slechte herinneringen


Slechte herinneringen heeft iedereen,
elk mens heeft wel eens een moment in het leven dat er iets gebeurd waardoor men gefrustreerd, gestrest of zelfs volledig onderste boven komt te staan en weer dagen, weken of zelfs maanden nodig heeft om uit deze negatieve ervaring te komen.

Vertel ons je slechte ervaringen en herinneringen . ...
Wie weet kunnen we een deel van je verhaal in onze show gebruiken.

Tijdens onze voorstellingen vragen we aan het publiek om hun vervelende en slechte herinneringen op te schrijven, zodat we deze anoniem in de show kunnen behandelen, dit door middel van een gedichtje, kort verhaaltje, een geluidsfragment of via beweging en gebaren.

Ook vragen we aan ons publiek of ze bereid zijn om op het podium te komen zodat ze eventueel zelf iets kunnen vertellen en binnen 30 seconden of 1 a 2 minuten hun verhaal mogen pitchen, daarna proberen we een nabeschouwend spel te creëren wat over deze ervaringen een ander beeld kan vormen of juist kan helpen bij het verwerken en een realistische kijk op de dingen kan geven.

Wij beloven geen oplossingen, geen garanties voor een beter leven, maar hopen wel met deze toneelstukken mensen te bereiken in hun hart en met hun gevoelens en gedachtens proberen we spelenderwijs een leuk en vermakend stuk te creëren waarvan men kan leren en om kan lachen.

Comments