AQUAREL·LA CREATIVA

TALLERS D'AQUAREL·LA impartits per ROSA PERMANYER

WORKSHOP NOCTURN D’AQUAREL·LA

JULIOL DE 2016

DESCOBREIX LA MÀGIA DE LA NIT AMB L’AQUAREL·LA

En aquest taller descobrireu la màgia de pintar la NIT. El dividirem en dues parts. Al dins del taller farem exercicis d’entrenament de síntesi i de llums. La segona part ho aplicarem a l’exterior directament en el paisatge. Observarem les llums i la foscor i això ens ajudarà a sintetitzar.

L’objectiu és aprendre a veure el joc de llums canviants, captar l’hora màgica i expressar els blaus i negres de la nit.

CURS D'AQUAREL·LA

D'OCTUBRE DE 2015

LA SÍNTESI ENTRE EL TRAÇ I LA PINZELLADA

L’objectiu principal d’aquest taller és aprendre a mirar, visualitzar i sintetitzar amb el traç i la pinzellada controlant al mateix temps l’aplicació de l’aigua en el paper.

Exercicis: dibuix directe amb fustes i canyes; el traç amb pinzells i paletines; pintar i reservar amb aigua; els blancs i les reserves i recursos de línies de reforç.


TALLER D'AQUAREL·LA CREATIVA

JUNY 2014

DIBUIXAR AMB AIGUA

En aquest taller tenim com a objectiu descobrir la fluïdesa de dibuixar amb aigua i els efectes que s’aconsegueixen treballant amb tinta i aquarel·la sobre diferents papers. També incorporarem pigments naturals com el cafè, la cúrcuma o la canyella.

TALLER D’AQUAREL·LA CREATIVA

JULIOL 2013

En aquest nou taller tenim com a objectiu que l’alumne descobreixi les possibilitats creatives de l’aquarel·la utilitzant efectes, materials i textures sobre diferents suports per potenciar la seva expressió artística.

TALLER D'INICIACIÓ A L’AQUAREL·LA

JUNY 2013

Aquest taller té com a objectiu principal que l’alumne descobreixi les diferents maneres de treballar l’aquarel·la, en sec i en humit, amb veladures, transparències i textures, efectes sobre diferents gruixos de papers, rugositats i grafismes.

Rosa Permanyer es forma com a artista a partir dels Estudis d’interiorisme a l’Escola d’Arts i Oficis i a l’Escola Eina de Barcelona. Al 1980 inicia la seva trajectòria pedagògica com a professora fundadora del Taller d’Art Manolo Hugué de Caldes de Montbui . S’inicia més tard en el món de l’aquarel·la amb Martínez Lozano. Té obra permanent al Museu de l’Aquarel·la de Llançà i pertany a la Agrupació d’Aquarel·listes. Ha destacat en el món d’aquesta tècnica fent una investigació personal amb textures i collage obtenint el 2003 la medalla de Plata i el 2006 la Medalla d’Or.

Ha representat a Catalunya en exposicions tant nacionals com internacionals exposant a països com, Bèlgica, Corea, Colòmbia, França, Finlàndia, Itàlia, Mèxic, Suècia y Noruega.

www.rosapermanyer.org