Behandelingen


SPORTMASSAGE

Sportmassage voor onderhoud van het spierapparaat, versoepelt de spieren, monitoring fysieke belastbaarheid, advies, oefeningen, blessurepreventie pur sang. Inbegrepen technieken: klassieke massage-handgrepen, ontspanningsmassage, triggerpointmassage, deep tissue-massage en bindweefselmassage, indien gewenst; medical taping, toegepaste passieve yoga stretch oefeningen en mentale factoren in de sport. Ik gebruik neutrale massage-olie.

  • Sportmassage wordt vaak als stevig ervaren

BINDWEEFSELMASSAGE

Loopt u al enige tijd rond met chronische klachten? Draait uw lichaam overuren met constante klachten en weet u niet waar de uit-knop zit? Dan kan bindweefselmassage wellicht iets voor u betekenen. Aard van het bindweefsel is dat het uw weefsels met elkaar verbindt, versterkt en dat het tegelijkertijd elastisch van aard is.. Met verschillende huidtechnieken op de rug en/of ledematen, wordt uw lichaam a.h.w. gereset. De bindweefseltherapie is primair gericht op het normaliseren van de spanning van de huid alsook dient de therapie om de spanning in de aanwezige huidspanning zo volledig mogelijk te herstellen. Ik werk in alle diepe en oppervlakkige spierketens. Ook zeer effectief bij littekens! Behandelingen volgen elkaar in beginsel de eerste 2 weken snel op (3 tot 4 dagen ertussen). Daarna afname behandelintensiteit.

    • Bindweefselmassage staat bekend als een vrij intensieve massage..

LOOPTRAINING 2021/2022

Als beweegspecialist ondersteun ik samen met mijn maatje, personal trainer, Rafael Bouts, sporters in zijn studio bij De Alchemist. Je krijgt ter plekke maatwerk training en maatwerk behandelingen van mij en Rafael. Stapje voor stapje op weg naar efficiënter bewegen en tegelijkertijd sterker in je lijf.

  • Interesse? Wil je ook fit de winter door en 2022 sterker dan ooit terug komen? Neem dan gerust contact op met mij..