Auteur Jan Prins

Jan Prins is de auteur van een reeks romans, verhalen en lezingen. In april is zijn nieuwste boek  TIME TO GO HOME  uitgekomen!  Dit boek is een bundeling van de eerdere boeken GOING HOME en NO WAY HOME, met als ondertitel  DE KUS DES DOODS.

De meeste boeken zijn pure fictie, het valt onder het zogenaamde faction genre. Hierbij worden fictieve gebeurtenissen vermengd en weergegeven tegen een historische achtergrond. 

Hij groeide op in Amsterdam. Na een carrière als zorgbestuurder, koos hij ervoor om te gaan doen wat hij leukst vindt: schrijven. Hij schrijft het liefst over wat mensen drijft in het leven, over hoe ze met elkaar omgaan, over voor- en tegenspoed. Dit tegen de achtergrond van een alsmaar veranderende maatschappij. 

Als "Indie Author" (onafhankelijk auteur) worden de boeken via Self-Publishing (de Nieuwe manier van uitgeven) zelf vorm gegeven en uitgegeven via het Printing On Demand systeem, ook wel POD genoemd. Een sterke voorkeur heeft hij voor het digitale boek: het E-book. 

HET  NIEUWSTE  BOEK:

In "TIME TO GO HOME" ontdekken Merry, Zach en hun jongere broertje bij thuiskomst een briefje van hun verdwenen moeder. Vastbesloten haar vertrek geheim te houden, ontrafelen ze geleidelijk aanwijzingen over haar mysterieuze leven. Hun zoektocht leidt hen naar het centrum van de Amerikaanse politiek tijdens een verhitte verkiezingsstrijd, waar ze geconfronteerd worden met macht en persoonlijke demonen. Het verhaal, een emotionele reis van verlies, liefde en zelfontdekking, illustreert dat ware familie niet alleen bestaat uit bloedbanden, maar vooral uit liefde en doorzettingsvermogen. "TIME TO GO HOME" is een zoektocht naar identiteit en verbondenheid in een wereld van onzekerheid.