Welkom

“Writing is magic,” notes Stephen King

Nieuwste boek: DUURT TE LANG

Op deze site kunt u mijn biografie, mijn bibliografie en andere bijzonderheden vinden. De gegevens over mijn nieuwste boek staan hiernaast.

Mijn studierichting was onder meer Economie. Na een carrière als Bestuurder in de Gezondheidszorg, koos ik ervoor om te gaan doen wat ik het leukst vond: SCHRIJVEN. In mijn werk deed ik dat al veelvuldig, maar ik schreef ook allerhande verhalen, maakte Blog`s en Websites en hield lezingen. Het winnen van een essaywedstrijd bracht me ertoe mijn verhalen te bundelen in mijn eerste boek “Strepen”. Inmiddels zijn er meer dan twintig titels verschenen, waarvan DUURT TE LANG de nieuwste is.

Het liefst schrijf ik over wat mensen drijft: over hoe ze met elkaar omgaan, voor- en tegenspoed, kortom: het leven zelf. Dat alles tegen de achtergrond van de veranderende maatschappij.

Mijn passies zijn reizen, lezen en schrijven.

Als "Indie Author" (onafhankelijk auteur) worden de boeken via Self-Publishing (de Nieuwe manier van uitgeven) door mezelf vorm gegeven en uitgegeven via het Printing On Demand systeem, ook wel POD genoemd. Een sterke voorkeur heb ik voor het digitale boek: het E-book.

Onder de rubriek "Over de boeken" vindt u een overzicht van de Nederlandstalige boeken en informatie per boek. Deze zijn fysiek voor de normale boekhandelsprijs te verkrijgen. Tevens zijn alle boeken als E-book verkrijgbaar. Enkele van de boeken zijn in het Engels vertaald. Zie de SHOP voor alle details!

Schrijversgroet van,

Jan Prins

Na de dood van haar moeder keert Cindy terug naar de boerderij “Misterland” in Winterswijk waar ze opgroeide om een waardevol schilderij te zoeken dat haar moeder daar vele jaren eerder verborgen had gehouden.

Zie verder

Preview