2011 Sponsorloop Pink Ribbon

2011 Sponsorloop voor Pink Ribbon

Na het succes van vorig jaar was er zaterdag 29 oktober 2011 de sponsorloop voor Pink Ribbon. De Maxima loopgroep heeft voor dit doel gekozen omdat in datzelfde jaar, op 21 maart 2011 Yvonne van Mervennée-Kalkhove was overleden aan de gevolgen van borstkanker. Yvonne maakte deel uit van de Maxima loopgroep. De sponsorloop was ter nagedachtenis aan Yvonne.

De Stichting Pink Ribbon zet zich in om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. De voorlichtingsboodschap van Pink Ribbon was: 'Meer bewegen=minder kans op borstkanker', dit paste goed bij de visie van de Maxima loopgroep.

De sponsorloop brengt € 61.145,63 op voor Pink Ribbon. We zijn trots en blij dat we dit resultaat hebben behaald waarmee we de Stichting Pink Ribbon kunnen steunen om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Het bedrag is bij elkaar gelopen door de sponsoren, de 750 hardlopers en wandelaars.

Maxima Loopgroep in actie voor Pink Ribbon