HARNIE MERTOSEMITO

SPORTMASSEUR, BEWEEGSPECIALIST

Sportmassage coaching

Sportmassage voor onderhoud van het spierapparaat, versoepelt de spieren, monitoring fysieke belastbaarheid, advies, oefeningen, blessurepreventie pur sang. Inbegrepen technieken: klassieke massagehandgrepen, triggerpointmassage, deep tissue-massage en bindweefselmassage, Anatomy Trains principes. Neurokinetic Therapy principes.

Bindweefsel therapie

Loopt u al enige tijd rond met chronische klachten? Draait uw lichaam overuren met constante klachten en weet u niet waar de uit-knop zit? Dan kan bindweefselmassage wellicht iets voor u betekenen. Aard van het bindweefsel is dat het uw weefsels met elkaar verbindt, versterkt en dat het tegelijkertijd elastisch van aard is.. Met verschillende huidtechnieken op de rug en/of ledematen, wordt een overdaad aan spanning in de huid a.h.w. gereset. De bindweefseltherapie is primair gericht op het normaliseren van de spanning van de huid alsook dient de therapie om de spanning in de aanwezige huidspanning zo volledig mogelijk te herstellen. Ik werk in alle diepe en oppervlakkige spierketens. Ook zeer effectief bij littekens!

Techniek/herstel coachtraining

Techniek coachtraining behelst het uitlijnen van het lichaam. Efficiëntie staat voorop. Maatwerk. Ik werk nauw samen met Rafael Bouts, pt en looptrainer. Samen kunnen we met onze skills een extra verdieping geven aan een training. Verschillende vormen van sport komen hierbij aan bod. Van atletiek, voetbal, hockey tot Hyrox fitness. Kortom, iedereen die op motorisch gebied verbetering zoekt in zijn sport of beweging, is welkom. De herstel coachtraining richt zich op de mentale en fysieke begeleiding ter bevordering van het herstel proces na blessure of als je er tussenuit bent geweest. Maatwerk. Voorop staat blessurepreventie en de belastbaarheid vergroten. Alles om recidive te voorkomen. Denk aan functionele training in combi met een behandeltraject.

Postureel restoratietraject

Dit traject geschiedt in nauw overleg en kan een ochtend (120 minuten) of een middag duren. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het herstel van het functionele postuur volgens de Anatomy Trains technieken. Je kunt hiermee mooie resultaten bereiken en beter gaan bewegen. Het voordeel van dit traject is dat de posturele aanpassingen de tijd hebben om beter te kunnen landen en beter op elkaar aan kunnen sluiten. Het zijn als het ware meerdere behandelingen ineen. 

Heeft u vragen?

Neem contact op via harniemerto@gmail.com voor meer informatie