Αρχική σελίδα

Έκτακτη ενημέρωση πελατών


Η επιχείρησή μας από 7/11/2020 και μέχρι την άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19 εξυπηρετεί στο χώρο της μόνο πελάτες χονδρικής επαγγελματίες και επιχειρήσεις .

Υπό προυποθέσεις και εφόσον είναι τεχνικά εφικτό εξυπηρετούνται ιδιώτες πελάτες λιανικής μόνο για ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές παραγγελίες και παράδοση των προιόντων στο χώρο τους με Courier και χρέωση μεταφορικών για κάθε αποστολή ή για κάθε παραλαβή.Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.Παράδοση 1-2 εργάσιμες.

Αποστολή προιόντων όπου απαιτείται γίνεται και σε Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις με των ως άνω τρόπο.

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2121010241

Ηλεκτρονικές παραγγελίες στο email : info@printecon.gr

Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών έως την άρση των μέτρων,από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 - 15:00

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την εταιρία μας ,τα προιόντα και τις υπηρεσίες της .

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τις προδιαγραφές ,το κόστος επαναγέμισης των μελανιών, για τις προδιαγραφές και το κόστος των συμβατών μελανιών, των ανακατασκευασμένων και συμβατών τόνερ εκτυπωτών.

Από το 2010 σταθερά και υπεύθυνα δίπλα στον πελάτη και μετά την πώληση δίχως καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση με προσωπική και άμεση υποστήριξη-εξυπηρέτηση. 

Γνωρίζετε που θα μας βρείτε για τυχόν απορίες και συμβουλές σχετικά με το μελάνι ή το τόνερ του Εκτυπωτή , του Πολυμηχανήματος ή του Φωτοαντιγραφικού σας αλλά και τη λειτουργία τους.

Με σταθερό σημείο αναφοράς την έδρα μας , Λεωφ.Αλεξάνδρας 101 Αθήνα ΤΚ 11475 .


PRINTECON : Σίγουρα Υπεύθυνα και Οικονομικά με Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων