Sisena edició, curs 2021-2022.

La preinscripció del curs 21-22 començarà l'1 de juny

L'inici de curs està previst per octubre 2021

"APRENENTATGES ESPECÍFICS, DIFICULTATS D'APRENENTATGE I TRASTORNS DEL NEURODESENVOLUPAMENT"

Dirigit a professionals i/o estudiants (<10% de crèdits per acabar el grau o la diplomatura) de l’àmbit educatiu i/o sanitari.

Per a més informació contactar amb: aeda.postgrau@gmail.com


Els millors professionals. La millor formació teòrico-pràctica. Títol universitari, amb reconeixement oficial.

PRESENTACIÓ

Les dificultats de l'aprenentatge escolar plantegen un repte important al nostre sistema educatiu. Tot i que estan reconegudes en la Llei d'Educació Catalana, actualment els centres educatius disposen de pocs recursos per identificar els signes d'alerta de la presència d'aquestes dificultats i per intervenir des d'una perspectiva inclusiva.

El curs de Postgrau "Aprenentatges específics, dificultats d'aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament" està orientat a proporcionar als professionals del sector de l'educació o que hi tinguin relació, les eines necessàries per poder indentificar i reeducar aquestes dificultats des d'una perspectiva inclusiva.

El postgrau neix de la col·laboració entre la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i l'associació TDAH Vallès, una associació sense afany de lucre fundada el 27 de maig de 2002, fruit de la impulsivitat i desesperació, per un nombrós grup de pares i mares amb fills diagnosticats de TDAH/TDA, davant l’absència a nivell local i comarcal de cap altra entitat que contempli als afectats per aquesta patologia. Des de llavors fins a l'actualitat, ha dedicat els seus esforços a atendre milers de famílies i professionals. En l'àmbit assistencial, realitza tasques de diagnòstic, tractament i suport a les famílies interessades, en molts casos de forma altruïsta per les poques possibilitats econòmiques de la família.

La proposta del curs de de Postgrau "Aprenentatges específics, dificultats d'aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament", pretén consolidar i fer un pas endavant en la formació en dificultats d'aprenentatge i trastorns del neurodesenvolupament. Per trajectòria i rellevància de la institució i dels seus professionals, en aquests moments la Universitat de Barcelona a través de la Facultat de Psicologia està en disposició d'oferir la millor formació teòrico-pràctica en aquest àmbit. Capdavantera en recerca i en associació amb els centres de referència del nostre país, està posicionada com a referent en formació especialitzada, pel que aquest curs ofereix la millor opció de formació als professionals especialitzats.


ANNA LÓPEZ CAMPOY i JOSEP M SERRA GRABULOSA

Direcció del Postgrau