Jeg hedder Misha Sakharoff.  Jeg har  glødende interesse for menneskets fysiologi.  Min spidskompetence ligger i kombination af  fysiologisk viden vedr. stress-mekanismer og deres tætte sammenhæng med åndedræt.   

Min metode for fysiologisk stresshåndtering har hjulpet en række erhvervskunder, elite-idrætsfolk og artister til at lære at håndtere og modstå høje stress-niveauer og bringe mere ro og glæde i deres hverdag - både arbejdsmæssigt og privat. Flere ramte af kronisk stress er kommet tilbage på arbejdsmarkedet på rekordtid.

WORKSHOPS - REGISTER ONLINE:

TOR D.9. april - Copenhagen, Lecture

8 TORSDAGE fra D.16. april - Copenhagen, Workshop

MON-TUE 25&26th May - Haifa, Israel Workshops

SAT-SUN 18&19th July - Moscow, Russia Workshop

BOOK DIN PRIVATE INTRO SESSION NU:

ANBEFALINGER AF MIN METODE

  

Thomas - træner, B.Sc sport psyk

          Christian - læge, PhD

      Bo - musiker, cand.mag.

  

MODSTÅ HØJE STRESSNIVEAUER UDEN AT BLIVE SYG

  

Udover reelle resultater med kronisk stress og depression, har optimering af åndedræt vist at kunne kurere så forskelligartede stress-relaterede sygdomme som astma, diabetes, hjertesygdomme mm. Se den fulde liste af sygdomme som kan kureres af Buteyko åndedrætsoptimering her. De er allesammen blot forskellige symptomer på samme fysiologiske årsag - kronisk stress og hyperventilation. 

FYSIOLOGISK OPTIMERET ÅNDEDRÆT STOPPER KAOS - OG GØR SYGDOMSFRI

  

Jeg har hentet inspiration fra russisk læge og videnskabsmand Dr.med. Konstantin Buteyko. Hans moderne metoder for medicinfri behandling og forebyggelse er baseret på dyb viden om menneskelig fysiologi og afprøvet på tusindvis af sygdomsforløb som er ført til fuld helbredelse. Han har i 70-80'erne arbejdet med optimering af sovjetiske kosmonauters åndedræt og trænet sovjetiske idrætsfolk - iblandt dem flere olympiske medalje-vindere. Min egen metode DancingSword kombinerer sidste fysiologiske stress-forskning med Buteyko teknikken og med ældgammel viden om centrering- og fysisk/mental balance fra samurai sværdkunst, Aikido og Kungfu.

Vil du også gerne optimere din hverdag? -  BOOK EN SESSION MED MISHA SAKHAROFF

Er du tennisspiller? - her er mit site specielt dedikeret til tennis - WWW.BREATHINGFORTENNIS.COM