fotoprojecten? Klik dan bovenaan op het menu 'Contact' en stuur me daar een berichtje.

Mijn fotostudio bevindt zich te Brecht (Be) vlak bij de grens met Nederland, nabij Breda.