Welkom

Dr Hilde van Kerkhove op pensioen sinds 1 april 2019

Na een loopbaan van ongeveer 42 jaar heeft Dr Van kerkhove op 28/03 haar laatste dag gewerkt.

Velen onder jullie kennen haar dus al meer dan 40 jaar of, voor de jongeren, gans jullie leven.

Eerst begon de praktijk voor korte tijd op de JE Claeslaan om dan te verhuizen naar de Molenstraat en nu wordt de carrière dus afgerond na nog 4 jaar in de Paashoekstraat.

Vanaf nu begint het weekend !!

Gelieve onze nota over aanvragen van medicatie even te lezen op onze facebookpagina om in de toekomst een vlotte samenwerking te garanderen.

Ontstaan

Eind jaren 70 startten Walter Maes en Hilde van Kerkhove als jong koppel hun huisartsenpraktijk in de Molenstraat in Nijlen.

Ongeveer in die tijd werd ook Ruth Maes geboren die hen in 2008 vervoegde om de groeiende praktijk te versterken.

In 2012 volgde Filip Goossens, levensgezel van Ruth Maes sinds 2004, de pensionerende pater familias op.

Toen de groei van de praktijk niet te stuiten bleek was ruimtelijke uitbreiding niet te vermijden.

Daarom verhuisde de familiepraktijk in april 2014 naar de Paashoekstraat waar meerdere artsen parallel kunnen werken en dus de groeiende patiëntenpopulatie correct verder geholpen kan worden.

Visie

Naast de 3 vaste artsen hebben wij ook een huisarts-in-opleiding (HAIO) in de praktijk (zie tekst 'Opleidingspraktijk').

De aanwezigheid van deze jonge arts houdt ons kritisch waardoor we dagelijks onze kennis en vaardigheden proberen bij te schaven overeenstemmend met de laatste inzichten op medisch vlak.

Wanneer uw 'vaste' huisarts afwezig is of wanneer zijn/haar afspraken volzet zijn, dan kan een andere arts van onze praktijk u steeds verder helpen.

Doordat wij constant uw patiëntendossier up-to-date houden kunnen alle collega's uw voorgeschiedenis en reeds voorgeschreven medicatie probleemloos raadplegen.