Welkom

Nieuwste boek:


Na de dood van haar moeder keert Cindy terug naar de boerderij “Misterland” in Winterswijk waar ze opgroeide om een waardevol schilderij te zoeken dat haar moeder daar vele jaren eerder verborgen had gehouden.

De knappe nieuwe eigenaar van het huis, de schrijver Jasper, denkt dat ze gekomen is als reactie op een advertentie voor een assistente om een biografie over Mondriaan te schrijven. Cindy speelt het mee, in de hoop om naar de zolder te sluipen, waar het schilderij verborgen was. Maar wanneer ze naar de zolder gaat, vindt ze die op slot.

Ze begint voor Jasper te werken en begint al snel gevoelens voor hem te ontwikkelen. Zou ze verliefd kunnen worden? Ondertussen wacht ze op haar kans om voorbij die gesloten deur te komen ...

Zie verder

Hartelijk welkom op mijn website!


Hier kunt u mijn biografie, mijn bibliografie en andere bijzonderheden vinden.
De gegevens over mijn nieuwste boek staan hiernaast.

Mijn studierichting was onder meer Economie. Na een carrière als Bestuurder in de Gezondheidszorg, koos ik ervoor om te gaan doen wat ik het leukst vond: schrijven. In mijn werk deed ik dat al veelvuldig, maar ik schreef ook allerhande verhalen, maakte Blog`s en Websites en hield lezingen. Het winnen van een essaywedstrijd bracht me ertoe mijn verhalen te bundelen in mijn eerste boek “Strepen”. Inmiddels zijn er meer dan twintig titels verschenen, waarvan  DUURT TE LANG de nieuwste is.

Het liefst schrijf ik over wat mensen drijft: over hoe ze met elkaar omgaan, voor- en tegenspoed, kortom: het leven zelf. Dat alles tegen de achtergrond van de veranderende maatschappij.
Mijn passies zijn reizen, lezen en schrijven.
Als "Indie Author" (onafhankelijk auteur) worden de boeken via Self-Publishing (de Nieuwe manier van uitgeven) door mezelf vorm gegeven en uitgegeven. Een sterke voorkeur heb ik voor het digitale boek: het E-book.

Onder de rubriek "Over de boeken" vindt u een overzicht van de Nederlandstalige boeken en informatie per boek. Deze zijn fysiek voor de normale boekhandelsprijs te verkrijgen. Tevens zijn alle boeken als E-book verkrijgbaar. Enkele van de boeken zijn in het Engels vertaald. Zie de SHOP voor alle details!

Schrijversgroet van,

Jan Prins