Welkom

Sinds 1 oktober is er een nieuwe HAIO in de praktijk: Leen Breugelmans

Tessa Vande Velde blijft 2 dagen per week avond-consultatie doen bij ons

Griepvaccinatie zonder afspraak bij Mieke

Dinsdag 6, 13, 20 en 27 november van 10u - 11u en van 17u30 tot 18u30

Donderdag 8, 15, 22 en 29 november van 10u - 11u en van 14u tot 15u

Gelieve onze nota over aanvragen van medicatie even te lezen op onze facebookpagina om in de toekomst een vlotte samenwerking te garanderen.

Ontstaan

Eind jaren 70 startten Walter Maes en Hilde van Kerkhove als jong koppel hun huisartsenpraktijk in de Molenstraat in Nijlen.

Ongeveer in die tijd werd ook Ruth Maes geboren die hen in 2008 vervoegde om de groeiende praktijk te versterken.

In 2012 volgde Filip Goossens, levensgezel van Ruth Maes sinds 2004, de pensionerende pater familias op.

Toen de groei van de praktijk niet te stuiten bleek was ruimtelijke uitbreiding niet te vermijden.

Daarom verhuisde de familiepraktijk in april 2014 naar de Paashoekstraat waar meerdere artsen parallel kunnen werken en dus de groeiende patiƫntenpopulatie correct verder geholpen kan worden.

Visie

Naast de 3 vaste artsen hebben wij ook een huisarts-in-opleiding (HAIO) in de praktijk (zie tekst 'Opleidingspraktijk').

De aanwezigheid van deze jonge arts houdt ons kritisch waardoor we dagelijks onze kennis en vaardigheden proberen bij te schaven overeenstemmend met de laatste inzichten op medisch vlak.

Wanneer uw 'vaste' huisarts afwezig is of wanneer zijn/haar afspraken volzet zijn, dan kan een andere arts van onze praktijk u steeds verder helpen.

Doordat wij constant uw patiƫntendossier up-to-date houden kunnen alle collega's uw voorgeschiedenis en reeds voorgeschreven medicatie probleemloos raadplegen.