Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!

Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?


Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be


2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,

Na onze succesvolle 10de Wolvenloop met meer dan 700 deelnemers volgen de komende weken nog diverse andere initiatieven.    Een overzicht van de belangrijkste activiteiten :

a.  Zondag 28 april :  plogging in Moerbeke-Waas

Onze Joggingclub neemt deel aan het duurzaamheidsevent via een plogging, dat is een combinatie van lopen en zwerfvuil rapen.   De plogging start om 9h en we werken een traject van 5 km af.  Afspraak om 8h50 aan de sporthal of 9h aan de cafetaria van de Vlinderdreef waar de plogging start. Wie wil kan dit combineren met de gewone training om 10h. Maar evengoed kunnen jullie nadien aanschuiven voor het ontbijt van het duurzaamheidevent...  

Je kan gewoon afkomen maar om plus minus het aantal deelnemende wolven in te schatten vragen we bij voorkeur je naam te vermelden op het deelnemersblad 'plogging' in het clublokaal.  Of stuur me een mailtje en ik voeg je naam toe aan het deelnemersblad.   Inschrijven voor het ontbijt doe je rechtstreeks bij de organisatoren van het duurzaamheidsevent. 
 
Alle info over het duurzaamheidsevent: http://www.moerbeke.be/website/14-www/6362-www.html

b. Woensdag 1 mei : Aflossingsmarathon Evergem (Ekiden) 

We hebben alvast 3 ploegen ingeschreven en hopen dus op minimum 18 wolven die deelnemen.  Dit evenement op en rond de sporthal van Ertvelde start om 13h en staat open voor zowel rappe als recreatieve wolven. Graag een seintje via mail als je wil deelnemen met vermelding van je voorkeur ( 5 km - 10 km - 7.2 km - om het even) en de timing (vroeg - laat - om het even).  Er is ook een formulier in het clublokaal waar je je kan opgeven als deelnemer.   Graag ten laatste tegen 24 april je naam opgeven zodat ik tijdig ploegopstellingen kan opmaken ! 

De kost wordt gedragen door de club maar we vragen wel in wolvenoutfit deel te nemen.   Meer info over de Ekiden van Evergem :  https://www.evergem.be/schrijf-je-team-in-voor-evergem-ekiden-2019 

c. Donderdag 23 mei : finale S2R met receptie

Traditioneel lopen alle wolven mee met de S2R-ers bij het afwerken van hun 5 km.  En aansluitend is er een receptie met hapjes !  Net als vorige jaren hopen we op jullie massale aanwezigheid...

d. Wedstrijdagenda

De wedstrijdkalender werd aangevuld tot begin juli met leuke wedstrijden in de regio.   Op die wedstrijden zul je vaak ook andere wolven zal tegenkomen en ook recreatieve lopers kunnen deelnemen.   En achteraf krijgt je prestatie een vermelding in onze wedstrijdverslagen...
Agenda:  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/agenda
Wedstrijdverslagen:  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2019-wedstrijdverslagen 

e. Andere data om te noteren in jullie agenda (wordt nog verder aangevuld) 
  • 6de Moerhofloop : vrijdagavond 16 augustus 2019 
  • 4de Pereboomse Krekentrail : zondag 6 oktober 2019
  • Clubfeest : zaterdagavond 30 november 2019

Met sportieve groeten,

Rudy Vande Velde
Namens Joggingclub Moerbeke vzw
www.joggingclubmoerbeke.be 


De start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2018.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...

 
 
 
 
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons01.jpg
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons02.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons03.jpg