درمان کیست مویی در تهران

درمان کیست مویی با روش های خانگی و دارویی به جز کاهش موقت عفونت تاثیر دیگری نداشته و برای درمان قطعی نیاز به روش های تهاجمی تری نظیر لیزر و عمل جراحی است. در این بخش با قرار دادن فیلم جراحی کیست مویی و در ادامه مقایسه و بررسی این دو روش با یکدیگر کمک میکنیم تا راه مناسب را برای درمان بیماری خود انتخاب نمایید.

روش لیزر کیست مویی در کلینیک یا مطب

درمان کیست مویی با لیزر به عنوان جدیدترین متد درمان این عارضه به شمار می‌رود که با استقبال زیادی مواجه شده و تا کنون نتایج موفقیت آمیزی داشته است. در روش جراحی کیست مویی با لیزر که توسط دکتر یا پزشک متخصص انجام می‌شود، بوسیله اشعه لیزر برشی روی سینوس ایجاد می‌شود تا عفونت و زائده هایی که داخل آن تجمع پیدا کرده بطور کامل تخلیه شود. این جراحی بصورت سرپایی و در کلینیک یا مطب انجام می‌شود و تبحر پزشک و نوع دستگاه لیزر تاثیر زیادی در نتیجه این درمان خواهد داشت.

چندین کلینیک تخصصی برای درمان کیست مویی با لیزر در تهران وجود دارند که کلینیک پایتخت با سابقه بیش از ده سال یکی از این مراکز به شمار می‌رود و با بکارگیری پزشکان متخصص و پیشرفته ترین دستگاه های لیزر، آماده ارائه بهترین خدمات به بیماران می‌باشد.

چرا کلینیک پایتخت را برای درمان کیست مویی در تهران پیشنهاد می‌دهیم؟ این مرکز بصورت تخصصی در زمینه درمان بیماری های نشیمنگاه فعالیت می‌‌کند و تا کنون بیش از هزاران درمان موفق را در کارنامه خود داشته است.

همه عمل ها توسط دکتر علیرضا زارعی که از پزشکان با تجربه و ماهر در زمینه درمان کیست مویی هستند انجام می شود.

همچنین برای بیمارانی که قصد مراجعه از شهرهای دیگر برای درمان کیست مویی در تهران را دارند، شرایطی در نظر می گیریم که بتوانند در همان روز و بعد از عمل به شهر خود برگردند.

مزایای درمان کیست مویی با لیزر نسبت به جراحی

از مزیت‌های درمان کیست مویی با لیزر در مقایسه با عمل جراحی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم :

صرفه جویی در زمان: عمل کیست مویی با لیزر به صورت سرپایی انجام گرفته و مدت زمان مورد نیاز برای آن کمتر از یک ساعت است، در صورتی که انجام جراحی نیاز به بستری شدن در بیمارستان قبل و پس از عمل دارد.

صرفه جویی در هزینه ها: درمان کیست با لیزر در مقایسه با جراحی نیاز به پرداخت هزینه ای کمتر دارد.

کاهش درد و خونریزی بیمار: انجام درمان با لیزر به سبب ترمیم عروق و اعصاب آسیب دیده، درد و نیز خونریزی بیمار را به شدت کاهش میدهد. در حالی که جراحی با استفاده از تیغ و چاقو انجام شده، و به طبع بیمار متحمل درد و خونریزی بسیاری خواهد شد.

کاهش دوره نقاهت: درمان با لیزر موجب می شود، بیمار به سرعت بهبود یافته و به زندگی عادی خود باز گردد، در حالی که جراحی مدت زمان بهبودی بیشتری دارد.

کاهش عوارض بیماری: جراحی می تواند عوارض متعددی را در پی داشته باشد و حتی عامل بی اختیاری شود، در صورتی که عمل سرپایی کیست مویی با لیزر عوارض کمتری را برای بیمار به دنبال دارد.

جراحی تحت بی حسی: جراحی کیست مویی با لیزر بصورت سرپایی و تحت بی حسی موضعی انجام می شود.

نتیجه قطعی: آمارها نشان داده، لیزر درمانی نتیجه قطعی تری را به دنبال دارد، در صورتی که جراحی ریسک بازگشت بیماری را افزایش میدهد.

زیبایی: عمل لیزر بدون تیغ جراحی انجام می شود، در نتیجه هیچ اسکاری و جای زخمی را بر روی بدن بیمار به جای نمی گذارد. در حالی که جراحی می تواند ظاهر نا زیبایی را بر روی پوست بیمار به جای بگذارد.

مراقبت‌های بعد عمل لیزر کیست مویی

رعایت برخی نکات و انجام مراقبت ها علاوه بر اینکه می‌تواند نتیجه بهتری را از درمان ارائه دهد، می‌تواند در پیشگیری از کیست مویی هم موثر باشد. برخی از این نکات به این شرح است:

  • مراقبت عفونت زخم باشید. برای جلوگیری از این امر لازم است، ناحیه مورد نظر را پاکیزه نگه داشته و ضد عفونی کنید، همچنین لازم است پانسمان روزانه تعویض شود.

  • مصرف مسکن ها و آنتی بیوتیک‌ها باید با نظر پزشک و میزان تجویز شده وی باشد.

  • استراحت و مراقبت از خود می‌تواند دوره نقاهت را کاهش دهد. به علاوه لازم است پس از عمل از فعالیت‌های سنگین و حمل و جابه جایی اشیاء سنگین بپرهیزید.

  • 48 ساعت بعد از لیزر میتوانید حمام کنید

  • مصرف غذاهای ملین و قوی می‌تواند درمان سریع تر بیماری کمک نماید.

  • برای نشستن از بالش های نرم به شکل دونات استفاده نمایید، تا فشاری به زخم وارد نشود.

  • از پوشیدن لباس های تنگ با الیاف مصنوعی اجتناب کنید.

  • از نشستن به مدت طولانی اجتناب کنید.

عمل کیست مویی به روش های قدیمی

جراحی کیست مویی به دو روش باز و بسته انجام می‌شود و نتایج و نحوه انجام آن با لیزر کاملا متفاوت است که در ادامه هر روش را بطور کامل شرح می‌دهیم:

عمل جراحی باز: این روش معمولا تحت بیهوشی کامل و در اتاق عمل انجام می شود و بوسیله چاقوی جراحی بافت بیماری به طور کامل برش داده شده و تخلیه می شود. محلی که برش داده شده به همان شکل باقی می ماند تا بصورت خود به خود ترمیم شود که حدودا چند هفته تا بهبودی کامل محل جراحی زمان لازم است. احتمال عود مجدد بیماری در این روش پایین است. در روزهای ابتدایی بعد از عمل شاهد ترشحاتی از محل جراحی خواهید بود که امری طبیعی است و نیاز به نگرانی نیست. البته باید طبق توصیه پزشک از زخم مراقبت کنید و شستشو و تعویض پانسمان را تا بهبودی کامل بطور مرتب انجام دهید.

جراحی به روش بسته: نحوه برش در این روش متفاوت است و محل کیست به شکل بیضی برش داده می شود. بعد از تخلیه کامل عفونت و قطعات مو، محل زخم با بخیه بسته می شود. احتمال عفونت محل جراحی در این روش بیشتر است و به همین دلیل باید از داروهای آنتی بیوتیک استفاده شود و بطور دقیق دستورات پزشک انجام شود.

جراحی پلاستیک: در گزینه هایی که محل عمل به دلیل پیچیدگی و پیشرفت بیماری زیاد گود می شود، از جراحی پلاستیک برای بستن محل زخم استفاده می کنند و محل جراحی را می بندند.


https://clinicdarman.com/%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b3%d8%aa%d9%86%db%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa/%d9%84%db%8c%d8%b2%d8%b1-%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%85%d9%88%db%8c%db%8c/