vermoeiende herinneringen

vermoeiende herinneringen gaan over zware uitputtende zaken.

Stel je voor,  je bent op reis en je vliegtuig heeft 5 uur vertraging, daarna blijkt het dat je overstap net gemist is, waardoor je 2 dagen later pas met het volgende vliegtuig kan en waardoor je geld moet uitgeven voor 2 extra dagen voor een hotel in dat land waar je eigenlijk niet wilde zijn, dan moet je ook nogeens dat geld terug vragen aan je reisverzekering en hoe vermoeiend het ook klinkt, je post raakt kwijt dus je zult de brief nogmaals moeten sturen. 

Het kan natuurlijk nog veel vermoeiender...
Er zijn altijd verhalen die veel erger zijn en dus vermoeiender.

Bijvoorbeeld je buurvrouw die een bevalling heeft gehad, maar die eerst van de trap viel toen ze zich haaste naar de auto om naar het ziekenhuis te kunnen gaan, daarna werd ze in het ziekenhuis geholpen maar duurde de bevalling bijna 24 uur en kwamen er uiteindelijk 3 vervelend drukke kinderen uit die je buurvrouw verschrikkelijk vermoeien.

oei oei oei,.. wat een verhalen.
Maar dit zijn nog maar 2 verzonnen verhalen, .. stel je voor dat je jouw eigen verhaal zou mogen vertellen over je meest vermoeiende momenten in het leven. Wat waren die momenten? Waar was je en met wie?
Wat deed je en wat lukte niet meer? Hoe heb je dit uiteindelijk opgelost?
Wie hebben je toen geholpen en wie ben je dankbaar voor de hulp?

Vertel ons je verhaal en wie weet gebruiken wij deze in onze show.

Comments