Pentuja‎ > ‎A-pentue‎ > ‎

A-pentueen 1. tapaaminen

31.8. - 1.9.2013 Pidimme 1. A-pentueen tapaamisen. Oli aivan mahtavaa nähdä kuinka pennut olivat kasvaneet ja kuulla kuinka elämä on perheissä sujunut. Miten oli odotukset ja todellisuus kohdanneet, mikä oli mennyt helpommin kuin odotti ja missä oli apua tarvittu.  Ansku ei mielellään omia pentujaan kotiin ottanut, kun kerran on maailmalle lähetetty niin ei oo kotio tulemista (?) tai hmmm.. tais saattoihan siinä vaikuttaa myös alkava juoksuaikakin tuohon mielialaan.... 
Ohjelmassamme oli mm. lenkkeilyä, tietoa kouluttamisesta ja kipukäyttäytymisestä, näyttelyharjoitusta.
Vierailevana kouluttajana meillä kävi Kennel Kipazinista Kirsti Forstén alias Kipa esittelemässä Dobo-pallon salaisuuksia ja saimme myös kokeilla, miten länderit kyseiseen palloon suhtautuvat. Lämmin kiitos Kipalle, sait ainakin minut innostumaan ja kyllä vaikutti siltä, että muutkin tykästyivät tähän. Luulenpa, että muutama Dobo-pallo tulee tekemään kauppansa :)

Tässäpä muutama kuva tapaamisestamme. Toivottavasti ensi kerralla pääsevät tulemaan myös pentueen isä omistajansa kanssa sekä te jotka tällä erää olitte estyneet tulemasta. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, teitte viikonlopustani aivan ihanan!

A-pentue 1. tapaaminen