Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?

http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/S2R02.jpg
Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 


JCM onze vier bekendste evenementen!

Klik op de 'flyers' voor alle details en voorinschrijvingen.

https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-start-to-run
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-wolvenloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-moerhofloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2018-krekentrail
2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...


 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,


Intussen is onze wolvenfamilie terug gegroeid naar een roedel van bijna 110 wolven en straks komt daar hopelijk nog een meute S2R-ers bij. 


S2R


Je kan ons daarbij helpen door mensen in je omgeving (familie, vrienden, buren, kennissen,…) warm te maken voor onze Start to Run .  Dirk verheugt zich erop op zondag 11 maart, de datum van de eerste les, terug een ruime en gemotiveerde groep voor zich te krijgen.  In bijlage de flyer, stuur die maar gerust door… 


Verlenging lidmaatschap


Er zijn nog diverse wolven, die nochtans actief zijn gebleven,  die hun lidmaatschap niet hebben verlengd.  Geen probleem, je kan dat ten allen tijde nog doen  via :  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/news/actief-lid-2018


Kledij en sporttassen


Er zijn nog diverse wolven die hun kledij of sporttas niet hebben afgehaald.  We hebben een kleine stockbreuk in de T-shirts vrouwen met lange mouwen en de windjasjes kunnen we niet meer bijmaken wegens einde reeks.  Maar voor de rest hebben we heel wat keuze in onze kledijshop.  Eventueel gaan we nog een bijbestelling sporttassen en kledij doen indien er voldoende interesse is.  Spreek een bestuurslid aan indien je dit voorjaar nog een sporttas wil of T-shirt dames met lange mouwen.  


Wolvenloop


De lente is in zicht en dat is de periode dat we ook de wolvenloop in Puyenbroeck organiseren.  We verwelkomen jullie aan de sporthal op zaterdag 14 april (zie flyer in bijlage) voor onze 9de editie.  Vorig jaar mochten we meer dan 500 deelnemers verwelkomen.   Dit jaar is de sporthal en het zwembad in verbouwing maar we hebben met de verantwoordelijken van Puyenbroeck toch ruime faciliteiten kunnen afspreken ( 6 kleedkamers, een grote witte tent, een nieuwe start- en aankomstplaats, ruime parking,…).    Dit jaar moeten we naast het sportieve luik ook instaan voor de catering omdat de cafetaria gesloten is.    Ook externe hulp is welkom !   We zoeken dus vrijwilligers die ons voor, tijdens en na de wedstrijd een handje willen toesteken.   Wie wil meehelpen maar tevens ook wil meelopen kan ook voor of na de wedstrijd een handje toesteken.  


Ben je kandidaat om te helpen ?   Vul dan de doodle in – klik door op link : https://doodle.com/poll/cyrysuug2vz5yb5b


Er zijn 4 tijdsblokken :

blok 1 (9h – 13h) = uitpijlen parcours of klaarzetten start- en aankomstzone/cateringzone

blok 2 (13h-14h45) = inschrijvingen & begeleiden jeugdlopen

blok 3 (14h45 – 17h) = taken tijdens en kort na wedstrijd (bevoorrading, attenties uitreiken, voor- en nafietsen, catering, …)

blok 4 (17h – 18h30) = podia uitreiken, pijlen verwijderen & afbraak ingerichte zones

En uiteraard hopen we ook op een heel ruime roedel aan wolven die deelnemen aan één van de wedstrijden.   Net als vorig jaar krijg je een dubbele attentie.  Wie helpt krijgt uiteraard ook een gepaste attentie. 


Aflossingsmarathon Evergem


Op  dinsdag 1 mei nemen we traditioneel deel met meerdere ploegen aan de aflossingsmarathon van Evergem.   Traditioneel kiezen we voor 1 of 2 rappe ploegen en daarnaast een aantal gemengde ploegen.  Ook een damesploeg is, mits voldoende kandidaten, mogelijk.


Per team hebben we 6 lopers nodig nl. 3 die 5 km lopen, 2 die 10 km en een slotloper die 7.2 km loopt.   De start is voorzien om 13h30 aan de Hoge Wal in Ertvelde. 


Heb je interesse om deel te nemen ?   Vul dan de doodle in – klik door op de link : https://doodle.com/poll/qdz98f5h3tx5wvbz


Er staan 6 indicatieve tijdsblokken : 13h30-14h ( eerste 5 km-loper) ; 14h-15h (eerste 10 km-loper) ; 15h-15h30 (tweede 5 km-loper) ; 15h30-16h30 (2de 10 km-loper) ; 16h30-17h (3de 5 km-loper) ; 17h-17h45 (laatste 7.2 km-loper).  Maakt het voor jou niet uit : klik dan alle keuzes aan.  Het maakt het me gemakkelijker om de ploegen samen te stellen.  Heb je een opmerking of specifieke vraag dan kun je dat ook op de doodle doorgeven.

 

Met sportieve groeten,


Rudy Vande Velde

Namens het bestuur van Joggingclub Moerbeke vzw

Sinds dit voorjaar hebben we een JCM Whatsapp.  Wie nog niet ingeschreven is, kan dat nog steeds doen via volgende link :  https://chat.whatsapp.com/5PwipgsUze3Jf3BzryKwvd

De start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2017.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...

 

Met dank aan Kristof Van Poucke van POEKIEJUMP!

TraKKs Gent (Sint-Denijs-Westrem)
Poortakkerstraat 15
B- 9051 Sint-Denijs-Westrem
T & F : + 
32 9 233 74 94
M : +32 486 02 53 40

 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/spons01.gif
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2017/spons02.gif