Προιόντα και Υπηρεσίες

Για όλα τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας .Επιπλέον η εταιρία μας έχει θεσπίσει πολιτική επιστροφής χρημάτων ή άμεσης αντικατάστασης τυχόν ελαττωματικού προϊόντος.

1 . ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ INKJET ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ

Eπαναγεμίζουμε τα άδεια μελανοδοχεία για τους inkjet εκτυπωτές ,για κάθε τύπο και μάρκα εκτυπωτή καθώς και Fax με inkjet μελάνια .Ενδεικτικά αναφέρουμε : Hewllet packard (HP) , Cannon , Lexmark ,Epson,Samsung , Pamasonic κ.α .

H μείωση κόστους που επιτυγχάνεται με την επαναγέμιση σε σχέση με την αγορά ενός καινούριου μελανιού ξεκινάει από 50% και φτάνει εως και το 80%. Σε πολλές περιπτώσεις τα μελανοδοχεία ξαναγεμίζουν με μεγαλύτερη ποσότητα μελάνης από αυτή  των καινούριων και το όφελος από την επαναγέμιση αυξάνεται αντίστοιχα.

Η διαδικασία επαναγέμισης ενός μελανιού δεν ξεπερνάει τα 5 λεπτά της ώρας.Το επαναγεμισμένο μελανοδοχείο παραδίδεται στο χρήστη αφού έχει περάσει επιτυχώς από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και των τέστ εκτύπωσης. Ο πελάτης μαζί με το ξαναγεμισμένο δοχείο μελάνης παραλαμβάνει το αποτέλεσμα του τέστ εκτύπωσης καθώς και οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

2. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝΕΡ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Σε ότι αφορά στα τόνερ για τους Laser εκτυπωτές δεν γίνεται απαναγέμιση αλλά ολική ανακατασκευή.Αντικαθίστανται όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά των δοχείων με νέα και έτσι ο κύκλος ζωής τους επιμηκύνεται  και η απόδοσή τους παραμένει αξιόπιστη.

Ολα τα τόνερ-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-ανακατασκευάζονται και ξαναγεμίζουν με γραφίτη.Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες μάρκες Laser εκτυπωτών : Hewllet Pacard (HP) , Lexmark , Canon , Samsung  ,Brother , Epson , Konica Minolta , Xerox , Oki , Kyocera , Panasonic , IBM κ.α.

Τα ανακατασκευασμένα τόνερ εκτυπώνουν  τον ίδιο αριθμό σελίδων με τα καινούρια δοχεία και στην αντίστοιχη με τα αυθεντικά ποιότητα εκτύπωσης .

3. ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΕΡ

Εμπορευόμαστε συμβατά inkjet μελάνια και συμβατά τόνερ .Η εξαιρετική ποιότητα και το χαμηλό κόστος  σε σχέση με αυτό των αντίστοιχων αυθεντικών , τα καθιστούν μια ποιοτική και οικονομική επιλογή  , στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ανακατασκευάζεται ένα άδειο δοχείο.

Στην περίπτωση που κάποιο από τα ελάχιστα μελανοδοχεία δεν επαναγεμίζει ή δεν υπάρχει στην αγορά αντίστοιχο συμβατό , δίνουμε λύση με αυθεντικό μελανι ή τόνερ σε ανταγωνιστικές τιμές.

4. ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ FAX

Για τα Fax που εκτυπώνουν με μελανοταινίες διαθέτουμε τις αντίστοιχες συμβατές  εφάμιλης ποιότητας και σε μικρότερο κόστος από τις αυθεντικές της εκάστοτε εταιρίας κατασκευαστή του Fax.

Στην περίπτωση που για κάποιο τύπο Fax δεν υπάρχει στην αγορά συμβατή μελανοταινία , δίνουμε λύση με αυθεντική σε ανταγωνιστικές τιμές.