National conference, Sari 2011

گزارش کوتاه:دومین همایش سراسری راهکارهای ارتقای سلامت و چالش ها، ساری 1390

چهارشنبه دهم آبان 1390

برای شرکت در پانل تخصصی نقش آموزش مراقبت مبتنی بر شواهد در توسعه سلامت در دومین همایش سراسری راهکارهای ارتقای سلامت و چالش ها، ساری رفتیم.

اعضای پانل دکتر محمد آزادبخت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر حسن جلاهی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بنده و خانم دکتر زهرا پوراسماعیل بودند. قرار بود که آقای دکتر محسن اعرابی معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در این پانل باشند که به دلیل شرکت در هیات رئیسه دانشگاه نتوانستند.

سه سخنران نیز مقالات خود را ارائه کردند: خانم ژیلا گنجی، آقای محمدرضا اندرواژ و خانم فریده رضایی ابهری

مقالات:

آموزش پرستاری و مامایی بر اساس مراقبت متنی بر شواهد

بررسی تاثیر آزمون پایان ترم بر منبع کنترل دانشجویان مامایی

اثربخشی آموزش به شیوه شناختی رفتاری بر میزان اضطراب زنان باردار نخست حامله

خانم دکتر زهرا پوراسماعیل از اعصای هیات علمی بازنشسته گروه پرستاری دانشگاه ع.پ.ش. بهشتی می باشند. ایشان تخصص در طب سوزنی دارند و سال هاست در این زمینه کار می کنند در حال حاضر مطب کارشان در امیراباد تهران است. مدرک طب سوزنی خود را از کشور هندوستان دریافت نموده اند.

دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مجتمع پیامبر اعظم در جاده دریای ساری واقع شده و دارای سالن کنفرانس خیلی خوبی می باشد.

تنها دانشجوی شرکت کننده از گرگان در این هماسش آقای محمدزمان مجنونی بوده اند. محمدزمان به همراه آقای علی کاوسی دانشجوی کارشناسی ارشد از تربیت مدرس، سه مقاله به صورت پوستر ارائه کردند.

جای سایر دانشجویان در این همایش خالی بود.

آقای سعید فیضی از دانشجویان فعال کمیته تحقیقات دانشجویی پرستاری و مامایی نسیبه ساری و دو نفر از دانشجویان کارشناس ارشد مراقبت های پرستاری ویژه را ملاقات کردیم.

آقای دکتر حزینی نیز در این همایش سخنرانی داشتند. دکتر حزینی متخصص طب تسکینی است.

آقای دکتر علی آذین از موسسه رویان نیز در باره سلامت جنـ سی به عنوان موضوعی که باید در مراقبت اولیه بهداشتی مورد توجه قرار گیرد، سخنرانی داشتند.

اگرچه حدود چهارساعت در این سمنیار حضور داشتیم اما مفید و موثر بوده است.

خانم یعقوبی از اعضای هیات علمی ساری پیشنهاد کردند که گرگان و ساری به طور مشترک دوره کارشناسی ارشد پرستاری طب مکمل را راه اندازی کنند. همچنین مطلع شدم دکترای پرستاری در بلایا و بحران در دانشگاه بهزیستی و توانبخشی راه اندازی شده است.