Nieuws

Consultaties Dr Ruth Maes


Beste iedereen,


We stellen vast dat vrij veel patiënten Dr Ruth als hun vaste arts zien (en dit is zeker nog toegenomen na het pensioen van Dr. Hilde).

Dit leidt echter tot een overbelasting van haar agenda, met wachttijden tot gevolg, terwijl er nog plaatsen beschikbaar zijn bij de collega’s.


We willen graag benadrukken dat wij ons willen profileren als een groepspraktijk.

Dit wil zeggen dat u wel een voorkeur kan hebben voor een arts maar dat deze niet altijd gevolgd kan worden.

Wij zorgen ervoor dat dossiers altijd zo goed mogelijk ingevuld worden.

Bovendien hebben wij wekelijks overleg met alle artsen om bijzondere voorvallen te bespreken.

Op die manier kan dus ook een andere collega snel zicht hebben op uw dossier; en kan u dus, zelfs voor chronische problemen, gerust bij een andere arts terecht.


Wij willen u vragen om rekening te houden met onze visie.

Wij staan zeker ook open voor kritiek of suggesties.

Ook wanneer u moeite hebt met één van de artsen horen we het graag zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing.


Door het werk voldoende te spreiden tussen de verschillende collega’s houden we niet alleen de patiënten maar ook ons eigen team gezond.


Wij hopen alvast op uw begrip en staan open voor uw inbreng.


Met vriendelijke groeten


Team Familiepraktijk

Kunst in de praktijk

Wij willen graag van start gaan met een nieuw project. Het lijkt ons leuk om lokale artiesten de kans te geven om hun werken tentoon te stellen in onze praktijk. Hiervoor zijn we op zoek naar patiënten die al eens graag de artistieke tour opgaan en met hun creaties graag onze praktijk zouden opfleuren. Voel je je aangesproken geef ons dan zeker een seintje via mail.

In hetzelfde kader zijn we op zoek naar een handige Harry die het ziet zitten om ophangsystemen te installeren in onze praktijkruimtes en de gang. Ook als je je hier aangesproken voelt mag je ons een mailtje sturen.

Interessant artikel in de standaard

Onder de tab Forfaitaire praktijk vindt u een interessant interview met 2 artsen met al jaren ervaring in het forfaitaire systeem.

Forfait

Sinds 1 maart 2017 zijn wij een forfaitaire praktijk.

Als u patient wil worden bij ons in de praktijk dient u zich in te schrijven in het forfait. Meer info vindt u onder de tab 'Forfaitaire praktijk'