https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2019-moerhofloop
 
https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/verslagen/2019-krekentrail
   Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!   Alle info: klik hier!

Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?


Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste wolven,

Na een deugddoende zomer en een geslaagde 6de Moerhofloop is het hoog tijd om de belangrijkste activiteiten van het najaar voor te stellen !

We zetten ze op een rijtje:

*. Clubuitstap : we zouden graag zoveel mogelijk wolven warm maken voor de Brabant Wal Trail op zaterdag 16 november in Bergen op Zoom.  In minder dan 45 minuutjes staan we aan de start en aankomst van deze prachtige natuurtrail en je kan er wandelen of traillopen met keuze tussen heel wat afstanden startende van 15 km tot 50 km.   Het idee is dat iedereen zichzelf inschrijft voor de trail en dat we in de loop van oktober / begin november afspraken maken om te carpoolen.   Wie enkel wil wandelen moet zich niet inschrijven voor de trail maar kan uiteraard ook mee carpoolen.   's Avonds zouden we, voor wie dat wil, ook nog iets kleins gaan eten maar dat zouden we doen in de buurt van Moerbeke-Waas.  
Diverse wolven (waaronder mijzelf) hebben zich intussen al ingeschreven.
Inschrijven via : https://inschrijven.nl/form/2019111650220-nl?fbclid=IwAR19jYNjzcm5drCLdfqkMcxbnhkZk51HJt8oYJmhrX3R4dT2QOGSwfWPTLE

*. Clubfeest:  het clubfeest 2019 zal doorgaan in het Buurthuis op de Kruisstraat op zaterdagavond 30 november.  Hou de datum alvast vrij in jullie agenda ! In de loop van oktober maken we de menu bekend en openen we de inschrijvingen.

*. Whatsapp :  intussen hebben we het aantal whatsapp-s van 4 naar 2 herleid.  Ter herinnering: de Whatsapp yellow runners is er vooral voor het maken van afspraken onder de recreatieve lopers die zich beperken tot 5 à 10 km aan een rustig tempo.    De Whatsapp JCM algemeen richt zich tot de lopers voor wie het iets meer mag zijn (vb. marathontrainingen, interval,...).   Iedereen is vrij zich in te schrijven bij één of beide whatsapp's.  De belangrijkste berichten sturen we sowieso ook door via beide whatsapp-s plus onze nieuwstelex en vermelden we ook op de website.   Je kan dus ook up tot date blijven zonder whatsapp !


*. Trainingen en wedstrijden :  in principe trainen we ieder dinsdag en donderdag om 19h en iedere zondag om 10h met start en aankomst aan de sporthal van Moerbeke-Waas.   Op feestdagen die samenvallen met een dinsdag of donderdag starten we om 10h (zondagregime).  Nu en dan worden er afwijkende afspraken gemaakt (vb. lange marathontrainingen) maar niemand moet daar aan deelnemen.  Ook op de gewone starturen 19h en 10h zul je aan de inkom van de sporthal steeds gezelschap vinden voor een roedelloop(je) !

Wie interesse heeft om deel te nemen aan wedstrijden in de regio kan deze terugvinden op onze wedstrijdkalender op de website.  Iedere trimester vullen we kalender aan.  Op dit moment is de kalender aangevuld tot en met begin oktober 2019.  Achteraf zul je een verslagje van de wedstrijdprestaties terugvinden in de rubriek wedstrijdverslagen.

*. Workshop looptechniek:  Van Maarten Van de Sompel, een bekende loper in de regio, hebben we een voorstel gekregen tot een gratis workshop looptechniek.  Voorwaarde is wel dat we minimum 20 geïnteresseerden moeten hebben.  Datum af te spreken.   Graag een seintje (via mail aan mijzelf of vermelden naam op blad in clublokaal) wie interesse heeft.   Bij voldoende respons lijkt ons dit een interessant voorstel !  
Meer info via bijgaand filmpje : http://www.deloopgids.be/blog-1/2019/9/11/gratis-workshop-looptechniek


Met sportieve groeten !

Namens Joggingclub Moerbeke vzw
Rudy Vande veldeDe start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2019.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...

 
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019johny.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019dezeeuw.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019trakks.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019marc.jpg

http://www.joggingclubmoerbeke.be/2019/sponsors/2019affichesponsorsmini.jpg

Alle adressen van onze sponsors: klik hier!