Om os

Om gruppen

KFUM Skævinge blev oprettet i 1981 og dækker hele Skævinge-Ølsted området inkl. Store Lyngby, Lille Lyngby og Meløse. Vi holder til i spejderhytten på Borupvej 57, Skævinge, med skov og sø lige uden for døren.

Gruppen består af 5 spejdergrene:

  • Bæverflokken (0.-1. klasse)
  • Ulveflokken (2.-3. klasse)
  • Juniortroppen (4.-5. klasse)
  • Spejdertroppen (6.-8. klasse)
  • Seniortroppen (9. klasse og op)

Dertil kommer gruppebestyrelsen, ledergruppen og Ridderne, som er folk, der er eller har været tilknyttet gruppen, og som stadig giver en hånd for det gode formål og gode selskabs skyld.

Hver gren holder ugemøde, se dag og tidspunkt til højre. Derudover vil der være et antal lejre og ture for den enkelte gren samt den store gruppetur, hvor alle grene er samlet. Året slutter med sommerlejr, hvor vi får afprøvet alle vores færdigheder i praksis, både de praktiske og sociale.

Det koster 700 kr. per halvår at være medlem. Kontingentet dækker afgift til korps og distrikt, materialer, mærker til uniform o.s.v. Desuden inkluderer kontingentet en gruppetur og en grentur.

Der vil være egenbetaling for øvrige ture og sommerlejren.

Der er mulighed for økonomisk støtte fra kommunen, hvis pengene er små.

Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring, når du er til spejder.

Vi har vores eget tørklæde og T-shirt, som købes hos lederne. Uniform, bælte og andet udstyr kan købes hos 55Nord.dk.


Forventninger

Vi regner selvfølgelig med, at du er positiv og konstruktiv, når du vælger at komme til spejdermøde. Påklædning efter vejret er nødvendig, da vi er ude hele tiden. Du får mest ud af dit spejderliv, hvis du deltager aktivt i lejre og ture udover ugemøderne. Husk at melde afbud til ugemøder og ture. Alle må yde for at kunne nyde, derfor forventer vi opbakning fra både spejdere og forældre til juletræssalg og andre fundraising aktiviteter.

Til gengæld lover vi at gøre vores yderste for at gøre dit spejderliv så sjovt, varieret og udfordrende som muligt!


Ekstra informationer