دوربین مدار بسته چیست و چه کاربردی دارد؟

دوربین مدار بسته ( CCTV ) سیستمی است که در آن تمام عناصر - از دوربین ها گرفته تا دستگاه های ضبط - به طور مستقیم به هم متصل می شوند تا از پخش ویدئو در امواج عمومی و در مدار بسته جلوگیری شود (از این رو نام آن است). از زمان توسعه خود در سال 1942، دوربین مدار بسته دستخوش تغییرات شدیدی شده است. در حالی که روزی روزگاری، این فناوری فقط برای مشاهده فیلم زنده مورد استفاده قرار می گرفت، به سرعت به یک سیستم ضبط تبدیل شد که به کاربران اجازه می داد هم داده ها را مشاهده و هم حفظ کنند. این آن را به فناوری امنیتی نهایی تبدیل کرد. امروزه، صاحبان املاک در همه جا از طریق بهترین نمایندگی دوربین مداربسته دوربین های امنیتی مورد نیاز خود را تهیه می کنند.

دوربین مدار بسته برای چه مواردی استفاده می شود؟

دوربین مداربسته اولین بار توسط آلمانی ها برای مشاهده پرتاب موشک های V2 استفاده شد. از آن زمان، آن را به تکنولوژی دوربین امنیتی جامعی که ما می شناسیم و مانند امروز از آن استفاده می کنیم، تکامل یافته است. از ساختمان‌های عمومی گرفته تا دفاتر خصوصی، و خانه‌های مسکونی گرفته تا باشگاه‌های روستایی، دوربین‌های امنیتی با موقعیت استراتژیک برای مشاهده رویدادها در حین وقوع و همچنین برای گرفتن فیلم برای نظارت در زمان بعدی استفاده می‌شوند. برخی از کاربردهای رایج فناوری دوربین مداربسته عبارتند از:

امنیت خانه

خانه‌هایی که دوربین‌های مداربسته نظارتی دارند بسیار کمتر از خانه‌هایی که فاقد دوربین هستند مورد سرقت یا خرابکاری قرار می‌گیرند. اگرچه دوربین‌های امنیتی هیچ کاری برای جلوگیری فیزیکی از وقوع جرم انجام نمی‌دهند، امروزه صاحبان خانه‌ها از آن‌ها برای جلوگیری از ورود مجرمان و حفظ امنیت خانواده‌هایشان استفاده می‌کنند.

یکی دیگر از کاربردهای مسکونی برای فناوری دوربین مداربسته به عنوان یک دوربین پرستار بچه است. ضبط‌های دوربین پرستاری منبع خوبی برای کسانی است که کنجکاو هستند که کارکنان خانه‌شان چگونه وقت خود را سپری می‌کنند. والدین همچنین از دوربین‌های دایه استفاده می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که فرزندانشان برای مدت طولانی در دستانشان خوب رها می‌شوند.

نظارت بر کسب و کار

دوربین های امنیتی مشاغل کوچککسب و کارها از فناوری دوربین مداربسته به دلایل مختلفی از جمله به عنوان یک عامل بازدارنده از جرم استفاده می کنند. بانک‌ها، دفاتر، موزه‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌های خرده‌فروشی و سایر مشاغل محل وقوع جرم هستند، زیرا اکثر آنها همیشه پول نقد دارند. برای محافظت از پول، صاحبان مشاغل به صورت استراتژیک دوربین های امنیتی را در دفتر ثبت، دفاتر پشتی، نزدیک گاوصندوق ها و در ورودی ها قرار می دهند. خرده فروشی ها از دوربین های امنیتی در طبقات فروش برای جلوگیری از دزدی و خرابکاری استفاده می کنند.

مانند دوربین پرستار بچه، کسب‌وکارها نیز از دوربین‌های امنیتی برای نظارت بر کارمندان و اطمینان از اینکه آنها بهترین استفاده را از زمان خود می‌کنند، استفاده می‌کنند. این امر مخصوصاً زمانی مفید است که یک کسب و کار خدمه شبانه، مانند خدمه نظافت و تعمیر و نگهداری، کارکنان مرکز تماس و تیم های مدیریت موجودی را در اختیار داشته باشد.

نظارت بر ترافیک

سازمان های مجری قانون از دوربین های امنیتی برای نظارت بر ترافیک در تقاطع ها و جاده های شلوغ استفاده می کنند. این فیلم که می‌تواند توسط یک افسر در هر زمان مشاهده شود، به مجریان قانون اجازه می‌دهد تا رانندگانی را که از چراغ قرمز استفاده می‌کنند، سرعت می‌گیرند یا بی‌احتیاطی رانندگی می‌کنند شناسایی کرده و در عین حال از جرایم جدی‌تر در جاهای دیگر جلوگیری می‌کند.

فناوری دوربین مدار بسته چگونه کار می کند؟

دوربین گرد در وسط تاسیسات صنعتیدو نوع سیستم دوربین مدار بسته امنیتی آنالوگ و IP (شبکه/دیجیتال) وجود دارد.

سیستم های امنیتی آنالوگ

سیستم های نظارت آنالوگ با اتصال دوربین آنالوگ استاندارد شما به یک ضبط کننده ویدیوی دیجیتال (DVR) از طریق کابل های انتقال کار می کنند. DVR ویدیو را از دوربین دریافت می کند، آن را فشرده می کند و سپس آن را برای مشاهده زنده یا بعداً روی هارد دیسک ذخیره می کند. این تنظیمات همچنین به شما امکان می دهد ویدیو را از طریق اینترنت برای مشاهده از راه دور منتقل کنید. با سیستم آنالوگ، DVR برای فشرده سازی، تبدیل، ذخیره و پخش ویدئو شارژ می شود. همچنین وظیفه کنترل تمامی قابلیت های داخلی دوربین از جمله تشخیص حرکت، زمان بندی ها، اعلان ها، ورودی های آلارم و غیره را بر عهده دارد.

سیستم های امنیتی IP

سیستم های IP کمی بیشتر درگیر هستند و به همین دلیل گزینه گران تری هستند. در پیکربندی IP، دوربین مسئولیت DVR را بر عهده می‌گیرد، از جمله فشرده‌سازی، تبدیل و پخش ویدیو از طریق اتصال به اینترنت. با این تنظیمات، DVR ضروری نیست. در عوض، ویدیو را می توان مستقیماً به رایانه شخصی یا NVR (ضبط کننده ویدیوی شبکه) پخش کرد.

انواع سیستم های موجود

چندین سیستم دوربین مداربسته مختلف در دسترس عموم قرار دارد، اما هر کدام در یکی از سه دسته زیر قرار می گیرند: سیستم های دوربین مدار بسته ساده ، که از یک دوربین (یا دوربین) توسط یک کابل هم محور تنها به یک مانیتور متصل است. در یک سیستم ساده، دوربین ها قدرت خود را از مانیتور می گیرند.

سیستم های مداربسته برقی که به همان ترتیب ساده کار می کنند، با این تفاوت که به جای اینکه دوربین برق خود را از مانیتور بگیرد، هر دو دوربین و مانیتور به طور جداگانه از شبکه برق تغذیه می شوند. این نوع راه‌اندازی مقیاس‌پذیری بیشتری را امکان‌پذیر می‌کند، زیرا اضافه کردن دوربین‌های بیشتری به سیستم بدون نگرانی از کمبود برق آسان‌تر است.

سیستم‌هایی با قابلیت ضبط، که ضبط‌کننده‌های ویدئویی را در خود جای داده‌اند که امکان حفظ داده‌ها و امکان نظارت بر فیلم را در زمان بعدی فراهم می‌کند. همچنین برای ذخیره سازی اضافی و بازیابی یا انتقال ویدئو، می توان یک DVR به این سیستم اضافه کرد.