Kutak nepreciznog pera: Statiranje u kukuruzu

Druga utrka zadnjeg vikenda u rujnu trčala se u organizaciji OK Bjelovara iz... Bjelovara. Karta utrke je bila u Prokljuvanima. Imaju li Prokljuvani ikakove etimološke veze sa kljuvanjem, guglveb trenutno nema pojma. Ono što međumrežje zna jest da se broj duša u selu ove nedjelje malne udvostručio dolaskom orijentacista na 14. Bjelovar Open. OK Japetić je stigao u trinaesteročlanom sastavu. I što je relativno interesantno - bez autora članka koji će izvještaj sa utrke izmišljati gledajući SLIKE S FEJZBUKNETA, u vlasništvu OK MaksiMirke.

Kome se dalje ne da čitati kojekakav bla, rezultati utrke su TU.

A tko čita dalje... get a job!

Prema gore navedenom fejzbuk albumu iznosim sljedeće zaključke o utrci:

Bilo je sunčano, Daniela Popović Budi nije zaboravila kamperski stolac pa je pobijedila u Ž35. Prije starta, u zaklonu kukuruza Maja Pongrac i Gabrijela Baburek nisu još znale da će Gabrijela doma nositi broncu iz Ž21B. A Japci koji nisu na šumskim slikama samo su se pojavili na postoljskim. One odgovaraju službenim rezultatima. Pa se tako slikom potvrđuje da je Edi Ocvirk treći u M35, Filip Cvetković treći u M20, Matija Razum prvi u M21A i Mirja Pavić druga u Ž21A. Na slikama još ima i drugih ljudi, neki stoje, neki pričaju, sve je to sigurno bilo jako zanimljivo onima koji su bili tamo, bla, bla, bla... Tko bi htio detalje, molimo kontaktirati sudionike utrke društvenomrežnim sredstvima samoreklame.

Prokljuvani bajbaj za ovu godinu, orijentacijski cirkus sljedeći vikend seli na Brač! Tam bu pak sve puno crnih točkica. Đizuz!


P.S. - U trenutku objavljivanja članka vidio sam link na galeriju slika OK Bjelovara. Tu, baš tu.

Fotke: by MaksiMirka