PASIKALLIO.COM

Tervetuloa kotisivuilleni! - Ylläpidän sivujani erilaisista aiheista ja kokemuksista harrastuksien ja työprojetien parissa. Tekniikka ja valokuvaus ovat hengellisten asioiden ohella olleet miltei aina osa elämääni. Sivuiltani löydät studiotöitäni, julkaisuja, erilaisia projekteja ja muistiinpanoja.

Lue lisää...

Valokuvaus onkin vienyt media-alan projekteihin mukaan - jopa siinämäärin että hankin Y-tunnuksen toimintaa varten (2711739-9). Olen siis yksityinen elinkeinoharjoittaja.

Mistä tahansa sivuni asioista voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse studiotuote@gmail.com -osoitteella.

Tältä sivulta löydät linkitykset blogeihin, tuottamaani Valokuvaus-lehteen, ym. STUDIOTUOTE KALLIO -palveluihin ja tietysti myös hengellisiin julkaisuihin.

Olen mukana myös sosiaalisessa mediassa mm. Facebookissa ja Instagramissa.

facebook.com/pasitherock

facebook.com/studiotuote

facebook.com/valokuvauslehti

facebook.com//PasinATKtuki

facebook.com//Excelkaavoja

facebook.com/groups/pasinpalstat

facebook.com/DuoPetros

ALBUMIT

pasikallio.kuvat.fi

500px.com

Flickr -albumit

Pinterest.com

Instagram.com

Facebook-studiotuotesivu


Katso lisää kuvia napsauttamalla kuvaa

Studiotuote Kallio -toimitilat ja kalustoa. 

PASI KALLIO

Olen PASI KALLIO, reilut viisikymppinen mies. Asun Nurmossa, joka kuuluu nykyisin kuntaliitoksen myötä Seinäjokeen.  Perheeseen kuuluu vaimo ja yksi aikuinen poika.

Työskentelen ja harrastan monessa toimessa:

Harrastan Oman toimen ohella valokuvausta ja teen jonkin verran muitakin studiotöitä käyttäen Studiotuote Kallio -toiminimeä. Musiikki on kuulunut myös osaksi elämääni ja studiotöitä. Studiotuote Kallio tuottaa myös DP-Music Crew -musiikit ja toteuttaa myös äänentoistot musiikkikeikoille

Lue lisää...

Kaikenlainen tekniikka on kiinnostanut minua - aina tietokoneista isompiin laitteisiin. Samoin erilaiset julkaisualustat ja asioiden esitystavat ovat kuuluneet osana studiotuotteisiin.  Yksi merkittävimpiä aiheita on Studiotuote Kallion tuottama "HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI" jota voikin lukea ilmaiseksi fliphtml5.com -palvelimella osoitteessa https://fliphtml5.com/bookcase/nwoif/.

Seurakunta ja hengelliset asiat ovat olleet aina minulle tärkeitä. Minut tuntevat ihmiset tietävät minun karttavan kaikenlaista hurskastelua. Uskovaisuus, tai helluntailaisuuteni ei ole minulle paremmuutta tai ylipäätään luokittelua eri kasteihin. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksesta Jumalan tuntemisessa ja uskossa Jeesukseen - tiedän siinä olevan kysymys pelkästään Jumalan armosta ja hyvyydestä ihmisiä kohtaan. Jokainen ihminen on syntinen ja erehtynyt, ja jokainen saa tulla Jumalan luokse - Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman kautta. Uskovaisuus ei siis ole paremmuutta, vaan sitä, että tuntee Jumalan.  Olen toiminut toistakymmentä vuotta seurakuntani nettityöntekijänä ja julkaissut toimessa yli 800 hengellistä kirjoitusta. Voit lukea niistä "Pasin Palstat" -osiossa.

Olen myös paljon ajatteleva ja pohtiva ihminen. Tutkin mielelläni asioiden merkityksiä ja tarkoituksia. voit lukea omaa "filosofiaani" käsittelevää tekstiä "Pasin filosofiaa" -osiossa