Arrangementer‎ > ‎

Riga 2019

Tidspunkt: 3.-5. og 24.-26. mai. 

 

Hva er inkludert: Fly tur / retur Oslo - Riga , overnatting på 4-stjerners hotell i Riga, to frokoster, en lunch og to middager samt bysightseeingi Riga.Der skal vi på vandringstur i Gammelbyen, besøke St.Peters kirken og Domen. Vi skal også se Riga Castle. Etter lunch blir det Black Balsam testing. Se vedlagte program.

 

Egenandel: Også denne gangen skal vi gjøre et forsøk på å få til en mer rettferdig egenandel, spesielt med tanke på de som må reise fra steder det er dyrt å komme seg til / fra Oslo.

  • Vi har valgt en egenandel for opplegget som nevnt over, på 4.200,- kroner per person som betales inn til klubben. 
  • I tillegg dekker klubben 50 % av kostnadene med offentlig transport (fly, båt, buss, tog) mellom hjemmet og Oslo tur / retur. Dette forutsetter at de billigste alternativene benyttes. 
  • Ved uforholdsmessig lang kjøretur mellom hjem og nærmeste flyplass (mer enn 50 km.) der det ikke er mulig å benytte offentlig transport, dekkes 1,50 kr. pr. km.
  • Ved bruk av taxi, der man mener å ikke ha andre alternativer, må dette avklares på forhånd da taxi i utgangspunktet ikke dekkes.
  • Vi dekker ikke eventuelle hotellutgifter som kommer som følge av reisen til / fra Oslo. 
  • For de som eventuelt ønsker å benytte bonuspoeng på fly, dekker klubben 100 % av de faktiske utgifter forbundet med dette (flyskatter og avgifter). 
  • Det blir ikke tilleggskostnad for enkeltrom for de som reiser aleine.

Vi håper at vi kan fortsette med denne nye, mer rettferdige ordningen, på fremtidige arrangementer. Dette forutsetter selvsagt at opplegget ikke misbrukes.

 

NB! Ikke betal egenandel eller bestill flybilletter til Oslo før nærmere beskjed blir gitt (beskjed kommer etter påmeldingsfristens utløp). Blir det for få påmeldte, kommer vi til å måtte kansellere og da kan dere risikere å sitte igjen med lavprisbilletter som dere ikke kan få refundert.

 

Påmeldingsfrist: 10. mars 2019. Vi har 16 plasser på hvert arrangement. Hvis det blir for mange påmeldte, må vi prioritere medlemmer som ikke har benyttet seg av tilbud fra Neptun Polar tidligere eventuelt så må vi prioritere ut fra påmeldingsrekkefølge. 

Vi kommer til å distribuere navnene til de som er påmeldt på samme arrangement, slik at man ser om man kjenner andre som skal samtidig.

 

Bindende påmelding: Klikk på DENNE linken for påmeldingsskjema.Vi ønsker å presisere en ting: Påmeldingen er bindende. Det betyr at hvis noen av en eller annen grunn må kansellere sin deltakelse (etter at endelig bekreftelse fra klubben er kommet) må vedkommende betale hele kostnaden som Neptun Polar har i forbindelse med denne personen. Det vil si den allerede innbetalte egenandelen pluss sponsingen fra klubben. Deretter må vedkommende bruke sin reiseforsikring for å få dekket disse kostnadene. Dette er på akkurat samme måte som når man bestiller tur fra et hvilket som helst reisebyrå.

 

NB!!!! Det kreves at hver enkelt er med på alle deler av programmet med mindre man blir syk eller har annen særskilt grunn til det. Hvis man ikke deltar, vil vedkommende risikere å få karantene for påmelding på fremtidige turer.

 

Ved spørsmål, send e-post til Heidi Bakke (reiseleder) på gm_nepp(krøllalfa)equinor.com eller heibakke@gmail.com

 

Tilslutningsbilletter:

Travel Design er behjelpelig med å bestille tilslutningsbilletter, men dette blir en sak mellom den enkelte og Travel Design. Selv om flybilletter delvis sponses av klubben, vil ikke refusjonen skje før i etterkant av turen. Det betyr at betalingen av disse billettene må avtales direkte med Travel Design. 

Kontakt Åshild Steine hos Travel Design på tlf. 5555 4858 eller mobil 4000 8578 for bestilling av billetter (men vent til bekreftelse er kommet på at du / dere har fått plass). Alle andre henvendelser om turen skal tas direkte med reiseleder i Neptun Polar.

 

Se vedlagte program for mer info.

ć
Neptun Polar,
9. feb. 2019, 01:13