Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!

Wil je erbij horen?

Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be

http://www.joggingclubmoerbeke.be/2020/2020S2R1.jpg
2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. 

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

De laatste nieuwsbrief wordt voortaan weergegeven via het tab-blad ACTUEEL

Nog enkele losse mededelingen:

Clubfeest op zaterdag 30 november in het Buurthuis in de Kruisstraat (Moerbeke-Waas). Start om 19h met aperitief en hapjes. Een uurtje later gaan we aan tafel voor een heerlijke BBQ verzorgd door keurslager Johan De Zeeuw uit Axel.

En er is keuze te over: een buideltje zalmfilet, rundvlees spies, gemarineerde kipfilet, BBQ- worst en hamburger (Angus) met aangepaste groentegarnituur, Zeeuwse aardappelsla, pasta en stokbrood met kruidenboter.

Na de BBQ wordt er dessert voorzien door onze leden met koffie of thee.

De prijs voor dit feestje is € 20 /pp  voor de volwassenen, € 10 voor de kinderen tem 12jaar en kindjes onder de 5 jaar schuiven voor € 5 aan.

Inschrijven kan via volgende link tot en met zondag 24 november : https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2019clubfeestje


Clubuitstap: we zouden graag zoveel mogelijk wolven warm maken voor de Brabant Wal Trail op zaterdag 16 november in Bergen op Zoom.  In minder dan 45 minuutjes staan we aan de start en aankomst van deze prachtige natuurtrail en je kan er wandelen of traillopen met keuze tussen heel wat afstanden startende van 15 km tot 50 km. Het idee is dat iedereen zichzelf inschrijft voor de trail en dat we begin november afspraken maken om te carpoolen. Wie enkel wil wandelen moet zich niet inschrijven voor de trail maar kan uiteraard ook mee carpoolen. 's Avonds zouden we, voor wie dat wil, ook nog iets kleins gaan eten in de buurt van Moerbeke-Waas.  Diverse wolven (waaronder mijzelf) hebben zich intussen al ingeschreven.
Meer info afstanden en starturen: 

Hernieuwing lidmaatschap 2020:  diegenen die lid zijn tot 31 december 2019 kunnen vanaf 1 november 2019 hun lidmaatschap voor 2020 hernieuwen.  Diegenen die reeds tot eind 2020 zijn ingeschreven (nieuwe leden van dit najaar) hoeven dit niet te doen. 

Hoe? Via de nieuwe link op onze website "lidmaatschap 2020" onder actueel. Nieuwe leden vullen alle gegevens in.  Hernieuwende leden vullen hun naam in en eventuele persoonsgegevens die gewijzigd zijn (vb. mailadres,...).  Wie kiest voor de formule "steunend lid" moet dit uitdrukkelijk vermelden.

Whatsapp :  Binnen JCM worden er 2 Whatsapp-s gebruikt. De Whatsapp JCM algemeen wordt gebruikt voor het uitwisselen van info onder alle leden.  
De Whatsapp yellow runners richt zich specifiek naar afspraken tussen (ex-) S2R-ers en lopers/wandelaars die het graag kort en traag houden.  Iedereen is vrij zich in te schrijven bij één of beide whatsapp's.  Maar je kan ook up tot date blijven zonder whatsapp! We hebben immers nog onze website, een facebookpagina en de maandelijkse nieuwstelex. 


Trainingen tijdens de winter: Ook tijdens de winter trainen we iedere dinsdag en donderdag om 19h en iedere zondag om 10h met start en aankomst aan de sporthal van Moerbeke-Waas. Op feestdagen die samenvallen met een dinsdag of donderdag starten we om 10h (zondagregime).   Gelieve voor avondtrainingen een fluohesje te dragen al dan niet met ondersteuning van een lichtje!

Aflossingsmarathon Terneuzen:  Jaarlijks nemen we traditioneel deel met meerdere ploegen aan de aflossingsmarathon van Terneuzen.  Dit jaar vindt de aflossingsmarathon plaats op zaterdag 7 december 2019.  Deelname is gratis mits deel te nemen in wolvenoutfit. Interesse ? Geef je naam door aan Rudy Vande Velde samen met het aantal rondjes van 5.2 km die je wil lopen. Zet er ook bij indien er andere desiderata zijn (vb. kan alleen maar vroeg of laat lopen ...).  Je kan je naam doorgeven door me een mail te sturen en/of je naam op te geven op het blad in het clublokaal. 

Meer info over deze aflossingsmarathon:  http://www.joggingclubdow.nl/aflmar/

Citytrail Lokeren zaterdagavond 14 december:   Net als in 2018 gaan we een groepsinschrijving organiseren voor dit evenement in Lokeren. Interesse om deel te nemen?  Stuur een mail naar Rudy Vande Velde met je naam & maat T-shirt (S - M - L - XL) en betaal 11 euro op het JCM- rekeningnummer BE43 7512 0690 6801 met vermelding van de namen.  Het is ook mogelijk om je in te schrijven via het blad in het clublokaal.   Opgelet:  je hebt slechts tot 20 november de tijd om deel te nemen aan onze groepsinschrijving.  Wie nadien alsnog aansluit bij onze groepsinschrijving zal geen T-shirt meer ontvangen.

Meer info over de Citytrail Lokeren 2019 : http://citytrail.be/

Bestelling kledij op maat:   In onze JCM-shop houden we een kledijstock aan van T-shirts met lange of korte mouwen alsook singletjes en fluohesjes. Dit najaar gaan we via een bestelling deze stock terug aanvullen. Er is ook nog een beperkte stock aan windjasjes en korte broeken voorradig die we niet aanvullen.  

Dit jaar overwegen we ook een eenmalige bestelling van lange loopbroeken (dames- en herenmodel) alsook trainingsbroek (unisex-model). Interesse?  Graag doorgeven aan Rudy Vande Velde indien je interesse hebt om één of meerdere van die broeken te kopen (met vermelding maat). Bestelling wordt slechts geplaatst bij minimum 10 stuks en betaling gebeurt bij overhandiging. Je kan voor de betaling ook je kledijbudget van 15 euro gebruiken.

Er zijn dus 5 keuzes, zie ACTUEEL

Warmste Week 2019: Aangezien de warmste week dit jaar niet meer in Puyenbroeck wordt georganiseerd vervalt ons trainingsloopje naar de festivalweide. Maar dit jaar zetten we opnieuw de rospot op tafel ten voordele van Kom op tegen Kanker. Meer info:  https://www.komoptegenkanker.be/de-rospot-tegen-kanker.

En uiteraard moedigen we onze wolven om deel te nemen aan één van de vele andere initiatieven. Enkele specifieke  loopinitiatieven willen we in de kijker zetten:
 Data in 2020 om vrij te houden:
  • Nieuwjaarsreceptie: zondag 12 januari 2020  vanaf 11h in inkom sporthal Moerbeke (na training) – ook partners en andere gezinsleden zijn welkom !
  • 11de S2R : vanaf zondag 22 maart 2020 (mits minimum 10 deelnemers) – 10 weken met finale & receptie op donderdag 28 mei 2020.
  • 11de Wolvenloop Puyenbroeck : zaterdag 4 april 2020.
  • 7de Moerhofloop Moerbeke-Waas : vrijdag 14 augustus 2020.
  • 5de Pereboomse Krekentrail : zondag 4  oktober 2020.
De start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2019.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...

 
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019johny.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019dezeeuw.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019trakks.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019marc.jpg

http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019affichesponsorsmini.jpg

Alle adressen van onze sponsors: klik hier!