Duo Petros - Music Crew


Duo Petros Music Crew on musiikkiyhtye Seinäjoelta, jonka musiikista vastaavat Kimmo Ala-Penttilä ja Pasi Kallio. DP-musiikin tuottaa Studiotuote Kallio. DP -tiimiin kuuluvat myös Jami Ala-Penttilä ja Markus Leskinen. He hoitavat äänetoistoasetuksia ja mediakuvauksia DP:n keikoilla.

Duo Petros on kahden miehen musiikki-kokoonpano, joka sai alkunsa vuonna 1997. Yhtye on Kimmo Ala-Penttilän ja Pasi Kallion yhteistyön tulosta. Usean vuoden ajan Duo Petros kiersikin ahkerasti eri seurakunnissa ja tilaisuuksissa laulaen hengellisiä lauluja. Osa Duo Petroksen musiikista oli omaa tuotantoa, sanoituksia, sävellyksiä ja sovituksia. Erinäisten tilanteiden vuoksi pidimme jonkin aikaa keikkataukoa, mutta aina haaveilimme jatkosta! Musiikki on aina ollut osa elämäämme ja siksi palvelemme mielellämme kyvyillämme seurakuntia erilaisissa tilaisuuksissa.

 JÄLLEEN KEIKKAILEMAAN!

24.3.2018 oli Duo Petroksen historiassa merkittävä päivä, sillä kaivoimme esiin vanhat keikkakamat (tosin päivitetyt nykyaikaisiksi) ja suuntasimme pitkästä aikaa ensimmäiselle keikallemme Seinäjoen Lakeuden Ristiin! Kohta jo aluksi aavistelimme, että keikkoja tulee olemaan jatkossa vähintäänkin riittävästi. Vuoden keikkailut on osoittanut, että olemme joutuneet kieltäytymään muutamista keikoista. Olisi hienoa, jos voisimme tehdä kokotoimisesti musiikkia, mutta eipä taida gospel-musiikki elättää pientäkään bändiä. Joka tapauksessa olemme saaneet tehdä useita keikkoja moniin upeisiin tilaisuuksiin.

Duo Petroksen keikkapyynnöistä, varauksista ja hintatiedoista voi kysellä Kimmo Ala-Penttilältä (0500 669 773)


Duo Petros - mediassa


Loppukevennys... =D