POBLE NOU

En Poble Nou ens trobem a un poble preparat per al canvi. Un poble cansat d’escoltar discursos que no van enlloc i que prova desprendre’s d’estructures de poder obsoletes. Un canvi que és, en si mateix, acció i que ens encabeix a tots (els grans somnis vénen sovint acompanyats de grans pors).


La peça suposa una invitació per a abandonar aquestes estructures que ja no funcionen i per a accionar-nos cap a noves formes de relacionar-nos i entendre’ns.

Una peça de dansa teatre, nascuda a partir d’Aproximacions a Poble Nou, on els intèrprets ens transporten a llocs on la crítica, el somriure i la col·laboració ens acosten a un Poble Nou que, més enllà d’un lloc idíl·lic, és un compartir en l’acció.


En Poble Nou nos encontramos a un pueblo preparado para el cambio : cansado de escuchar discursos que no van a ninguna parte y que intenta desprenderse de obsoletas estructuras de poder. Un cambio que es en sí mismo acción y que nos compete a todos (grandes sueños vienen a menudo acompañados de grandes miedos).


La pieza supone una invitación para abandonar esas estructuras que ya no funcionan y accionarnos hacia nuevas formas de relacionarnos y entendernos.


Una pieza de danza teatro, nacida a partir de "Aproximacions a Poble Nou", en donde los intérpretes nos transportan a lugares donde la crítica, la sonrisa y la colaboración nos acercan a un Pueblo Nuevo que, más allá de un lugar idílico, es un compartir en la acción.

INTÉRPRETS

Isabel Abril, Paloma Calderón, Abel Martí, Jessica Martín, Paula Romero.


COVERS

Ana Lola Cosín, Cristian Arenas, Andrea Cuadrón.

COREOGRAFIA

Juan Pinillos, Jessica Martín


DIRECCIÓ

Juan Pinillos


IL·LUMINACIÓ

Ximo Rojo


ESPAI ESCÈNIC

Oscar Martín


ESPAI SONOR

Blas Payri


FOTOGRAFIA

Nacho Carrascosa/ Vicente Greus


VÍDEO

Nacho Carrascosa


VESTUARI

Mou dansa


PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Isabela Alfaro


DISTRIBUCIÓ

Frágiles danza

+34 608 040 223 Isabela