Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?


Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be
JCM onze vier bekendste evenementen!
De wolvenloop en onze S2R zijn reeds voorbij...

Klik op de 'flyers' voor alle details en voorinschrijvingen.

https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-start-to-run
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-wolvenloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-moerhofloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-krekentrail


Klik ook op deze 'flyer' voor alle details en voorinschrijvingen.
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-ontbijtloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-ontbijtloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-ontbijtloop


2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,

Een kort overzicht van de zomer- en najaarsplanning:

De loopkalender op de website is aangevuld tot begin oktober met loopjes in de regio waar je één of meerdere wolven kan tegenkomen.

Op 17 augustus organiseren we de 5de Moerhofloop met start en aankomst aan de sporthal van Moerbeke.  Alle info op de flyer in bijlage of op de website waar je vooraf kan inschrijven via volgende link : https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-moerhofloop

Leden van JCM kunnen gratis deelnemen aan Moerhofloop en ontvangen een enkele attentie.

We zoeken ook nog vrijwilligers om te helpen tijdens, voor of na de Moerhofloop.  Interesse ?  Geef een seintje aan Rudy Vande Velde of zet je naam op het vrijwilligersblad in het clublokaal.

De Big Battle op zaterdag 25 augustus. Dit is een dag vol sportieve en andere uitdagingen waarbij een team van 8 tot 10 wolven de strijd aangaat met andere ploegen uit Moerbeke en omgeving...

Meer informatie over de Big Battle :  http://www.moerbeke.be/website/6113-www 

Interesse om deel uit maken van een wolvenploeg?   Stuur een mailtje aan Rudy of Hedwig tegen uiterlijk 20 juli.  Enkel als we voldoende kandidaten hebben (minimum 8) schrijven we een ploeg in.  

Op zondagmorgen 26 augustus lopen we op verplaatsing in de Koewacht.  We zijn te gast bij Martijn Bakker en gaan de trajecten van de Pereboomse Krekentrail verkennen.   Meer detailinfo volgt nog maar wie wil deelnemen aan deze training op verplaatsing kan alvast zijn/haar naam vermelden op het deelnemersblad in het clublokaal.  Afstanden van 5 tot 33 km...

Op zaterdag 29 september organiseren we, in samenwerking met de sportraad van Moerbeke, de scholencross voor Wachtebeke en Moerbeke op de sportvelden van Moerbeke-Waas.  We staan in voor het sportieve luik (voorlopen, achterlopen, speaker, startzone, aankomstzone). Wie wil meehelpen kan zijn naam doorgeven aan Rudy Vande Velde of deze vermelden op het vrijwillersblad in het clublokaal. 

De 3de editie van onze Pereboomse Krekentrail gaat door op zondag 7 oktober.  Dit jaar lopen we omgekeerd !  Je kan nu al inschrijven.  Wie dat doet voor eind juli geniet een vroegboekkorting.  Leden van JCM die deelnemen betalen het gewone tarief maar krijgen een dubbele attentie.  In bijlage de flyer.  Hierbij ook de link naar de webpagina waar je, naast meer informatie, ook vooraf kan inschrijven :  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-krekentrail

Vorig jaar werd de eerste ontbijtloop georganiseerd door de Krekenlopers in het landelijke Sint-Laureins.  Dit is een ontmoetingsmoment voor bevriende clubs uit de regio.   Dit jaar staat onze joggingclub in voor de organisatie van de 2 editie op zondagmorgen 21 oktober.   Het concept is als volgt:  we gaan om 9h in groep lopen of wandelen en vanaf 10h kan je heerlijk ontbijten.  Er is douchegelegenheid in de sporthal.  Meer info en inschrijven kan je via volgende webpagina:  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-ontbijtloop

Hou ook al vrijdagavond 2 november vrij voor ons clubfeest in de Kruisstraat.  Dit jaar wordt het een speciale editie omdat we ook ons 10-jarig bestaan vieren.

Een oproep aan al onze leden :  uw verspreid onze flyers van de Moerhofloop en Krekentrail aan uw vrienden en kennissen (papieren flyers in het clublokaal - elektronische flyer in bijlage).   Neem gerust ook wat flyers mee naar lopen waar je aan deelneemt.   

Ik wens jullie alvast een deugddoende vakantie toe.  Rust goed maar vergeet ook niet te sporten.   Weet dat woven nooit stilzitten.  Dus de ganse zomer ben je welkom op onze trainingen op dinsdag, donderdag en zondag.  Op woensdagmorgen is er tijdens de schoolvakanties enkel training op afspraak.  

Met sportieve groeten,

Rudy Vande Velde


De start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2018.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...


 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons01.jpg
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons02.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons03.jpg