Museomajatalo Rauhala Inn

Museomajatalo Rauhala Inn

Itäasemantie 17,

46800 KOUVOLA

call: 0401989316

email: majatalo.rauhala@gmail.com

Yö museomajatalossa 25 €

Oma huone 35 €

Rauhala Inn is close to Myllykoski Railway Station, Kouvola, Finland

Rauhalassa on huoneita vuokrattu matkailijoille jo vuodesta 1934. Kiinteistö rakennettiin alunpitäen matkustajakodiksi. Kiinteistö on vapaa-ajan asunto, jonka nykyinen käyttötarkoitus on museo- ja tutkimustoiminta. Kaikki mahdolliset tuotot menevät museotoiminnan hyväksi. Vuonna 2018 osallistuimme Euroopan kulttuuriperintövuoteen.

Rauhalassa asut 30-luvun rillumarei-museossa. Museomajatalosta voi vuokrata sängyn tai huoneen halutessaan eläytyä perinteisten matkustajakotien maailmaan. Tätä tilaisuutta on käyttäneet hyväkseen kirjailijat, taiteilijat ja tutkijat pitemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa.

Majoitus Kouvola Rauhala Inn Sauna bath

Lähellä hyvät ulkoilureitit.

Enjoy A Traditional Finnish Sauna Bath!

Aito puulämmitteinen sauna!

Puhdistaminen ja siivous auttaa saavuttamaan myös mielen tasapainon. Japanilainen munkki ohjeistaakin meitä kokonaisvaltaiseen puhdistautumiseen.

Vuonna 1934 perustettu Majatalo Rauhala Inn on aito museomajatalo ja Kouvolan Myllykosken vanhin edelleen toimiva yritys. Majoittujille museokortilla opastettu kierros ilmaiseksi

Matkustajakodin aikakoneessa koet historian havinaa aina 30-luvun nousukaudelta sota-aikaan, 50- luvun rillumareiartistien kautta 60-luvun maaltapakoon, 70-luvun uudisrakentamiseen ja kasarisukupolven varttumisen kautta 90-luvun laman kautta 2000-luvulle.

Museomajatalosta voi vuokrata sängyn tai huoneen halutessaan eläytyä perinteisten matkustajakotien maailmaan. Tätä tilaisuutta ovat käyttäneet hyväkseen kirjailijat, taiteilijat tutkijat ja larppaajat pitemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa.

Museomajatalossa tulee konkreettisesti tutuksi maamme historian kerrostumat ja elintason muuttuminen. Museo inn vaikuttaa kaikien aisteien kautta. Karjalan evakolle matkustajakodin pinkopahvit tuo muistoja evakkoretkeltä. Kultalusikka suussa kasvaneelle kasrille aito historian kokemus saattaa olla järkytys. "Eihän viihdetaiteilijat näin voineet elää!".