www.pasikallio.com 


Pasi Kallio -sivut

Ylläpidän kotisivuja erilaisista aiheista ja kokemuksista harrastuksien ja työprojetien parissa. Tekniikka ja valokuvaus ovat hengellisten asioiden ohella olleet miltei aina osa elämääni. Sivuiltani löydät studiotöitäni, julkaisuja, erilaisia projekteja ja muistiinpanoja.

Lue lisää...

Valokuvaus onkin vienyt media-alan projekteihin mukaan - jopa siinämäärin että hankin Y-tunnuksen toimintaa varten (2711739-9). Olen siis sivutoiminen elinkeinoharjoittaja.

Mistä tahansa sivuni asioista voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse studiotuote@gmail.com -osoitteella.

Tältä sivulta löydät linkitykset blogeihin, tuottamaani Valokuvaus-lehteen, ym. STUDIOTUOTE KALLIO -palveluihin ja tietysti myös hengellisiin julkaisuihin.

Olen mukana myös sosiaalisessa mediassa mm. Facebookissa ja Instagramissa.

facebook.com/pasitherock

facebook.com/studiotuote

facebook.com/valokuvauslehti

facebook.com//PasinATKtuki

facebook.com//Excelkaavoja

facebook.com/groups/pasinpalstat

facebook.com/DuoPetros

ALBUMIT

pasikallio.kuvat.fi

500px.com

Flickr -albumit

Pinterest.com

Instagram.com

Facebook-studiotuotesivu


Katso lisää kuvia napsauttamalla kuvaa

Studiotuote Kallio -toimitilat ja kalustoa. 

Pasi Kallio

Olen tämän sivuston ylläpitäjä, Pasi Kallio. Asustelen vaimoni kanssa Nurmossa, joka kuuluu nykyisin kuntaliitoksen myötä Seinäjokeen. 

Harrastan Oman toimen ohella valokuvausta ja teen jonkinverran muitakin studiotöitä käyttäen markkinointinimeä "Studiotuote Kallio". Musiikki on kuulunut myös osaksi elämääni ja studiotöitä. Studiotuote Kallio tuottaakin DP-Music Crew -musiikit ja toteuttaa myös äänentoistot musiikkikeikoillamme. 

Kaikenlainen tekniikka on kiinnostanut minua - aina tietokoneista isompiin laitteisiin. Samoin erilaiset julkaisualustat ja asioiden esitystavat ovat kuuluneet osana studiotuotteisiin.  Yksi merkittävimpiä aiheita on Studiotuote Kallion tuottama "HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI" jota voikin lukea ilmaiseksi fliphtml5.com -palvelimella osoitteessa https://fliphtml5.com/bookcase/nwoif/.

Lue lisää...

Seurakunta ja hengelliset asiat ovat olleet aina minulle tärkeitä. Minut tuntevat ihmiset tietävät minun inhoavan kaikenlaista hurskastelua. Uskovaisuus, tai helluntailaisuuteni ei ole minulle paremmuutta tai ylipäätään luokittelua eri kasteihin. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksesta Jumalan tuntemisessa ja uskossa Jeesukseen - tiedän siinä olevan kysymys pelkästään Jumalan armosta ja hyvyydestä ihmisiä kohtaan. Jokainen ihminen on syntinen ja erehtynyt ja jokainen saa tulla Jumalan luokse Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman kautta. Uskovaisuus ei siis ole paremmuutta, vaan sitä, että tuntee Jumalan.  Lue halutessasi "Pasin Palstat" -tekstejäni.

Lisäksi voit lukea omaa filosofiaani käsittelevää tekstiä "Pasin filosofiaa" -osiossa.