Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?


Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be


2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,

2018 loop op zijn einde, hoog tijd om ons programma voor november en december voor te stellen :

a. trainingen tijdens de winter :  ook na de overschakeling naar het winteruur blijven we trainen op de gewone uren.  Dat is dinsdag en donderdag om 19h en op zondag om 10h. En woensdagmorgen op afspraak met Jessy & loopcollega's.    En er is ook een whatsapp groep voor wie liever wil wandelen. 

Maar wanneer een dinsdag of donderdag samenvalt met een feestdag trainen we eveneens om 10h.  Dat is dus nu donderdag 1 november het geval.  Dus nu donderdag 1 november training om 10h in plaats van 19h !

We vragen met aandrang tijdens avondtrainingen uw zichtbaarheid te verzorgen.  Dat kan door het dragen van een fluo al dan niet in combinatie met verlichting.  

b. Clubfeest op vrijdag 2 november :  de voorinschrijvingen zijn afgesloten.   Vrijdag maken we er een spetterend feest van in het buurthuis in de Kruisstraat.   We vieren ook ons 10-jarig bestaan. Onze joggingclub is de voortzetting van de vroegere atletiekclub Nieuwe Spikes in Wachtebeke en zag het levenslicht op 1 november 2008 onder de naam Joggingclub Wacht-e-beke.   Voor alle leden is er een speciale attentie die we uitdelen op het clubfeest.  Wie niet kan komen zal die attentie nadien ontvangen.  

c. Aflossingsmarathon Terneuzen zaterdag 1 december:  traditiegetrouw nemen we deel aan 2 aflossingsmarathons namelijk die op 1 mei op de Hoge Wal alsook de aflossingsmarathon van Terneuzen op de eerste zaterdag van december.  Vorig jaar hadden we in Terneuzen maar liefst 6 ploegen in actie.  

De aflossingsmarathon Terneuzen vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 december vanaf 12h.  Zin om deel te nemen met één van onze ploegen ?   Zet je naam op het formulier in het clublokaal of stuur me een mailtje.   Graag volgende info toevoegen :  hoeveel rondjes van 5,2 km wil je lopen en heb je eventueel een voorkeur om te starten (vroeg, laat of maakt niet uit).   Traditiegetrouw gaan we, voor diegenen die daarvoor interesse hebben, nadien ook nog iets eten.   Maar daarover volgt nog een afzonderlijk mail met meer informatie.  

Meer info over de aflossingsmarathon Terneuzen : http://www.joggingclubdow.nl/aflmar/ 

d. Citytrail Lokeren  zaterdag 8 december :  vorige jaar namen we deel met een team van maar liefst 35 wolven en sympathisant-wolven.   Ook dit jaar willen we een uitgebreide roedel afvaardigen.   Wie individueel vooraf inschrijft betaalt 15 euro.  Een groepsinschrijving kost 13 euro per deelnemer en dat kan nog zakken tot 11 euro wanneer we een team van 30 deelnemers kunnen verzamelen.  Interesse om deel te nemen via een groepsinschrijving via Joggingclub Moerbeke  ?   Stuur me een mailtje met je naam (of namen die je wil inschrijven) of zet die namen op het blad in het clublokaal.   Er is keuze tussen 6 of 9 km maar dat beslis je zelf tijdens de citytrail.  Het is een evenement zonder tijdsopname.  Wanneer en waar ?  Zaterdag 8 december om 19h met start op de atletiekpiste van Lokeren. 

Graag ook 11 euro per deelnemer die je inschrijft overschrijven op het rekeningnummer van Joggingclub Moerbeke BE 43 7512 0690 6801met vermelding van de namen voor wie je de betaling doet.  We gaan ervan uit dat we dit jaar ook aan minimum 30 deelnemers geraken.

Meer info over de citytrail Lokeren:  http://citytrail.be/   

e. Warme loop op dinsdagavond 18 december:  de training op dinsdag 18 december om 19h wordt een open training in het kader van de warmste week.   Net als vorig jaar gaan we lopen naar de festivalweide op het domein Puyenbroeck waar de Warmste Week zal plaatsvinden.  En we zorgen nadien voor warme chocomelk !  Dit jaar zamelen we in voor het kinderkankerfonds.  Net als vorig jaar werken we met een vrije bijdrage.   Meer details volgen nog.  

Met sportieve groeten,

Rudy Vande Velde
Namens Joggingclub Moerbeke vzwDe start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2018.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...


 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons01.jpg
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons02.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons03.jpg