!!! ALLE ACTIVITEITEN AFGELAST TOT EN MET 19 APRIL 2020

Ingevolge de maatregelen van de Belgische overheid rond het Coronavirus, zijn al onze activiteiten afgelast tot en met de paasvakantie dus tot en met 19 april. Het gaat over pilates, steppen, turnen, kinderdoenamiddag, kookles en wandelen. We bekijken of we sommige activiteiten op een latere datum kunnen laten doorgaan.

We brengen jullie hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en we danken jullie voor jullie begrip!

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van Ferm Ottenburg

Welkom bij Ferm Ottenburg! Wat wil je graag doen?

Bewegen & sport

Crea & lifestyle

Eten & drinken

Kinderen

Digitaal

Samen plezier maken

Gezondheid

Eropuit & cultuur

Met bijna 90.000 vrouwen in bijna 900 lokale groepen is Ferm de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen en daar zijn we best trots op. Onze activiteiten zijn betaalbaar en kwaliteitsvol en richten zich naar alle vrouwen. Ben je geïnteresseerd in alles wat Ferm Ottenburg - de grootste afdeling van de Ferm in jouw streek - te bieden heeft? En overweeg je aan te sluiten bij deze vereniging vol straffe madammen? Goed idee!

Er zijn activiteiten voor iedereen, van aspergekookles tot zeefdrukatelier! Hier vind je alvast een greep uit het aanbod.

Voor de creatievelingen zijn er workshops biosfeertuin, bloemschikken en nog veel meer. Daarnaast is er ook het maandelijks creacafé waar je onder het toeziend oog van naai-, brei- en haakspecialistes je eigen handwerk tot een goed einde kan brengen. Of de lesgeefster werkt een voorbeeld uit dat we daarna samen maken.

Ook de sportievelingen komen bij ons niets tekort. Zo kan je wekelijks gaan wandelen en fietsen in de zomer en steppen en turnen van september tot juni. We organiseren daarnaast ook allerlei andere sportieve activiteiten zoals pilateslessen en een avondwandeling met broodjes en een drankje achteraf. Voor wie er maar niet genoeg van krijgt, is er ook nog het jaarlijks wandelweekend.

Van al die bedrijvigheid krijgt een mens honger en ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek lekkere recepten tijdens onze kooklessen met telkens een ander thema.

Verder organiseren we nog heel wat interessante infosessies waar je meestal ook iets zelfgemaakt mee naar huis krijgt. Zo hadden we o.a. al gezellige en leerrijke avonden met deze thema’s: natuurlijke poetsproducten maken, alles over bijen en honing, verwen jezelf met aromatherapie, leer alles over je haar, de gezonde effecten van kokosolie … Daarnaast organiseerden we ook sessies met een ernstiger thema zoals verdoken armoede, een goede relatie met je kind, de pelgrimstocht naar Compostella en luisterden we naar de ervaringen van Dixie Dansercoer.

Daarnaast gaan we twee keer per jaar volledig uit de bol op onze Ladies Night Out. Ook daar word je verwend met leuke workshops, kan je proeven van het resultaat van de kookles en beleef je vooral een gezellige avond onder vrouwen. Kom erbij!

Tot slot maken we jaarlijks ook een daguitstap en houden we eind januari onze feestvergadering om het nieuwe jaar goed in te zetten.

PRAKTISCH:

  • Het eerste jaar lidmaatschap kost je slechts 15 euro. De daaropvolgende jaren vragen we 30 euro. Als lid kan je alle lessen aan voordeelprijs volgen, krijg je 10 keer per jaar het Ferm-magazine waar je steeds leuke prijzen kan winnen en heb je altijd 6% korting bij creawinkel De Banier. Een overzicht van alle voordelen vind je hier.
  • Weet je niet wat te kiezen? Kijk dan eens op onze kalender. Daar vind je een overzicht van alle kooklessen, creacafés, sportsessies, Ladies' Night Out en veel meer.
  • Contacteer ons via fermottenburg@hotmail.com of spring eens binnen op één van onze vele activiteiten. Meer info vind je op Facebook (Ferm Ottenburg), bij je wijkverantwoordelijke.