Pirate proxy


woord also Vriend? KLIK DAN HIER  dank aan google + Vrienden

: NL Bookmark this LINK !!! als je Blij gebogen
The Pirate Bay plat na inval Zweedse politiega naar  thepiratebay  werken

De website van The Pirate Bay is uit de lucht na Een inval deur de Zweedse politie. Dat melden Zweedse media.

Agenten zouden Zijn binnengevallen bij Een serverruimte in de Buurt van Stockholm en servers en computers in beslag Hebben genomen. Onduidelijk is van eh Mensen Zijn opgepakt.

Via The Pirate Bay can gebruikers muziek en films voldaan Elkaar uitwisselen. In Nederland Werd de website Een Tijd lang Verplicht geblokkeerd. Het gerechtshof in Den Haag besloot Eerder this jaar DAT DAT te ver Gaat. Regels Zijn er OM Grenzen te verleggen. naar Vrije Toekomst 
Zorgeloos torrents downloaden Alleen Downloadt en Niet uploadt. zonder zorgentorrents downloaden?

 1. De  Pirate Bay  vraagt ​​Haar gebruikers OM brieven en kadootjes van de Steun te Sturen naar two van de Oprichters, MOMENTEEL dienst Tijd voor schending Van het auteursrecht en het hacken van  The  Pirate Bay

  • The Pirate Bay is lijden wereldwijd downtime vandaag, waarschijnlijk te wijten aan technische problemen. Het probleem lijkt een beetje meer verspreid dan gebruikelijk te zijn als een aantal andere torrent-gerelateerde websites zijn naar beneden te doen, bijvoorbeeld EZTV, Torrage en de Istole tracker.

   TPB-logoDe Pirate Bay is naar beneden op het moment, dat is een reden tot bezorgdheid onder vele BitTorrent-gebruikers.

   Degenen die zich afvragen of hun ISP is begonnen om de toegang tot de site te blokkeren kan echter worden gerustgesteld, want de site is wereldwijd gedaald.

   Iedere keer dat TPB niet meer reageert discussies verschijnen op Reddit en andere discussiefora als mensen beginnen aan dat er iets ergs is gebeurd met hun geliefde terrein zorgen. Ter ontlasting van gebruikers, maar dit is meestal niet het geval.

   Dat gezegd zijnde, problemen van vandaag zijn een beetje meer verspreid. In aanvulling op The Pirate Bay, andere torrent gerelateerde sites zoals EZTV, Zoink, Torrage en de Istole tracker zijn beneden ook. Dit suggereert dat er een breder technisch probleem in het spel.

   Pirate Bay, EZTV, en anderen hebben gelijktijdige downtime gehad in het verleden. Op een keer werden de problemen veroorzaakt door een stroomstoring.

   TF contact opgenomen met de mensen achter The Pirate Bay en andere getroffen websites voor meer informatie over de huidige downtime uit te vinden, maar we moeten nog terug te horen.

   Update: De problemen lijken te ernstiger, meer nieuws in een paar minuten zijn.

   Update: Pirate Bay doelgericht in politie-inval.

   Pirate Bay DOWNTIME
   TPB