Főoldalhttps://sites.google.com/site/gospelworker2014/
Nagyon boldogok vagyok, hogy olvashatod ezt a weboldalt. Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy miért pont Kisbárány a weboldalam címe?

Minden karácsonykor megemlékezünk egy kisgyermek születéséről, az Úr Jézusról. Ő amaz Isten Báránya, ( hivatkozva az Ó-Szövetségi bárány áldozatra) aki elveszi a világ bűneit, de számodra ez még talán nem sokat mond. Ő nagyon szeret Téged és Ő is kicsi lett, hogy együtt nőjön, együtt gyarapodjon veled. Megszületett mint kisgyermek, majd felnölt az élethez és felnölt a szolgálathoz.
Jézus Krisztus a mi példaképünk. Ő a Jó Pásztor, aki megkeresi az  elveszett báránykát és visszaviszi a nyájba. Ez az elveszett bárányka vagyok én és vagy Te is, mert mi mindnyájan elveszettek vagyunk Jézus Krisztus szeretete nélkül.  Mi vagyunk az a KISBÁRÁNY, aki követi a Jó Pásztort, bárhová is megy. Ezért KISBÁRÁNY a mi kis weboldalunk.A példázat szerinti  Jó Pásztor  Jézus Krisztus,  akit megfeszítettek.
A megfeszített Jézus pedig három nap után felámadt és így lett a feltámadott Isten, aki legyőzte a gonoszt és ezáltal megváltotta a világot. Most ez még talán olyan bonyolult számodra.Fogjuk meg egymás kezét és tanuljunk együtt a Jó Pásztortól, legyünk együtt Kisbárányok és kövessük Őt, hogy majd ott állhassunk a kereszt tövében és felnőtt fejjel hálát adhassunk a Megváltónak.

Nyújtom a kezemet, fogadd bizalommal és szeretettel. Tanuljunk együtt Jézustól, mert ez a Legszebb dolog az Életben.Ha talákoznánk az utcán , lehet hogy csóklom-ot köszönnél nekem. Elmúltam 43 éves, 176 cm magas vagyok és majdnem 80 Kg. De valahol mélyen a szívemben én is gyerek vagyok. Olyan mint Te. Szeretem megérteni a dolgokat, szeretem hogyha mindig süt a nap, szeretek játszani, és szeretem, ha a felnöttek nem beszélnek érthetetlen dolgokat. Ezért most képzeld el, hogy oda ülök melléd az ágy szélére vagy a szoba szőnyegére és mesélek neked.


                                                                                                 Szeretettel  Nagy Attila


site stats