Alle info: klik hier!  Alle info: klik hier!  Alle info: klik hier!  Alle info: klik hier!

Een toffe vereniging met leden uit het Meetjesland en het Waasland die trainen in een uitgestrekte landelijke omgeving!


Wil je erbij horen?


Jij kan doorbijten als het moet? Een sportief gevecht tegen jezelf of in groep? 
Weg met die stramme spieren, dat snel zuchten en hijgen, die hoge hartslag, die verwarrende gedachten die je op een rijtje wil zetten!

Op het moment dat jij en niemand anders kiest, ben je weg: truitje, broek en goede schoenen en hops de natuur in.
Die eerste vijf kilometers zijn de eerste kaap die je moet overwinnen, alleen of met een sessie 'start to run'. 

Zwetend maar fier verleg je jouw grenzen, je herontdekt onze groene gemeente, steeds verder en sneller, je doet het gewoon voor jezelf en je haalt krachten uit je sportieve vermoeidheid.

Soms zoek je een vriendengroep om het vol te houden of gewoon voor de afwisseling; in onze joggingclub vind je wel een bende die aan jouw snelheid en afstand aangepast is. 
Na een zuiverende douche praten we bij en stimuleren we elkaar vrijblijvend om deel te nemen aan een jogging in de regio. 
Zo kan je ontdekken hoe het met je competitiegeest gesteld is.

Onze leden (ongeveer 130) zijn tussen de 12 jaar en de 72 jaar. Als je nu nog felgele truitjes ziet met een wolvenkop, weet dan dat je erbij kan horen, als je een echte doorbijter bent natuurlijk...


 Ons rekeningnummer  BE43 7512 0690 6801  algemeen e-mailadres   info@joggingclubmoerbeke.be


2017 wedstrijdverslagen

Je wil onze prestaties volgen?

Onze verslaggever kruipt voor jou in zijn pen...

 http://joggingclubmoerbeke.be/2014/uren.gif
We lopen in groepjes, elk volgens haar / zijn eigen kunnen (snelheid en afstand).
Onze trainingen duren ongeveer één uur; op zondag KAN het iets langer duren...
Niemand in onze club is verplicht om deel te nemen aan wedstrijden! Joggen: just voor fun! Bij ons kan het!

Een nuttige tip: wij adviseren onze (kandidaat-) leden om snel degelijke loopschoenen aan te schaffen. In de regio zijn er heel wat professionele winkels waar men U deskundig kan begeleiden. Al te veel blessures bij startende lopers ontstaan door het gebruik van minderwaardige loopschoenen.
Veilig lopen betekent dat we ’s avonds steeds een fluo dragen.
Eet niet overdadig voor de training, maar zorg ook dat de batterijen niet leeg zijn voor aanvang van een training. Een banaan eten kan wonderen doen. (Lees: dit-is-wat-er-met-je-gebeurt-als-je-2-gevlekte-bananen-per-dag-eet-en-dat-een-maand-lang)

Een medisch attest is niet verplichtend bij aansluiting. Toch raden we kandidaat-lopers aan hun lichamelijke geschiktheid te laten controleren bij een arts.
Voorkomen is beter dan genezen!.
 


jcmdirk

Een stukje uit onze nieuwsbrief

Beste (aspirant)-wolven,


       Data om vrij te houden in 2019


Nieuwjaarsreceptie (en Algemene Vergadering) : zondag 13 januari 2019  vanaf 11h in inkom sporthal Moerbeke (na training) – ook partners en andere gezinsleden zijn welkom !

Graag een seintje als je komt door bijgevoegde doodle in te vullen (zo kunnen we de catering een beetje voorspellen) : https://doodle.com/poll/yhtwprexe7phirde


10de S2R : vanaf zondag 17 maart 2019 – 10 weken met finale & receptie op donderdag 23 mei 2019


10de Wolvenloop Puyenbroeck : zaterdag 6 april 2019


6de Moerhofloop Moerbeke-Waas : vrijdag 16 augustus 2019


4de Pereboomse Krekentrail : zondag 6 oktober 2019


Clubfeest: zaterdagavond 30 november 2019


Inschrijven voor 10de S2R en 10de Wolvenloop is reeds mogelijk via onze website ( zie actueel). 


       Hernieuwing lidmaatschap 2019 & nieuwe formule steunend lid


De inschrijvingstarieven worden niet gewijzigd voor 2019.   Dit wil zeggen 32 euro voor jongeren tot 18 jaar en 50+ en 37 euro voor anderen.  In het lidgeld is een verzekering ter waarde van 10 euro/jaar en een kledijpakket ter waarde van 15 euro/jaar inbegrepen.  En daarnaast verwennen we onze leden nog regelmatig met extra’s (recepties, clubfeest, gratis deelname aflossingsmarathon, dubbele attentie bij eigen lopen,…).   Je inschrijving kan je dubbel en dik terugverdienen !


Inschrijving vernieuwen doe je via :  https://sites.google.com/site/joggingclubmoerbekewaas/news/2019-jcm-lidworden


Wie in de 2de helft van 2018 lid is geworden met de formule lidmaatschap tot eind 2019 moet zich niet opnieuw inschrijven. 

  

Om een onderbreking van je verzekering te vermijden vragen we dit bij voorkeur uw inschrijving te hernieuwen voor 31 december 2018.   Diegenen die hun kledijbudget van 2018 nog niet (helemaal) hebben ingewisseld voor kledij kunnen het resterend budget meenemen naar 2019. 


Vanaf  2019 introduceren we ook een nieuwe formule namelijk “steunend lid” .  Er zijn diverse wolven die om medische of andere reden niet meer actief deelnemen aan onze trainingen of wedstrijden maar wel graag bij de wolvenfamilie blijven behoren.   Het tarief is 15 euro.  Er is geen verzekering of kledijpakket maar uiteraard zijn deze steunende wolven welkom op onze extra-sportieve evenementen en krijgen ze ook onze nieuwstelex.   Een steunend lid kan in de loop van het kalenderjaar steeds upgraden naar actief lid mits het betalen van een opleg van 17 of 22 euro.  

Steunend lid wordt je door hetzelfde inschrijvingsformulier van de leden in te vullen maar bij opmerkingen voeg je “steunend lid” toe en je schrijft 15 euro over.  


Lopen op verplaatsing op zondag 5 januari


Op zondag 5 januari om 10h trainen we op verplaatsing in het prachtige Stropersbos in Stekene en dat voor alle loopgroepen.   Parkeren kun je aan de Hollandse viswinkel (De Stropersstraat 65) en start is aan de overkant van de weg.  Er zijn trajecten van 5 km, 10 km of langer. 


Meer info over het Stropersbos en de routes : https://www.natuurenbos.be/stropersbos


      Algemene ledenvergadering & oproep


Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 13 januari houden we ook de statutaire ledenvergadering van  vzw Joggingclub Moerbeke.   Wie kandidaat is om onze clubwerking vanaf 2019 te vervoegen kan hierover meer info vragen bij één van onze bestuursleden.   Onze clubwerking versterken kan je op verschillende manieren.   Bvb. deelname aan het dagelijks bestuur , bepaalde activiteiten voorstellen en eventueel op zich nemen , vrijwilligerswerk op evenementen,…   We staan altijd open voor nieuwe verfrissende ideeën en mensen die zich willen engageren !


Wat kan U doen om onze clubactiviteiten mee te promoten ?


Van al onze evenementen maken we papieren flyers & plaatsen we ze ook op tal van kalenders + facebook.    U kan ons helpen mee dit promotiemateriaal te verspreiden.  Zo zijn bijvoorbeeld al de flyers van de S2R en de 10deWolvenloop gedrukt. 


Vooral voor onze S2R die van start gaat in maart willen we tandje bijsteken om een mooie groep bijeen te krijgen.   Een lid die 2 S2R-ers aanbrengt krijgt een fles cava.  Per 2 extra ingeschreven S2R-ers komt er telkens een fles bij…  Neem je de uitdaging aan ?


       Onze kledijshop voor 2019


In de komende weken vullen we terug onze kledijshop aan.  We hebben een bijbestelling geplaatst zodat na de ledenhernieuwing iedereen terug vrij kan kiezen uit aanbod.

Enkel windjasjes hebben we nog niet terug in stock.  Geen enkele van onze vroegere jasjes worden nog gemaakt.     Maar we zijn op zoek naar een alternatief om die leemte in te vullen.    

 

Met sportieve groeten,

Namens Joggingclub Moerbeke vzw

Rudy Vande Velde

www.joggingclubmoerbeke.beDe start van onze jaarlijkse Wolvenjogging te Wachtebeke!


Dank aan onze sponsors 2018.  Zonder hen zouden we het niet zo goed kunnen doen...


 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons01.jpg
 

 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons02.jpg
 
http://www.joggingclubmoerbeke.be/2018/2018spons03.jpg