Online shop‎ > ‎

Zo bestellen in Nederland

De bestelpagina's en procedures zijn toegespitst op internationale bestellingen. Indien u in Nederland wilt bestellen kunt U:
 
- internationaal bestellen en betalen met Paypal/Creditcard: valuta wordt vanzelf omgerekend indien nodig (b.v. dollars worden vanzelf omgerekend in euro's op de creditcard). Het teveel aan verzendkosten wordt even later teruggestort.
 
of
 
- gewoon een mail sturen via contact met uw bestelling, adres, en betaalwijze (b.v. giro/bank of Paypal), dan wordt het totaalbedrag en (indien nodig) bankrekeningnummer toegestuurd en wordt de bestelling na betaling afgehandeld. Om het totaalbedrag van te voren te bepalen kunt u eerst de Paypal bestelling doorlopen, tot het punt dat U het totaalbedrag in dollars ziet. Reken dit, excl verzendkosten, om naar euro's en tel 2,50 verzendkosten op (t/m 4 CDs). De Paypal bestelling hoeft u dan niet af te ronden, tenzij u dat wil. Verzending vindt direct na betaling plaats.
 
Downloads kunnen alleen met Paypal (dus ook met CreditCard) gekocht worden. Dat is omdat het sturen van beveiligde download links via een automatisch proces gekoppeld is aan betaling op een Paypal account.
Comments