Η Εταιρία μας

Η PRINTECON ιδρύθηκε το 2010 από πρώην υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και είναι αποκλειστικά εξειδικευμένη εταιρία στην  επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) που χρησιμοποιούν οι εκτυπωτές, το φαξ ή και τα πολυμηχανήματα εκτύπωσης που έχετε στο γραφείο σας, ανεξαρτήτως τύπου ή μάρκας. Επίσης η εταιρία μας εμπορεύεται συμβατά (καινούρια εργοστασιακά) μελάνια και τόνερ καθώς και ανακατασκευασμένα-ολικής ανακατασκευής τόνερ Laser εκτυπωτών  σε χαμηλές τιμές.

Η επαναγέμιση (Refilling) είναι μια οικολογική, διεθνώς καταξιωμένη τεχνική και πρακτική, που σας εξοικονομεί κάθε φορά μέχρι και το 80% από το κόστος αγοράς ενός νέου inkjet cartridge ή τόνερ. Αρκεί βέβαια η εργασία αυτή να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς και υπεύθυνες εταιρίες. Έτσι, σε δύσκολους καιρούς, η PRINTECON σας εξασφαλίζει με υπευθυνότητα μια σημαντική μείωση των λειτουργικών σας δαπανών ειδικά σήμερα που το βασικό κόστος μιας εκτύπωσης είναι το αναλώσιμο (μελάνι) και όχι η αγορά ενός εκτυπωτή.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το εάν το κόστος αγοράς ενός σετ μελανοδοχείων (ασπρόμαυρου και έγχρωμου), για inkjet εκτυπωτή, κυμαίνεται γύρω στα 35-40 Ευρώ ,  η αντίστοιχη επαναγέμιση θα σας κοστίσει μόνον 15 Ευρώ!!! Αντίστοιχα εάν το κόστος ενός καινούργιου τόνερ laser εκτυπωτή είναι 90-100 Ευρώ, το κόστος ενός ανακατασκευασμένου ή το συμβατού του δεν ξεπερνά τα 30-40 Ευρώ!!! Επιπλέον εξοικονόμηση κόστους επιτυγχάνεται και από το γεγονός ότι η PRINTECON επαναγεμίζει αρκετά από τα inkjet μελανοδοχεία σας με πολύ περισσότερο μελάνι από ένα καινούργιο, επιτυγχάνοντας έτσι αντίστοιχη επιμήκυνση στο χρόνο ζωής τους.

Η PRINTECON μπορεί να σας κάνει εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωσή σας μια οικονομικοτεχνική μελέτη για τα κόστη που μπορείτε να εξοικονομείτε εσείς από τη χρήση των μηχανημάτων που λειτουργούν στο γραφείο σας.

Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό. Η διαδικασία της επαναγέμισης διαρκεί ελάχιστα λεπτά για τα inkjet μελανοδοχεία. Μπορεί να γίνει με επίσκεψη σας στο χώρο μας όλες τις εργάσιμες ημέρες ακόμη και τα Σάββατα. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε από μελάνι λόγω ωραρίου ή λόγω έλλειψης του συγκεκριμένου τύπου μελανιού, κάτι πολύ συνηθισμένο όταν αγοράζετε καινούργια inkjet και τόνερ cartridges.

Η αποκλειστική εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα της PRINTECON σας εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία των επαναγεμιζόμενων ή συμβατών inkjet cartridges όπως και των ανακατασκευασμένων και συμβατών τόνερ. Επίσης τα εξαιρετικής ποιότητας μελάνια που χρησιμοποιούμε σας εξασφαλίζουν ένα πολύ καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα στις εκτυπώσεις σας εφάμιλλης ποιότητας με αυτή των αυθεντικών μελανιών.

Η PRINTECON διαθέτει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. Επιπλέον συνάπτει ιδιαίτερες συμφωνίες με επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαθέτουν πολλά εκτυπωτικά μηχανήματα, με μεγάλη και συχνή χρήση, ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για μαθητές , σπουδαστές και φοιτητές.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος και επιπλέον η εταιρία έχει θεσπίσει πολιτική επιστροφής χρημάτων ή άμεσης αντικατάστασης τυχόν ελαττωματικού προϊόντος.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.