ИЗВЕСТУВАЊА ОД ДОЦЕНТ Д-Р СВЕМИР ГОРИН 

Известувања

 • Резултати од испитите одржани на 29.01.2018 ГИС анализи - теорија (07/02/2018)Горан Велјанов ---------------------------6Илија Миновски---------------------------5ГИС апликации (07/02/2018)Николина Ристеска-----------------------5Мартин Цветковски-----------------------5Геоинформатика (07/02/2018) --- студентите во најкраток ...
  Posted Feb 9, 2018, 4:04 AM by Svemir Gorin
 • Резултати од испитите одржани на 29.01.2018 Оцените може да се земат во понеделник 05/02/2018 (во период од 9-9:30 часот) или Вторник 06/2/2018 (во период од 12-12.30 часот) Доколку ...
  Posted Feb 2, 2018, 5:28 AM by Svemir Gorin
 • Дополнителен ден сесија 07.02.2018 година (среда) Се одобрува организирање дополнителен ден сесија за предмети од летниот семетар од учебната 2016/2017 година и зимскиот семестар во учебната 2017/2018 година.Студентите може да пријават само ...
  Posted Feb 1, 2018, 11:42 PM by Svemir Gorin
 • Резултати од испитите одржани на 29.01.2018 ГИС анализи - теорија (29/01/2018)Николина Ристеска...........................7Борка Најдовска...............................6Мартин Цветковски...........................6Александар Илиев............................5Илија Миновски................................5Александар Велјанов.......................5ГИС апликации ...
  Posted Feb 2, 2018, 5:24 AM by Svemir Gorin
 • Работилница со HERE 2017 Почитувани студенти,Во теквиот семестар во просториите на Природно-математичкиот факултет (компјутерска училница на Институтот за географија) ќе се одржи работилница со компанијата HERE-подружница Софија. Термините ќе бидат дополнително ...
  Posted Nov 6, 2017, 3:06 PM by Svemir Gorin
Showing posts 1 - 5 of 198. View more »

Во февруари 2016 започнува новата работилница, наскоро повеќе информации
https://sites.google.com/site/svemirgorin/gtt/PMF-HERE.gif