Weekend utenfor Mo i Rana 2021

Etter lang tid uten arrangementer, prøver vi oss på en liten tur utenfor Mo i Rana.

Tanken er at vi skal arrangere noen småturer rundt i Nord-Norge der det i utgangspunktet tilrettelegges for de som bor i området slik at ingen må bestille flybilletter og risikere å måtte avbestille i siste liten fordi arrangementet må kanselleres grunnet oppblomstring av corona. Men selvsagt vil alle medlemmene kunne melde seg på disse turene.

Vi oppfordrer at deltakerne har vaksinert seg, men dette er ikke noe vi kan kreve.

Det er reservert plass for 12 personer pr. arrangement.

Tidspunkt: Lørdag - søndag (1 overnatting) i helgene 25.-26. september og 9.-10. oktober 2021.

Opplegget:

Utgangspunktet for helga er Utskarpen gård som er 35 km. vest for Mo i Rana. Her ligger gourmetrestauranten "Til Elise fra Marius". Klikk HER for å komme til deres nettsider.

Vi møtes på Utskarpen gård kl. 10:30 , der vi skal hentes med RIB av Visit Nesna. Avreise kl. 11:00. Klikk HER for å komme til deres nettsider.

Turen går med RIB'en til Elin på Litlehaug på øya Hugla, der vi serveres lunch i naustet til Elin ca. kl. 11:45. Klikk HER for å komme til deres nettsider.

Så går turen videre med RIB til Raus bryggeri på Nesna for ølsmaking ca. kl. 13:30. Klikk HER for å komme til deres nettsider.

Etter ølsmaking tar vi RIB'en tilbake til Utskarpen gård der vi sjekker inn på rommene våre.

8-retters gourmetmiddag serveres ca. kl. 18:30. Her er det muligheter for den enkelte å selv bestille drikkepakke som er tilpasset maten.

På kvelden møtes vi i gapahuken de har på gården der vi fyrer bål og koser oss.

Klær etter vær:

Til RIB-turen får vi utdelt flytedress, redningsvest, hansker og briller. Ta med varme klær for å ha under flytedressen og det anbefales lue, buff og godt fottøy.

På kvelden er det greit å ha varme klær når vi sitter i gapahuken.

Egenandel:

Egenandelen blir på 800,- pr. pers. I tillegg må alle komme seg til og fra Utskarpen gård.

Påmelding:

For påmelding, send e-post til Jimmy. Opplys om evt. allergier. Legg med navn på deltakere. Her gjelder "først til mølla"-prinsippet som betyr at de første 12 som melder seg på, vil sikre seg plass på arrangementet.

Kontakt:

For spørsmål, kontakt Jimmy Magnussen på jmagnus@equinor.com / jimmm @ online.no / 91303401