MO PD KobaridČe želite, da se kaj odstrani iz spletne strani nam prosim sporočite
Spletna stran je vzdrževana v dobri veri, da so objave zanimive in korektne.

 
   Zadnje novice   
XV. ZIMOVANJE MLADIH PLANINCEV V KOČI NA PLANINI KUHINJA  8.2.-10.2.2019


Ker nas pred kočo ni pričakal sneg, nam ni preostalo drugega, kot da obujemo gojzarje in ga gremo iskat. Ni nam bilo treba daleč, saj smo ga na planini Leskovca našli dovolj, da smo se lahko sankali. Pa čeprav ne s pravimi sankami. Ker smo imeli še veliko energije, smo se popoldne preizkusili v orientaciji in iskali točke s prizmami v okolici koče. Sobotno dopoldne smo spet preživeli na svežem zraku, tokrat na pohodu do planine Zaslap. Med potjo sta nas na planini Slapnik pričakala dva turna smučarja. Eden iz sedanjosti, drugi iz preteklosti. Ker mi smučk nismo imeli, smo za uživanje na snegu spet uporabili posebne sanke. In to ni vse, tudi drsali smo se, čeprav s seboj nismo imeli drsalk. V okolici koče smo opazovali markacije in se pogovarjali o označevanju poti, preizkusili pa smo se tudi v risanju markacij. Večer smo popestrili z različnimi družabnimi igrami in modno revijo. Nedelja je prinesla veliko zabavnega, čeprav vremena žal ne moremo uvrstiti v to kategorijo. Pa nič ne de, tudi znotraj koče se lahko naučimo, kako se uporablja žolna. Imeli smo se res lepo, eden izmed udeležencev je dejal, da je na lestvici od 1 do 10 užival neskončno. :-) Ob tako pridnih otrocih, smo neskončno uživali tudi vsi člani vodstva.


Povezave na slike prvega dne

https://photos.app.goo.gl/QFsDgHRAjz9Q4xJf7

https://photos.app.goo.gl/CNCni5VJFYaktiie7

https://photos.app.goo.gl/kPUpQYYZXUSrXTA1A
V kolikor pogrešate ali išcete lastnika za osebne stvari se obrnite na mokobarid@gmail.com.


NOČNI POHOD  soboto 5.1.2019

Tudi letošnji nočni pohod je za nami. Tokrat semo se odpravili na Drežniško stran, na Ozben. Pohod smo pričeli v mraku in kar nekaj časa hodili brez lučk, tik pod vrhom, da smo jih odprli, saj so najmlajši udeleženci že zelo nestrpno čakali tega trenutka. Na vrhu Ozbena smo si privoščili majhen prigrizek, nato pa nas je čakalo malo presenečenje: v dolini smo videli manjši ognjemet, nato pa smo se razdelili v tri manjše skupine in iskali skriti zaklad. Ko smo našli zaklad in se z njim posladkali, smo se odpravili v dolino v gasilski dom v Drežnici in se tam za konec pogreli s toplim čajem. Izlet je uspel in zagotovo ga bomo še ponovili.

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.

https://photos.app.goo.gl/6xHnPAmLP62iscrW6

Cilj izleta

Nočni pohod na OZBEN

Kdaj

Sobota, 5.1.2019

Nadmorska višina

780m

Vremenske razmere

Jasna in temna noč

Skupen čas hoje

2,5h19. MIKLAVŽEV POHOD NA KRASJI VRH

  9. december je bil letos rezerviran za tradicionalni Miklavžev pohod. Udeležili smo se ga mladi in odrasli planinci, cilj pohoda pa prilagodili našim sposobnostim. Ne glede na to, ali smo se od korita odpravili peš do lovske koče, ali pa iz Zaprikraja na Krasji vrh - imeli smo se super. Ena skupina je uživala v hoji po listju, druga po snegu, vsem pa nam je bilo skupno eno: komaj smo čakali, da vidimo, ali nas bo tudi letos obiskal Sveti Miklavž. In očitno je, da smo bili v tem letu dovolj pridni, saj nas je ta dobri mož obdaril tudi tokrat. Ker pa Miklavž mlade planince opazuje skozi celo leto, in si zapisuje tudi kdo vestno izpolnjuje dnevnik Cici oziroma Mladi planinec, hitro poglejte v spodnjo tabelo, kjer boste našli podatke o nedeljskem pohodu in jih prepišite v vaše dnevnike. 

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.

 

Cilj izleta

MIKLAVŽEV POHOD 2018

Lovska koča

MIKLAVŽEV POHOD 2018

Krasji vrh

Kdaj

Nedelja, 9.12.2018

Nedelja, 9.12.2018

Nadmorska višina

1250m

1773m

Vremenske razmere

Delno oblačno

Delno oblačno

Skupen čas hoje

4h

4h

                                                                                              


SVETA GORA (SKALNICA 681m) 10. 11. 2018 

Po suhi jeseni, je prišlo deževno obdobje. Vseeno smo pohod (v sodelovanju z Zavodom Feniks) izvedli, ker smo verjeli, da ne bo deževalo. In res, proti Sveti Gori smo krenili z avtobusom, pohoda pa se je udeležilo 31 otrok. Pot je bila delno zahtevna. Hodili smo po prekrasnem jesenskem gozdu skozi kaverne in jarke. Najdaljši kaverna je merila kar 260 m, na najstrmejšem delu smo se vzpenjali s pomočjo vrvi. Pot smo nadaljevali proti vrhu. Na razgledni točki ob velikem kipu sv. Frančiška smo se okrepčali in odpočili.  Zaradi goste megle smo pohod prilagodili in nismo šli na Vodice. Na Sveti Gori so se otroci razživeli in se igrali družabne igre. Ogledali smo si tudi cerkev in se počasi odpravili proti domu. 

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.

https://photos.app.goo.gl/LG5d4X39tw4r1mPp9


Cilj izleta

SVETA GORA (SKALNICA 681m)

Kdaj

Sobota, 10.11.2018

Nadmorska višina

681m

Vremenske razmere

Oblačno in delno megleno

Skupen čas hoje

2,5hPOHOD NA MATAJUR (1642 m) - sobota 13.10.2018 

Jesen je že dobro potrkala na vrata in čas je bil, da še pred prvim snegom osvojimo kakšen vrh. Tako smo v sodelovanju z Zavodom Feniks izpeljali pohod na Matajur, katerega se je udeležilo 27 otrok.
Otroci so se razdelili na mlajšo in starejšo skupino. Starejši skupini smo za izhodiščno točko določili vas Matajur, mlajši pa so pohod pričeli nekoliko višje, pri koči Pelizzo. Obe poti sta do vrha postregli s čudovitim razgledom na bližnjo Furlanijo, Julijsko krajino in naravo polno različnih jesenskih barv. S približevanjem našemu zastavljenemu cilju je naraščala tudi moč vetra, ki nam je na vrhu povzročala kar nekaj preglavic, zato smo hitro segli v naš nahrbtnik in se dodatno oblekli. Razgledali smo se po hribih, ki obdajajo Kobarid in dolino Soče, hitro ožigosali naše dnevnike in se odpravili nekoliko nižje do Doma na Matajure, kjer ni tako pihalo in smo si vzeli čas za malico.
Pred skupinskim povratkom do koče Pelizzo, smo se še pogovorili kako mora biti planinec oblečen in kaj sodi v nahrbtnik.
Pohod smo zaključili polni vtisov in vsi se že veselimo naslednjega.

Blaž Medved

https://photos.app.goo.gl/uoJXTL9MYS6hZX3o7


POHOD PO HULJEVI  POTI - torek 25.9.2018

Prvi pohod v tem šolskem letu je za nami. Vodniki smo se tako številčne udeležbe zelo razveselili in si želimo, da bi tako nadaljevali tudi v prihodnje. Ob poti smo videli veliko zanimivega, se veliko smejali in si imeli veliiiiiko za povedati. Ko je sonce počasi zašlo za hribe, smo iz nahrbtnikov hitro povlekli toplejša oblačila, pogrel pa nas je tudi čaj, ki so nam ga pripravili v kampu Koren. Da domov nismo odšli lačni, smo pojedli še slasten krompir in skuto, nato pa se poslovili z željo, da se oktobra spet vidimo.


https://goo.gl/forms/uga3UxGI6sYTby583

V planinskem društvu izvajamo vso dejavnost v mladinskem odseku na prostovoljni bazi in je tako dejavnost brezplačna.
Za udeležbo na izletih s prevozom se pobira prispevek, ki je običajno 8€. 
Zbrana sredstva porabimo za financiranje prevozov. Manjkajoča sredstva krijemo iz sredstev planinskega društva.


TABOR MLADIH PLANINCEV 

 15. do 21. julij na Čavnu.


Tabor je za nami. Hvala otrokom za vse nasmehe in zvedave poglede, hvala staršem za zaupanje in hvala vsem donatorjem, ki ste nam omogočili, da smo se imeli na taboru še lepše kot smo si predstavljali. (vodstvo tabora)

Sedmi dan (sobota)

Privoščili smo si nekoliko kasnejši zajtrk, po njem pa pospravili svoje stvari, saj se je naš tabor iztekel. Med nestrpnim pričakovanjem na prihod naših staršev smo se igrali še različne družabne igre. V spomin na tabor smo oblekli majčke, ki nas bodo tudi med letom spominjale na to, kako lepo smo se imeli na Čavnu.


Šesti dan (petek)
Za predzadnji dan tabora smo prihranili pohod na Modrasovec, za spremembo smo osvojili vrh, ki je glede na nadmorsko višino višji od naše koče. Ob poti smo spoznavali zdravilne rastline iz katerih lahko pripravimo čaj in ga zvečer tudi skuhali. Po kosilu smo izpolnili dnevnike Mladi planinec in  uživali v spustu po žičnici. Prav na žičnici sta svoj planinski krst dočakali dve planinki – Apolonka in Dušca. Odpravili smo se tudi na nočni pohod, kjer so nas navodila in naloge pripeljale do gozdnega moža, ki je bil skrit v bližnjem grmu. Ker smo bili tako pridni, nas je nagradil z zakladom.

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/D3D8Dz5v5DLRwWa2A

Peti dan (četrtek)

Pot nas je tudi tokrat vodila navzdol. Ko smo končno prispeli do Ajdovščine je bil ves trud poplačan, saj smo se lahko prepustili uživanju na bazenu. Seveda tudi sladoled ni smel manjkati. In če je koga za trenutek zaskrbelo, da bo potrebno do koče na Čavnu priti peš, so bile te skrbi neupravičene, saj so nam vodniki pripravili presenečenje in organizirali avtobusni prevoz do koče. Za piko na i smo zvečer uživali še v pripravi in okušanju slastne večerje na prostem.

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.

Četrti dan (sreda)

Od poznega ponočevanja smo si odpočili z dolgim poležavanjem v posteljah in spali do poznega jutra. Po zajtrku nam je adrenalin napolnil žile, samo se preizkusili v plezanju na drevo in spuščanju po »ziplajnu«. Okusna lazanja z brokolijem nam je dala moč za lov na lisico. Prijazna moža sta nam razložila, kako zgleda lov na lisico. Ker pa nam je bila ta igra tako všeč, sta se v finalu preizkusila Marko in Tereza. Seveda pa smo uživali tudi tisti, ki smo bili le gledalci. Popoldne nam je hitro stekel in hitro je napočil čas že za večerjo. Ko smo pojedli okusno večerjo, smo izvedeli eno najlepših novic ta teden J. (Vita in Neža)

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/3jxej4wNMtYMpWVAA


Tretji dan (torek)

Kot pravi pregovor »rana ura, zlata ura« smo se tudi mi že zbudili zgodaj. Za današnji cilj smo si izbrali Kucelj in Veliki Rob. Med potjo se nam je ves čas odpiral razgled vse od Vipavske doline do Nove Gorice. Seveda pa nismo pozabili na spomin, fotografijo na vrhu – ravno ko je odbila ura dvanajst. Na vrhu smo se malo posladkali in vrnili proti koči. In glej ga, ti presneti oblak nam je zopet ponagajal in premočeni smo bili do kosti. A na srečo nas je pričakala toplo ogrevana koča, kjer smo se posušili in ogreli. S kosilom smo si spet povrnili moči. Bili smo tako premočeni, da vse obleke niso šle na sušilo. Do večerje pa smo uživali sveži gorski zrak in preizkušali spretnosti na hoduljah. Pri večerji pa smo se posladkali z okusnimi palačinkami. Tisti z veliko energije smo se še preganjali pred kočo, medtem, ko so nekateri že sladko spali v spalnih vrečah. (Neža in Vita)

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/N92sJ8jkQAXaaEny9

Drugi dan (ponedeljek)

Črni oblaki na nebu, belo nebo so zastrli in nam spet prekrižali načrte. Zato smo si izbrali krajši pohod. Osvojili smo vrh Male gore. Na poti smo opazili veliko zdravilnih in zaščitenih rož. Po kratkem počitku pri koči na Mali gori smo se odpravili nazaj, kjer nas je pričakalo dobro kosilo. Kdo bi si mislil, da na višini 1242 lahko dobimo tako dobre kalamare in krompirček. Po tako obilnem kosilu smo se preizkusili v ustvarjalnosti. Seveda pa nismo pozabili na pustolovce- adrenalinski park smo si naredili kar sami. Že je sledil družabni večer in dan je hitro minil. (Neža in Vita)

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/eTHFG85PCcmJ4RXT6


Prvi dan (nedelja)

Zaradi dramatičnega prihoda dežja iz Mačjega kota, smo se do koče na Čavnu pripeljali kar z avtom. Kmalu po odhodu staršev v dolino je posijalo sonce – ravno pravi čas za pohod (okoli hiše). Ko smo pojedli domače sendviče, smo se odpravili na sprehod do razgledne točke, od kjer se nam je razjasnil pogled na Vipavsko dolino. Večer smo zaključili s prijetnim družabnim večerom, kjer smo se še bolje spoznali. (Neža in Vita)

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/xdBVf963pJGovGF96


Tabor 2018 se je začelZAKLJUČEK POHOD MLADIH PLANINCEV - sobota, 2. 6. 2018

Za zaključek šolskega leta smo v soboto, 2. junija pripravili izlet poln izzivov in dogodivščin v okolici Kobarida. Na krajši pohod smo se odpravili v dveh skupinah in že prvi izziv nas je čakal na Svetem Antonu. Tu smo morali ugotoviti, kako bi predali v skupini nebesedno sporočilo, nato pa to tudi praktično izvedli. Ena skupina se je nato odpravila na krajši pohod mimo kampa Lazar in ob Soči navzdol iskala nov izziv, druga skupina pa je naredila daljši pohod, čez Toncev grad in nato tudi ta ob Soči iskala nov izziv. Seveda smo tudi tega vsi našli in ga uspešno pravili – spust čez reko Sočo. V kampu Koren smo pomalicali in se odpravili še do plezalne stene kjer nas je čakal še zadnji izziv – plezanje.

Otroci so tako kot do sedaj na vseh izletih, tudi tokrat zelo uživali. Velika zahvala gre vsem odraslim, ki so se na kakršen koli način potrudili, da so otrokom polepšali kakšen dan v tem šolskem letu. Tokrat pa HVALA tudi KAMPU KOREN, ki nam je prijazno odstopil plezalno steno.


 


POHOD NA MENGORE - sobota 19.5.2018

V soboto, 19.5.2018 smo kljub slabi vremenski napovedi izpeljali pohod na Mengore. Žal nam zaradi vremena ni uspelo priti do Vodil vrha, a smo se kljub temu zabavali in utrjevali našo kondicijo.  Ves čas pohoda je sijalo sonce, do vrha pa smo se najedli tudi gozdnih jagod in nabrali bezgove cvetove, da bomo doma lahko naredili sirup. Na vrhu Mengor smo komaj čakali, da pojemo malico, nato pa smo se igrali in zapeli nekaj pesmic. Ker pa smo pravi pohodniki, smo z Mengor prišli tako hitro, da smo imeli čas tudi za sladoled. Mmmmm, ta nam je še posebej teknil. 

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.

https://photos.app.goo.gl/dFgPESn9KNkAFk1o1


OZBEN sobota, 14. 4. 2018

Ker nam je izvedbo marčevskega pohoda preprečilo muhasto vreme, smo bili te sončne sobote mladi planinci še toliko bolj veseli. Osvojili smo Ozben, na vrhu katerega smo lahko uživali v čudovitem razgledu na dolino. Ker mladi planinci prosti čas radi preživljamo v naravi, nam je tudi skrb zanjo zelo pomembna. Priključili smo se akciji "Očistimo Kobariško" in poskrbeli, da je v naravi, zaradi naših pridnih rok, sedaj manj smeti. Uživali smo v družbi pomladnih cvetlic, poletnem vremenu, jesenskem listju in opazovanju zimskih razmer v gorah. 
https://photos.app.goo.gl/nwyNEv7t0dhW4zyh1

https://photos.app.goo.gl/nwyNEv7t0dhW4zyh1

XIV. ZIMOVANJE MLADIH PLANINCEV V KOČI NA PLANINI KUHINJA

Sneg + planinska koča + nasmejani obrazi mladih planincev = zimovanje

Enostavno kajne? :-) Veselje se skriva preprostih stvareh in udeleženci letošnjega zimovanja smo cel vikend uživali v planinski koči na planini Kuhinja in njeni okolici. Sobotni dan je bil naravnost čudovit. Ko je naša četica pogumno gazila po zasneženi pokrajini in nas je pri tem spremljalo sonce, smo se podali proti planinama Slapnik in Zaslap. Ob poti smo v snegu opazovali sledi živali, spoznali smo kako izgledajo krplji in kako se z njimi hodi, kako je potrebno uporabljati cepin in dereze,… Razveselili smo se tudi zasneženega pobočja, po katerem smo se lahko po mili volji kotalili, skakali, tekli, drseli in se pri tem neizmerno zabavali. Preko igre spomin smo spoznavali različne ptice in se pogovarjali o tem, kako je potrebno zanje poskrbeti pozimi. Izdelali smo ptičjo krmilnico, ki bo k nam domov privabila ptice, ki jih bomo lahko opazovali. Ko se je stemnilo, je napočil čas za nočno sankanje pred kočo, in ker je bilo tako zabavno, nas pri tem sploh ni imelo časa zebsti. Ker smo imeli med nami tudi slavljenca je bil večer namenjen prav posebnemu dogodku – modni reviji, na kateri smo se lahko seznanili z zadnjimi modnimi smernicami. Sankanju se nismo mogli odreči niti v nedeljo in niti veter ter nizke temperature nam niso mogle preprečiti tega veselja. Polni lepih vtisov se vračamo v šolske klopi in na delovna mesta, z mislimi pa še vedno ostajamo tam gor - v planinskem raju.

Galerija slik

https://photos.app.goo.gl/eE9NRkEQvQNmWuMD2


NOČNI POHOD - 
sobota, 13. 1. 2018

V lanskem šolskem letu smo prvič izvedli nočni pohod tudi med letom. Ker so bili mladi planinci nad njim tako zelo navdušeni, smo se odločili, da ga letos ponovimo. Tako smo se odpravili na tolminsko in se povzpeli na Kozlov rob. Ker smo pričeli pohod že v popolni temi, je bilo potrebno čelne svetilke uporabiti že pri prvih metrih našega pohoda. Seveda je bilo to v največje veselje prav našim mladim planincem, saj so komaj čakali kdaj jih bomo lahko prižgali. Na vrhu Kozlovega roba smo si najprej ogledali prečudovit pogled na Tolmin, si privoščili kratek počitek, pojedli vsak svojo malico, zapeli pesmico, da nas je bilo slišati v center Tolmina, nato pa pohiteli proti dolini, kjer sta nas že čakala kombija, da sta nas odpeljala v Kobarid. Tudi letos smo uživali in zagotovo nočni pohod ponovimo tudi v naslednjem letu. 
https://photos.app.goo.gl/r6Ylt3cA4w5hRYK82

Cilj izleta

Nočni pohod na Tminski grad (Kozlov rob)

Kdaj

Sobota, 13.1.2018

Nadmorska višina

426m

Vremenske razmere

Tema

Skupen čas hoje

2h18. MIKLAVŽEV POHOD NA KRASJI VRH - nedelja, 3.12.2017

Prvo nedeljo v decembru smo si planinci rezervirali za Miklavžev pohod. Izkušenejši planinci so osvojili Krasji vrh, od koder so lahko uživali v čudovitem razgledu. Starejši mladi planinci, so se od korita odpravili proti planini Zaprikraj in pot nadaljevali vse do muzeja na prostem. Preizkusili so se v hoji s krplji, delali angelčke, si ogledali rove,… skratka dogodivščin jim res ni manjkalo. Najmlajši planinci pa so pohod pričeli v Kobaridu, ga nadaljevali mimo slapa Kozjak, skozi vasi Magozd in Drežniške Ravne ter ga zaključili pri koritu. Med potjo smo se naučili marsikaj zanimivega. Za kosilo so poskrbeli planinci, ki so skuhali okusno pašto. Že tako lep dan je polepšal še Sveti Miklavž, ki nas je tudi obdaril. Spodaj vam pripenjamo še razpredelnico s podatki, ki jih otroci potrebujete za izpolnjevanje dnevnikov Cici/Mladi planinec. Bodite pridni, Miklavž vse vidi…


 Za ogled albuma kliknite na sliko

https://photos.app.goo.gl/wshvbbyusq6Q2So92

 Cilj izleta

 Miklavž pri koritu

 Predolina in miklavž

 Kdaj

 Nedelja, 3.12.2017

 Nedelja, 3.12.2017

 Nadmorska višina

 750m

 1330m

 Vremenske razmere

 Sončno 

 Sončno, malo vetra

 Skupen čas hoje

 3h

 4h

Prispevki obiskovalcev:POHOD NA KRAŠKI ROB - sobota 18.11.2017

Pa je za nami še en prelep planinski pohod v tem letu, ki se počasi izteka. Tokrat smo se odpravili na Kraški rob, kjer smo spoznali drugačno pokrajino, kot smo jo navajeni iz domačih logov. Že na začetku, ko smo stopili z avtobusa, smo se dodobra spoznali z burjo, ki domuje v tem koncu. Vendar mi se nismo dali… kljub burji, smo se odpravili na pot in ne boste verjeli, burja je pojenjala, mi pa smo uživali v prelepih razgledih na tržaški zaliv, spoznali in videli značilnosti Krasa, se razveselili vsakega vlaka, ki je švignil mimo nas, poskusili malo plezati in se veselili, ko smo si lahko ogledali jamo. Verjemite, da smo tudi tokrat uživali in prišli domov razposajeni. In seveda, komaj čakamo da mine 14 dni, da se vsi skupaj dobimo na Miklavževem pohodu v decembru. (Damijan Koren)

https://photos.app.goo.gl/dmMzdM9VyDXfNBp83 


Cilj izleta

Grad Socerb in od Črnega Kala do Podpeči po Kraškem robu

Kdaj

Sobota, 18.11.2017

Nadmorska višina

450m

Vremenske razmere

Sončno z malo burje

Skupen čas hoje

4hPOHOD NA IVANAC (MONTE JOANAZ)

V prekrasnem sončnem vremenu se je tokrat 30 mladih planincev v spremstvu osmih odraslih odpravili proti vrhu Ivanca. Pridno smo korakali po gozdni poti, si ogledovali številne gobe in kaj kmalu smo prišli do vrha in zaslužene malice. Na vrhu 1167m visokega hriba, smo si seveda ogledali okoliške hribe, nato pa smo se počasi začeli vračati proti kombijem. Utrujeni, a zadovoljni da smo osvojili vrh, smo se s kombiji odpravili proti šoli, kjer so nas že nestrpno čakali starši. Pohod je kar prehitro minil, a mislim, da nam bo še kar nekaj časa ostal v lepem spominu in upam, da se nam bo takšno število radovednih planincev pridružilo tudi naslednjič. 

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
https://photos.app.goo.gl/ihAHHzroyLmL30sC3


POHOD PO HULJEVI POTI

Ali veste, kaj se vsako leto zgodi zadnji torek v septembru?

Tako je – pohod po Huljevi poti, v spomin na velikega človeka, ki je pustil močan pečat med prebivalci te doline. Za mlade planince pa je to tudi prvi pohod v novem šolskem letu. Imeli smo se super, uživali smo v lepih razgledih in se veliiiiiko pogovarjali. Za konec smo se v kampu Koren okrepčali še s skuto in krompirjem ter uživali ob čudovitih zvokih harmonike. 

Za ogled albuma kliknite na fotografijo.
Prijavnica
V planinskem društvu izvajamo vso dejavnost v mladinskem odseku na prostovoljni bazi in je tako dejavnost brezplačna.
Za udeležbo na izletih s prevozom se pobira prispevek, ki je običajno 8€. 
Zbrana sredstva porabimo za financiranje prevozov. Manjkajoča sredstva krijemo iz sredstev planinskega društva.


Okvirni plan pohodov

Kdaj?

Kam?

Organizacija

SEPTEMBER

Hulju pohod

Marijanca Koren

OKTOBER

Mont Joanaz (Ivanac)

Blaž Medved

NOVEMBER

Kraški rob

Damijan Koren

DECEMBER

Miklavžev pohod na Krasji vrh

Marijanca Koren

JANUAR

Nočni pohod

Bojana Pitamic Rojc

FEBRUAR

Zimovanje:  Planina Kuhinja

Nežka Koren, Demi Finc

MAREC

Lašček

Demi Finc

APRIL

Nanos

Iztok Rojc

MAJ

Kobariški stol

Nežka Koren

JUNIJ

Zaključna tura

Bojana Pitamic Rojc

JULIJ

Poletni tabor 2017

Bojana Pitamic Rojc

AVGUST
VEČ PA V ZAVIHKIH NA LEVI STRANI