Pasin Palstat -tekstit


"Pasin Palstat" ovat hengellisiä kirjoituksia. - Tarvitsemme Sanan opetusta, sen tutkimista ja Jumalan Hengen täyteyttä oppiaksemme tuntemaan Jumalaa ja pysyäksemme Hänen tahtonsa tiellä.

"Tartu opetukseen, älä hellitä, pidä kiinni siitä, se on elämäsi." Snl.4:13

Lukiessasi tekstejäni, rukoile että Jumala saisi puhua sinulle, sillä Hänen lähettäessä sanansa, se toteutuu ja tekee sinulle pelkästään hyvää! - Jumala rakastaa sinua ja siksi Hän on uskonut sanansa palvelijoilleen tuodakseen elämän leipää ja vettä myös sinun ammennettavaksi.

Halutessasi osallistua, voit rukoilla niiden ihmisten puolesta, joita saavutamme tämän työn avulla. Rukoile myös Herran palvelijoille viisautta, ymmärrystä ja johdatusta - heidän palvellessa jokaista, joka janoaa Herraa ja Hänen tuntemustaan.

"Rukoilkaa minunkin puolestani, että suuni avatessani minulle annettaisiin oikeat sanat julistaakseni rohkeasti evankeliumin salaisuutta." Ef.6:19LUE, TAI KUUNTELE - PASIN PALSTOJA 


Pasin Palstat -KIRJASTO -Vuodesta 2012


Pasin Palstat PDF-TIEDOSTOTPalstakirjoituksia on kertynyt jo yli 700 tekstiä! Olen kirjoitellut tekstejäni vuodesta 2007 seurakuntani nettityöntekijänä. Koin voimakasta kutsua ja intoa tähän työhön ja olen yllättynyt siitä, miten kutsu on säilynyt ja kantanut kaikki nämä vuodet. En ole kovinkaan lahjakas äidinkielen taipumuksiltani, mutta heti alussa näin, että Jumala auttoi minua. Itse en olisi saanut kovinkaan järkevää lausetta paperille, mutta ryhtyessäni kirjoittamaan näitä tekstejä, ne suorastaan pulppusivat jostain ihmeellisellä tavalla. Myös monet palautteet ovat rohkaisseet jatkamaan tässä työssä. Minun iloni on, että joku löytää uskon, vahvistuu siinä ja oppii tuntemaan Jumalaa enemmän. On myös ilo nähdä, miten myös toiset innostuvat hengellisestä työstä - etsien omaa kutsumustaan ja palvelupaikkaansa seurakunnan keskellä. 

Seinäjoen helluntaiseurakunnan Nettityöntekijä, Pasi KallioAnna palautetta/Email-tilaukset