KOULUTUS

PALAA KOTISIVULLE

Veneilykoulutus - 2018

Mitä veneiltäessä jokamiehen on tiedettävä?

Tilaa Virolahden Pursiseurasta sähköpostina, tai pyydä paperiversio veneilyaiheinen seuran jokamiehen venetietoutta kysymyssarja.. Kysymykset on laadittu niin että jokainen vesilläliikuja - veneilijä ja miehistö joutuu tutkimaan omakohtaisesti erilasia jokamiehen osattavia ja tiedettäviä asioita. Kysymyksiä on noin 40-45 , vastausaika päättyy 31.3. mutta aikasemminkin voit palauttaa paperit/vastauksesi.

Keväällä järejestetään koulutuspäivä noin huhtikuussa, jolloin mm. nämä tehtävät käydään siellä läpi. Vastauksen antaneille ilmoitetaan asia sähköisesti. edellyttää sähköpostiosoitetta..

Suunniteltu veneilykurssi siirretty keväälle 2018.

Asiasta informoidaan lisää kevään 2018 aikana.

Kurssi toteutetaan kun kurssille ilmoittautuu min 6 , max 12 osallistujaa. Kurssi jaetaan kahteen osaan jossa 1. osa pitää sisällään veneenkuljettajan tiedot ja 2. osa venepäällikkökurssin tiedot.

Molemmissa kursseissa on merellä tapahtuva harjoitus, joka suoritetaan mielellään omilla veneillä, sekä teorian loppukoe sekä käytännön veneilytaitojen osoitus merellä.

Kurssille 1:een osaan osallistujien aiempi veneilytuntemus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Lisäksi ns. näyttökurssi niille jotka ovat veneilleet jo useampia vuosia, mutta eivät ole suorittaneet veneenkuljettaja kurssia.

Lisää näyttösuorituksesta huhtikuussa 2018.

Koulutusilta pidetään keväällä 2018 huhti-toukokuussa. Ilmoittaudu mukaan 25.3. mennessä. Koulutusillan aiheina mm. Veneturvallisuus, , Katsastus, Hätämerkit, Verotus ym ym. Tilaisuus kestää n. kaksi tuntia. Paikka toistaiseksi avoin.