☑️ טלפון ליצירת קשר - 052-2503354
☑️ נותן שירות בראשון לציון, חולון, בת ים, תל אביב, רמת גן, באר יעקב, אשדוד בכל אזור גוש דן המרכז והסביבה מנס ציונה רחובות יבנה ועד רעננה.
☑️ שעות פעילות: ימים א' - ה' בשעות 7:00 - 22:00, יום ו' מ-7:00 עד 15:00.
☑️ טכנאי מקרר סמסונג עם ניסיון של יותר מ-18 שנים מומחה בתיקון מקררים של כל החברות וכל הסוגים:
מקרר סמסונג 2 דלתות סיד בי סיד (טווינגקולינג).
מקרר סמסונג 2 דלתות מקפיא תחתון מקרר עליון והפוך.
מקרר סמסונג 3 דלתות | מקרר סמסונג טריפל.
מקרר סמסונג 4 דלתות.
מקררים נוספים משאר החברות...
☑️ צביקה מציע שירות עבור תיקון מקררי סמסונג ושאר החברות תיקון מיידי אמין ומקצועי.
☑️מגיע עם כל החלפים הדרושים ומבצע את כל סוגי התיקונים של סמסונג ושל שאר החברות במקצועיות.
☑️ משתמש בחלפים מקוריים של סמסונג ושאר החברות.
☑️ אחריות לשנתיים על תיקון המקרר והחלפים.
☑️ צביקה מחזיר במיידי את המקרר לקירור מלא ובנוסף היחיד שנותן אחריות על כל המקרר שיחזור לפעולה תקינה ונכונה, באדיבות שקיפות ובהדרכה מלאה על ביצוע התיקון הנדרש במקרר סמסונג ושאר החברות.
קטע זה נלקח מהאתר "טוב תודה" שבודק ומבקר טכנאים למקררים
⭐⭐⭐⭐⭐
דבר אחד אני רוצה להגיד על צביקה מימון מ"קירור צביקה"... פשוט טכנאי מעולה! איש מנומס מאד, יסודי בעבודתו - כשתפגשו אותו תבינו לבד - שיש לכם כאן עסק עם אדם שהוא מקצוען אמיתי ולא עם סתם עוד איזה חאפר!
אני הגעתי אל צביקה (אחרי שהומלץ לי עליו) - לטפל בבעיה שקשורה למקרר שיש לי. המקרר הפסיק לעבוד (וגם הפסיק לקרר) והייתי צריכה טכנאי SOS, שיבוא ויציל לי אותו.
התקשרתי לצביקה, אמרתי לו מה הסימפטומים של הבעיה, והוא שאל אותי בטלפון כמה שאלות מנחות (כמו איזה מקרר יש לי, הדגם שלו וכו' וכו'). בהתאם לפרטים שאני נתתי לצביקה, ולידע המקצועי שלו - הוא נתן לי בטלפון כמה אופציות לתקלות אפשריות כולל מחירים. אחרי זה קבענו זמן שיהיה מתאים גם לי וגם לו - כדי שיוכל להגיע.
בערב - צביקה הגיע. אחרי שבדק את המקרר מכל הכיוונים והסתכל, הוא עלה על בעיה חשמלית שקשורה בחיווט. למזלי לא היה צורך בשום חלק להחליף ובשום תיקון רציני, כך שגם המחיר היה מאד זול.
יומיים אחרי זה - שמתי לב, שהמקרר אמנם עובד בסדר, אבל הפעם - משמיע רעשים שלא היו מקודם. קראתי שוב לצביקה (כי הנחתי שהבעיה קשורה בתיקון שעשה). צביקה הגיע, סידר עוד איזשהו חלק (שלדבריו "זז" - במהלך העבודה על המקרר), ולא גבה ממני על זאת כל תשלום נוסף.
עבר כבר שבוע וחצי, והמקרר, הודות לצביקה חזר לעצמו. בשורה התחתונה - אני מאד מרוצה!
עדיה מראשון לציון תודה רבה, צביקה טכנאי מקררי סמסונג
⭐⭐⭐⭐⭐
צביקה בעל-מקצוע מקסים!
הגעתי אליו דרך האתר שלכם, לפניו הגיע אלי איש טכנאי קירור שגרם לי נזק - הייתה לי בעיה במקרר של חברת סמסונג, המקרר לא עבד טוב וכמו שאמרתי הזמנתי בהתחלה בעל מקצוע אחר שהחליף לי איזשהו חלק וגרם נזק תוך כדי עבודה ובנוסף לכך הבעיה לא נפתרה.
כשניסיתי להשיג את אותו בעל-מקצוע, הוא אפילו לא טרח לענות לי ולכן החלטתי להזמין את צביקה, שהיו עליו חוות דעת טובות.
שוחחתי עם צביקה, הסברתי לו מה העניין וקבענו ליום המחרת. צביקה הגיע אלי בדיוק בשעה שסיכמנו, הוא עשה בדיקה יסודית במקרר והציע להחליף את המאוורר, הצעת המחיר שלו הייתה סבירה ונתתי לו אישור לבצע את ההחלפה. צביקה עשה עבודה זריזה ויעילה ונתתי לו צ'ק על העבודה. כעבור כמה ימים, ראיתי שהבעיה חוזרת על עצמה והתקשרתי לצביקה, שבניגוד לבעל-המקצוע הקודם, הסכים להגיע ולקח אחריות על התיקון שלו. צביקה הגיע אלי, בדק שוב את המקרר ולאחר הבדיקה החוזרת, המליץ לי להחליף את המקרר והסביר לי שלא שווה לי לתקן אותו. צביקה היה מאוד מאוד ישר, הציע להחזיר לי את הצ'ק על המאוורר ולתת לו צ'ק חדש, רק על סכום הייעוץ וכך עשיתי.
אני שמחה שהפעם יצא לי להכיר טכנאי הוגן ולאור ההתנהלות האמינה של צביקה, אני ממליצה עליו בחום.
לין ק. מתל אביב, תודה רבה על ההמלצה החמה, קירור צביקה טכנאי מקררים סמסונג
מקררי סמסונג הם בעלי מנועים אמינים ורובם בעלי 2 יחידות קירור נפרדות בין תא המזון לתא המקרר, כך שזה נותן היתרון בנושא האוויר שמתפזר במקרר, האוויר שמתפזר במקרר לא עובר לפריזר והפוך. למה זה חשוב? מכיוון הפירות וירקות פולטים גז אתילן ומאכלים שמכניסים למקרר מוציאים ריח של תבשילים, אותו אוויר מהמקרר נכנס לפריזר ויוצר ריח במקפיא במיוחד בפיתות ובקרח.
אומנם לא כל האנשים מרגישים את הריח, אך מי שמקפיד בנושא הריח ומעניין אותו קירור מדויק ומהיר אז כדאי לחשוב על מקרר סמסונג טווינגקולינג (שני קירורים) כך שיש מערכת קירור בפריזר ומערכת קירור נפרדת במקרר (במקרר יש מאייד אחד ובפריזר יש מאייד אחד) כך האוויר לא מתחבר בין הפריזר והמקרר בכלל. אני אישית בחרתי במקרר כזה סמסונג טווינגקולינג והוא עושה את העבודה כמו גדול.
בנוסף חשוב לציין סמסונג היא חברה גדולה ויש לה את כל סוגי המקררים בכל תצורה של חלוקת דלתות ויחסי קירור, כך שכל אחד יכול לבחור את מה שנוח לו כמו:
מקרר סמסונג 2 דלתות סיד בי סיד, מקרר סמסונג 2 דלתות עם מקפיא עליון ומקרר תחתון או הפוך, מקרר סמסונג טריפל 3 דלתות (שתי עליונות בתא המזון ודלת אחת למקפיא) טיפ ממני למי שבוחר במקררי טריפל (סמסונג 3 דלתות) עדיף לבחור בדגם שהפריזר הוא דלת שנפתחת על ציר ולא על מסילה ובתוך המקפיא יש מגירות מאשר דלת שהיא מגירה אחת גדולה וכל המשקל נשען עליה כי זה פחות פרקטי לשימוש יום יומי, מקרר סמסונג 4 דלתות ויש סמסונג עם 2 יחידות נפרדות יחידה לפריזר ויחידה למקרר ושמחברים אותם יחד בבית הלקוח זה נותן אפשרות למקרר ענק בנפח.
יתרונות: שתי יחידות נפרדות וכך הריח לא מתערבב בין הפריזר למקרר, בידוד הגוף איכותי לאורך זמן.
חסרונות: מאחר ויש שתי מ ערכות קירור נפרדות, יש קצת יותר חלקים שיכולים להיכנס לתקלות אבל זה שווה את זה.
יתרונות: מקרר מוצלח אמין, יפה ונוח לשימוש בעל קירור חזק ומדויק, שמביאים קניות מערכת הקירור נכנסת לפעולה מסיבית רק בתא המזון או הפריזר או בשניהם (תלוי איפה צריך לקרר), ומקררת אותו מהר בלי לשנות את הטמפרטורה בפריזר או בתא המזון, כי רצוי תמיד לשמור על טמפרטורה יציבה בפריזר ובתא המזון.
חסרונות: חשוב מאוד לנקות מאחורי המקרר את הגריל האחורי לפחות פעם בשנה, שלא יגרום לסתימה במערכת ניקוז המים שנמצאת מאחורי הגריל, זה גורם הרבה פעמים לנזילת מים, מאחר והאבק שמצטבר נכנס לצינור הניקוז וסותם אותו, אז נגרמת נזילת מים בתוך המקרר ולפעמים גם נפגע בידוד תעלות פיזור האוויר במקרר.
חשוב לדעת - חייבים לשמור על מרחק של לפחות 7 ס"מ מהקיר.
יתרונות: מקרר נוח לשימוש, מבנה הצירים של הדלתות מאוד חזק ולא מתעוותים עם הזמן, גם תחת משקל, מה ששומר על סגירה קלה ונכונה לאורך זמן בנוסף גומיות הדלתות מאוד איכותיות וכמעט ואין להם בלאי למרות שתמיד חשוב לשמור שהגומיות יהיו נקיות, במיוחד מדברים מתוקים שנשפכים אליהם.
חסרונות: אם לא סוגרים את דלתות המקרר טוב נכנס אוויר ויש מצב לסתימת מערכת הניקוז עקב הקפאה של הלחות.
חשוב לדעת - כדאי לשמן את המחיצה ואת התעלה שעליה נכנסת המחיצה בעת סגירת הדלת, לפחות פעם בשנה בקצת קרם ידיים וכדאי גם את הגומיות, כדי לשמור על סגירה חלקה בהתחשב שיש גם ילדים בבית שלא תמיד מקפידים לסגור היטב את הדלת.
יתרונות: זה מקרר בין היחידים שי לו 3 יחידות נפרדות לקירור (3 מאיידים) ויש אפשרות מיוחדת שבא אפשר לקבוע את הטמפרטורה ביחידה הימנית של הפריזר למה שרוצים בין -24 ל +7 מעלות צלזיוס בנוסף הפריזר מחולק בצורה נוחה עם מחיצה אמצעית כך שיש יותר מגירות (בערך 6 מגירות) עם גישה נוחה ופרקטית יותר לשימוש יום יומי, המגירות חזקות ומחזיקות לאורך זמן. שאר היתרונות זהים ליתרונות של מקרר סמסונג 3 דלתות.
חסרונות: המקרר רחב וצריך פתח גדול של לפחות 93 ס"מ, מחיר המקרר לא זול ואם לא סוגרים את דלתות המקרר טוב נכנס אוויר ויש מצב לסתימת מערכת הניקוז עקב הקפאה של הלחות, מערכת קירור מורכבת יותר.
חשוב לדעת - חשוב לנקות מאחורי המקרר לפחות פעם בשנה ולשמור מרחק לפחות של 7 ס"מ.
בכדי לתת הערכת מחיר מדויקת לתיקון מקרר סמסונג, נדרש להגיע ולבדוק את רכיבי המקרר, ההגעה והבדיקה הם בעלות של 200 ש"ח המתקזזים ממחיר התיקון. צביקה מתחייב לעבודה מקצועית ולחלקים מקוריים ובמחירים זולים יותר מאשר בחברות המורשות של המקררים.
:לפעולה נכונה של המקרר חיסכון בצריכת החשמל ויעילות טובה יותר של הקירור חשוב
.א. לנקות את האבק מלפנים ומאחרי המקרר
.ב. להרחיק את המקרר 10 ס"מ מהקיר
.ג. לכיון את רמת הקירור למחצית תרמוסטט הקירור
.ד. במקררים אם מתקן ליצור קרח יש לנקות פעם בשנה את המיכל או אם הקרח לא יוצא מהדלת
.ה. חשוב לנקות את גומיות המקרר מידי פעם בצורה עדינה
איפוס מקרר סמסונג, יש לנתק את המקרר מהחשמל ולחכות 5 – 10 דקות ולחבר חזרה לחשמל. אם איפסתם את המקרר והצג חזר לעצמו, חשוב לבדוק הקפאה בפריזר על לחם ולא על בשר ולראות שכול המוצרים קפואים חזק, הצג הוא כמו עכבר מחשב שמפעיל את הבקרה הראשית, לכן זה לא תמיד אומר שהבעיה נפתרה.
מקרר מוצלח שקט ונוח בחלוקה שלו אבל חשוב מאוד בדלתות העליונות המחיצה שמתקפלת בעת הסגירה נפגעת ונשברת בצירים ובמפרקים שלה ואפשר לפתור את זה בצורה פשוטה של לשמן בקצת קרם ידיים את הכניסה של המחיצה (פס סגירה) לחלק שנמצא בתוך המקרר בחלק העליון איפה שגורם למחיצה להסתובב, הדבר הזה מרוב פתיחות וסגירות נשחק ויוצר לחץ על כל מערכת הצירים ואם הזמן שובר את זה ולהחליף דבר כזה חדש עולה יקר, בהרבה מקרים אני פותר את זה בכל מיני דרכים יצירתיות אבל עדיף לשמור על זה ולמרוח קצת קרם ידיים על הגומיות והמחיצה במיוחד בחלק העליון שנכנס בתוך המסילה שמסובבת את המחיצה בתוך המקרר. חשוב להקפיד גם לסגור את הדלתות טוב כי אוויר שיוצר התנגדות והדלת נשארת פתוחה ונכנס הרבה אוויר, אפשר גם להגיע את המקרר מקדימה וליצור שיפוע שהדלתות יסגרו יותר טוב.
קודם כל לבדוק על צג המקרר שהפעולה של ייצור הקרח פתוחה ולא כבויה, לבדוק שמגיע מים למערכת ע"י בדיקה שיוצאים מים מהקיוסק של המקרר לכוס ולאחר מכן ולבדוק בזהירות עם פנס שיש קרח במתקן שמייצר קוביות קרח כל זה חשוב לעשות שהמקרר מנותק מהחשמל כאמצעי ביטחון ובנוסף הניתוק מאפס את המערכת לפעמים ופותר את הבעיה, אחרי כל הפעולות צריך לחכות 24 שעות ולראות אם המתקן מייצר קרח אם הפעולות לא עזרו יש להפשיר את יחידית הקרח עם מאוורר או עם פן עם אוויר קר להקפיד להשגיח על הפן שלא יהיה על חום, המקרר נהרס אן הפן על חום הוא יכול להרס.
במקררי טריפל של סמסונג חשוב שהמקרר יהיה מנותק מהחשמל לפחות לשעתיים שלוש, לרוב זה עוזר מכיוון שיחידת קירור ייצור הקרח נמצאת התא המזון.
תצוגה מהבהבת במקרר סמסונג מראה על תקלה בקירור וצריך לעקוב אחרי המוצרים במקרר שלא יתקלקלו, לראות שפיתות לחם גלידות נשארות קפואות חזק ולא התחילו להפשיר, בסמסונג לרוב זה 2 מערכות נפרדות אז יש מצב שאחד התאים יקרר לא תקין כאשר התא השני מקרר באופן תקין לחלוטין, יש היום בהרבה מקררים הרבה שיטות קירור כאלה ואחרות כך שתמיד מומלץ להזמין טכנאי לאינדיקציה מדוייקת אם אתה רוצה לנסות להתגבר על התקלה לבד מומלץ להיות עקבי על התקדמות הקירור במקרר.
במקררי סמסונג אם לא הוחלף פילטר המים הרבה זמן אפשר להוציא את הפילטר ואז המים יעברו רגיל ללא פילטר ולפעמים זה פותר את הבעיה עד התקנת פילטר חדש יש לבדוק בנוסף שהצינור שמספק מים למקרר לא פגוע או מקופל וסגר את ההזנה של המים. יש מצבים נוספים שהמים יורדים מתחת למקרר במיוחד שמנסים להוציא מים מהקיוסק וזה מצביע על תקלה באחד הצינורות הפנימיים.
כאשר מתקן הקרח לא מייצר קרח, יש לבדוק במיידית אם המוצרים בפריזר קפואים חזק במיוחד בצקים במקרה והם מופשרים קצת יש מצב כי חוסר הקירור בפריזר לא מאפשר את פעולת ייצור הקרח של המתקן, בנוסף יש לבדוק אם בורר ייצור הקרח פועל, אם הכול פועל כשורה ומתקן הקרח עדין לא עובד יש אפשרות לתקן את המערכת ע"י טכנאי.
בורר ייצור הקרח נמצא בחלק מהמקררים על הצג הדיגיטלי ובחלק מהמקררים זה על המתקן עצמו.
טיפ - אם לא משתמשים בכמויות גדולות של קרח יש אפשרות פשוט לקנות שקיות קרח ולמלא את מתקן הקרח בקרח מוכן ברוב המקרים הפעולה של ייצור הקרח נפגעת ולא הפעולה של יציאת הקרח מהמקרר.
כאשר המקרר נמצא בתוך ארון מטבח ובמיוחד במקררי בילד אין חשוב להשאיר פתח של אוויר מאחורי המקרר ובתקרה מעל המקרר כדי שישתחרר האוויר החם ממדחס המקרר לאוויר הפתוח במטבח, כך המקרר יעבוד בצורה יעילה יותר, המדחס יעבוד טוב יותר וצריכת החשמל של המקרר תקטן.
כאשר יש ריח רע מהמקרר, יש לבדוק את קערת האידוי מאחורי המקרר ולוודא שהיא נקייה, לרוקן את המקרר ולבדוק שאין שאריות אוכל שנרקבו למשל מאחורי מגירת הירקות, אפשר לנקות את המקרר עם מים וסודה לשתייה ועם קצת חומץ שמסיר את העובש והריח ולספיגת הריחות הרעים בתוך המקרר יש אפשרות לחתוך תפוח אדמה לחצי ולהשאירו במקרר עד שלושה ימים.
במצב בו הפריזר עובד והמקרר לא עובד יש אפשרות להוציא קרחונים מהפריזר ולפזר אותם במדפים העליונים של המקרר. במקרה שהפריזר מופשר הרבה פעמים רוב המוצרים בתחתית הפריזר קפואים בגלל שהקור שם הוא חזק יותר לכן את מוצרי הבשר כדאי להניח בתחתית הפריזר ולנסות לפתוח כמה שפחות את המקרר כדי לא לאבד את הקור.
אני מקווה שכל ההדרכה שקיבלתם ממני להפעלת המקרר בצורה נכונה עזרה לכם. מבחינת מערכת הקירור הפנימית ומערכת החשמל אני ממש לא ממליץ לגעת או לפרק חלקים מסוימים בכדי שלא תגרמו נזק לכם או למערכת הקירור.
אשמח לעמוד לשירותכם ואגיע אליכם לפתור כל בעיה במקרר, צביקה טכנאי מקרר סמסונג ושאר החברות
נותן שירות ב - ראשון לציון, בת ים, נס ציונה, חולון, יבנה, רחובות, תל אביב, בני ברק, רמת גן, גבעתיים, גבעת שמואל, באר יעקוב, רמלה, לוד, פתח תקווה.
052-2503354
חברים יקרים כשאתם פונים אליי עבור ייעוץ לתיקון מקרר סמסונג ושל שאר החברות ובכדי שאוכל ולהנחות אתכם נכון מדויק ומהר בתיקון התקלה שיש לכם במקרר אני חייב לקבל מספר פרטים:
סוג המקרר: סמסונג, LG, בלומברג, אייר, אמנה וכו'...
כמה דלתות למקרר ואיך הוא מחולק: פריזר תחתון, סיד בי סיד או מקרר טריפל שלוש דלתות.
מה התקלה: איפה לא מקרר במקרר או בפריזר, אם יש רעש (כדאי להקליט את הרעש ולשלוח לי אותו אפילו בוואטסאפ), אם הקירור לקוי בפריזר או במקרר, מקצר או נזילת מים מתחת למגירות של המקרר ואולי נזילת מים אחרי המקרר או כל תקלה אחרת במקרר חשוב להסביר.
אם הייתי אצלכם בעבר נא לציין: תאריך, עיר ,רחוב ומספר נא לציין פרטים כך יותר קל להיזכר מאחר ואני לא מחזיק מערך שעוקב אחרי הלקוחות שלי אבל אני די זוכר כשנותנים את הכתובת וקצת פרטים באופן כללי זה יעבוד לכם בצורה נוחה ומקצועית לגבי כל אנשי השירות.
תודה רבה, צביקה יצאת צדיק טכנאי מקררי סמסונג ושל שאר החברות.