Behandelingen

SPORTMASSAGE

Sportmassage voor onderhoud van het spierapparaat, versoepelt de spieren, monitoring fysieke belastbaarheid, advies, oefeningen, blessurepreventie pur sang. Inbegrepen technieken: klassieke massage-handgrepen, ontspanningsmassage, triggerpointmassage, deep tissue-massage en bindweefselmassage, indien gewenst; medical taping, toegepaste passieve yoga stretch oefeningen en mentale factoren in de sport. Ik gebruik neutrale massage-olie.

  • Sportmassage wordt vaak als stevig ervaren

BINDWEEFSELMASSAGE

Loopt u al enige tijd rond met chronische klachten? Draait uw lichaam overuren met constante klachten en weet u niet waar de uit-knop zit? Dan kan bindweefselmassage wellicht iets voor u betekenen. Met verschillende huidtechnieken op de rug en/of ledematen, wordt uw lichaam a.h.w. gereset.

De bindweefseltherapie is primair gericht op het normaliseren van de spanning van de huid alsook dient de therapie om de spanning in de aanwezige huidspanning (rug) volledig te herstellen. Behandelingen volgen elkaar in beginsel de eerste 2 weken snel op (3 tot 4 dagen ertussen). Daarna afname behandelintensiteit.

    • Bindweefselmassage staat bekend als een vrij intensieve massage..