Je wil inschrijven voor onze trail?

Klik dan op "ACTUEEL"!


Wij doen mee aan de maand van de sport!

Gratis kennis maken met onze joggingclub. Aangenaam gezelschap, keuze uit snelheid en afstand! 
Kies voor me-time, werk aan je conditie en je figuur. Lopen 'just for fun' of wedstrijdgericht.

Eens gestart, nooit meer gestopt: ren voor jouw leven!

-> september 2017: maand van de sport -> Folder van Moerbeke


Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!
Een deel van onze joggers nam deel aan de sportdag 2017 van het provinciaal domein Puyenbroeck.


Wil je erbij horen?

http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/S2R02.jpg
Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden zijn tussen de 11 jaar en de 70 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...

2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...


 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

-> september 2017: maand van de sport -> Folder van Moerbeke

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,

In de komende dagen wordt de wedstrijd- en evenementenkalender op onze website aangevuld tot en met begin november.  In bijlage alvast het overzicht met internetlinks naar websites voor meer info. 

Daarbij ook een aantal eigen organisaties.  Op zondagmorgen 17 september organiseren we onze training om 10h in Puyenbroeck.  Daar zijn we gastheer in het kader van de opendeurdag sport.  Dit is een open training voor leden maar ook niet-leden & gelegenheidslopers.  Douches zijn beschikbaar.

En op zondag 1 oktober is er onze 2de Pereboomse Krekentrail met start en aankomst in de loodsen Herssens-Tollenaere aan de Pereboomse Steenweg.  Inschrijven kan via onze website.  Wie wil meehelpen, al dan niet in combinatie met meelopen, kan zijn/haar naam aan mij doorgeven.

Op zondag 29 oktober is er een gemeenschappelijke ontbijtloop in Sint-Laureins.  De loop start om 8h30 en daarna is er een uitgebreid ontbijt.  Dit is een samenwerking tussen JCM en andere clubs uit het Meetjesland.  De organisatie ligt dit jaar in handen van de Krekenlopers.  Schrijf je bij voorkeur in voor 10 oktober via mail aan mijzelf of door je naam op het inschrijvingsblad in het clublokaal te zetten.  Er wordt gewerkt met groepsinschrijvingen.  Meer info op de folder in het clublokaal.   

En op vrijdagavond 3 november  is er ons clubfeest in de Kruisstraat.  Reserveer deze datum in je agenda !  Binnenkort volgen onze keuzemenu's en kan je online inschrijven...

De wedstrijden op de bijgevoegde agenda zijn wedstrijden in de nabije regio van Moerbeke of wedstrijden waarvan we zeker zijn dat er wolven zullen deelnemen.    Zo zijn er bijvoorbeeld in de komende dagen en weken 2 lopen in Klein-Sinaai nl. nu zaterdag en zaterdag 23 september. 

Met sportieve groeten,

Rudy Vande Velde


De start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2017.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...

 

Met dank aan Kristof Van Poucke van POEKIEJUMP!
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/spons01.gif
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/spons02.gif