Studiotuote Kallio


Studiotuote Kallio -toimitilat

"Studiotuote Kallio" on vuosien varrella Pasi Kallion harrastuksista kehittynyt toimi, jonka voi luokitella jo pienimuotoiseksi yritykseksi. 

Y-tunnus 2711739-9
Pasi Kallio
Sompintie 9, 60550 Nurmo
040 766 31 48
www.pasikallio.com/studiotuote
studiotuote@gmail.com


"STUDIOTUOTE KALLIO" on uusi markkinointinimi studiotöille ja projekteilleni. Se korvaa Kotistudio -nimikkeen 2021 vuoden alusta. Studiotuotesivulta löydät valokuviani, videoita ja kaikkea muutakin valokuvataiteeseen liittyvää. Olen harrastanut valokuvausalaa ja videokuvauksia 2000-luvun alusta. Vähitellen, hankittuani parempia kuvauslaitteita, olen oppinut enemmän kuvaamisen taitoja.

Ulkopuolisena tunnustuksena mainittakoon myös Seinäjoen kaupungin myöntämän taiteilija-apurahan usealle toimintani vuodelle. Pidin myös ensimmäinen valokuvausnäyttelyni Nurmon kirjastossa syyskuussa 2015. Otin myös rohkean askeleen kohti ammattimaisempaa toimintaa y-tunnuksen hankkimisen myötä syksyllä 2015 (2711739-9). Myös suosituksi tullut Valokuvaus-lehti on niin ikään studioni tuotantoa.

Monet muut studiotuotannot ovat muuttumassa ammattimaisemmiksi toiminnoiksi yritysten kotisivujen luomisien, mainostöiden ja erilaisten musiikkiprojektien ja videokuvausten myötä.

TUOTANTO:

Valokuvakset
videokuvaukset
editoinnin
Nettisivut
musiikkituotanto
mainostyöt
kohdekorjaukset, maalaukset, ym... 


Kuvat.fi -sivusto ja julkaisut


Olen kerännyt tietoa ja kokemuksia kuvat.fi -sivustolleni valokuvaamisesta ja studiotoiminnasta. Käy tutustumassa juttuihin ja kuva-albumeihin pasikallio.kuvat.fi/Kuvaustekniikka/ -sivulla.

Blogiteksteihin voit tutustua samaisessa paikassa pasikallio.kuvat.fi/blog/ -osoitteessa. Kerron blogeissa kokemuksiani valokuvaamisen ja erilaisten välineiden parissa.

Kuvat.fi -sivusto on monipuolinen alusta valokuvien esittämiseen. Olen koonnut jonkin verran kuvakansioita katseltaviksi pasikallio.kuvat.fi/kuvat/ -osioon. Käy tutustumassa kuviini siellä.


Historia


Olen harrastanut studiotöitä yli 20 vuotta mitä erilaisimpien töiden parissa.  Valokuvaukset, videokuvaukset, mainostyöt ja muut suunnittelut ja toteutukset ovat työllistäneet sopivasti oman toimen ohella työskennellen. - Katso kuvaesitys kuluvan vuoden tapahtumista.   

Studiotuote Kallio on toiminut 2000 luvun alusta harastetoimena "Kotistudio Pasi Kallio" -nimellä. Vuoden 2021 alussa nimi muutettiin "Studiotuote Kallio" -dynaamisemmaksi nimeksi. Töiden lisääntyessä hankin myös Y-tunnuksen ja liityin ennakkoperintärekisteriin, jolloin töiden tekeminen yritysten kanssa luonnistui helpommin.

valokuvauksien, videokuvauksien ja musiikkituotannon lisäksi olen tehnyt myös erilaisten kohteiden kunnostustöitä, kuten autojen korroosiokorjauksia, maalauksia ja pinnoitteita. Myös kiinteistöjen entisöintejä ja pieniä korjauksia olen tehnyt asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Studiotyö Kallio tuottaa myös kuukausittain valokuvausalan julkaisua, joka on suunnattu lähinnä harrastajille ja aloitteleville valokuvaajille. Harrastajien Valokuvaus-Lehti on julkaistu jo vuodesta 2007. Lehdellä on omat Facebook ja instagram sivut, joista voi helposti seurata uusien julkaisujen ilmestymiset. Lehti julkaistaan www.issuu.com/valokuvauslehti -osoitteessa.

Tässä linkkejä vuosittaisiin Studiotuote Kallion projektikertomuksiin:


Linkit sivustoille ja netin kuvafoorumeille


Luontoaiheinen blogi

Luontokuvauksia erilaisista paikoista...

https://luonto.blogaaja.fi/ 

Suomalaista luontoa

VALOKUVIA SUOMALAISESTA LUONNOSTA

https://suomalaistaluontoa.blogspot.com/