#OUTFIT

L’OUTFIT és la combinació de peces i accessoris segons la temporada i l’ocasió social. Hi ha outifts per a eixir de festa, per a bodes, sopars de negocis i d’amor, de nit a la platja, per al treball, per al meu enterrament, per a... El nostre desig voraç per la roba genera situacions de misèria en altres parts del món. Com podem gestionar aquesta realitat quan l’hem descoberta? Quatre individus, que se’n van de festa una nit, han d’escollir molt bé el seu outfit, potser pensen que es juguen la vida en eixa elecció.

El OUTFIT es la combinación de prendas y accesorios según la temporada y la ocasión social. Hay outfits de verano para salir de fiesta, para bodas, cenas de negocios, de amor, de noche en la playa, para el trabajo, para mi entierro, para... Nuestro deseo voraz por la ropa genera situaciones de miseria en otras partes del mundo. ¿Cómo podemos gestionar esta realidad cuando la hemos descubierto? Cuatro individuos, que se van de fiesta una noche, han de escoger muy bien su outfit, quizás piensan que se juegan la vida en esa elección.

INTÉRPRETS

Isabel Abril, Abel Martí, Sergio Navarro, Isabela Alfaro.


COVERS

Dahiana Betancourt, Manel Ferrandis, Elena Sevilla.


COREOGRAFIA I DIRECCIÓ

Jessica Martín.


DRAMATÚRGIA

Xavier Puxades.


AJUDANT DIRECCIÓ

Joan Pinillos.


IL·LUMINACIÓ

Ximo Rojo.


IDEA ORIGINAL

SETEM País Valencià.


MÚSICA

Isabel Latorre.


FOTOGRAFIA

Gemma Iglesias, Flobowski.


VÍDEO

Gemma Iglesias


VESTUARI

Isabel Mesenguer


PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Isabel Abril


https://162be5a2-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/jpinillosdanza/moudansaOUTFIT.jpg?attachauth=ANoY7cqeDI-3xgzNkUeESj7tbSovJMlqKDpm97PSw62XQrt_s8OW6NvdqHhmsShZk4-FuAaCA3THb8TBv-Af1aErDHdHKhLkLk4vnDt6GDwE51DTwrGIMkrm82fhWXRNJUurgjMxu2ccqYH6wLMaFuViJoo5XUglr7Ue94laCjWPLEZ8jAZSgfOB1wbhrj5i8ZvAnrtCdi10g6tI14rPFriN_BJVsnfG1Q%3D%3D&attredirects=0