Nyttige lenker

Speiderbasen:

Speiderbasen er en nyttig side som inneholder info om speiding, og mange forskjellige speider aktiviteter. Den er et godt redskap for ledere, og en god hjelp for de som vil lære mer om speideren.

Nogres Speiderforbund:

Norges Speiderforbund har en nettside som innholder informasjon om nasjonale arrangerementer, nytheter relatert til speidere og speiding, og annet relevant informasjon som blant annet forsikringsvillkårene til medlem av forbundet.

Min Speiding:

Min Speiding er en nettside for medlemmer av Norges Speiderforbund, hvor de kan se kurs og arrangementer de kan melde seg på til.

Hordalandsspeiderne:

Hordalandsspeiderne er en nettside for Hordanaland Krins. Den inneholder info om hva som skjer av Speider arrangementer i Hordaland, og litt om hva speiding er.

Speider-Sport:

Speider-Sport er en nettbutikk med turutstyr, og andre nyttige ting for å være en aktiv speider. De har også andre gøye ting som speider-lego.

Friluftssport:

Friluftssport er en butikk med turutstyr, og andre nyttige ting for å være en aktiv speider som Hordaland Krins driver. De har filial i Tverrgaten 2.